Борисов поиска оставката на шефа на полицията в Габрово

Премиерът пита защо са пуснали биячите на магазинера
12 апр 2019 15:55,
110
Борисов поиска оставката на шефа на полицията в Габрово
Снимка: БулФото

Премиерът Бойко Борисов поиска оставката на шефа на полицията в Габрово.

"Изключвам тези, които подклаждат случващото се в Габрово. Държа отговорен шефа на полицията. За мен оставката трябва да бъде дадена от този шеф, когато министърът се върне. Защото е позволено месеци наред да се разхождат такива групички и да пият бирички по парковете. Полицията е за това - да се вземат мерки", отсече премиерът от Хърватия.

Още по темата
"Защо никой не докладва? Като се прибера, и министърът като се прибере, може би това ще е действието, което ще се предприеме. Няма незадържан ром за престъпление. Да, грубо посегателство. Да, тези, които са набили магазинера в Габрово, са задържани. Въпросът е защо са ги пуснали. Други организации няма да ги питам, че те са чувствителни. За този, който ги е пуснал от ареста, ще искам тежки санкции като се прибера", заяви Борисов, цитиран от "Фокус".

Министър-председателят е в Хърватия на среща на държавните и правителствените ръководители на страните от Централна и Източна Европа и Китай. Той посочи, че вече са подписани договори за пристанища и жп линии и че следващата среща ще бъде в Китай.

"С Ципрас и с китайския премиер говорихме сега. По модела на хърватския мост ще направим подобен от Гърция до Румъния и Сърбия, през България. С Виорика Дънчила сме се разбрали и най-вероятно другата седмица ще направим първи копки на мост от Свищов", обяви също Борисов.

Премиерът коментира и сделката за закупуването на изстребилите F-16 от САЩ. По думите му парите вече са отделени, защото той вече е обещал на летците ни нови самолети, които да издигнат българската авиация.

"Преди парламентът да излезе във ваканция, въпреки че някои са във ваканция от доста време, ще решим за тази сделка. Искаме най-доброто и най-сигурното. Аз отговарям за тази рамка и се надявам до края на юни на приключим. Оттам нататък пред вас ще отговарят съответните органи. Целта е да имаме най-добрия самолет на най-добрата цена. Правят се компромиси и от двете страни", каза още Бойко Борисов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


110
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
66
2
 
37
 
! Отговори
полицай преди 5 години
Ники лошите назначения в МВР започнаха с Бойко Борисов ката гл.сек МВР и придобиха още по голям размах при Цветанов който все още продължава да кадрува в МВР.
65
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Интересно Cу 35С два пъти ли е по-скапан от F16, след като е два пъти по-ефтин - за справка сделките с Индонезия и Китай. А от друга срана когато Су 35C е във въздуха не само F 16, но и F 22 не само не смеят да летят, но и не излизат от хангарите на пистата- справка - случките с индийските пилоти в САЩ и със F22 в Сирияр който побърза да се омете, като го срещна в небето.
64
1
 
39
 
! Отговори
Христо преди 5 години
Щял да държи отговорен тези които са го пуснали от ареста??? Те прокуратурата го пуснаха, хайде да видим какво ще направиш Тикво долна.
63
0
 
36
 
! Отговори
123 преди 5 години
Още се чудя защо на полицаите им е отнело 10 минути да стигнат до магазина ... Аз пеша стигам за толкова от едното място до другото, и то без да бързам. Сигурно са се надявали нещата да приключат от само себе си и да не им се налага да поработят.
62
2
 
40
 
! Отговори
ники преди 5 години
Тука гледам че плюете, защото те ченгетата можели да ги задържат само 24 часа. Само дето тия хубавци са ги пуснали на другата сутрин и не са минали никакви 24 часа. Виновни са си самите полицаи, че имат нискоинтелигентни управленски органи.
61
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Има трима души с тройни гуши да се замислят... Цацаров... Пеевски и борисов
60
0
 
32
 
! Отговори
гражданин преди 5 години
МВР МАРИНОВ до кога ще си прикрива некадърноста с оставки на подчинените си вместо да поеме политическа отговорност за масовите жертви по пътищата и ромската престъпност и сам си подаде оставка а не да чака да му я поискат .
59
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ББ има само един полезен ход. Веднага да арестува главатарите на руските 5токолонници у нас и да ги предаде на съда за организиране на антидържавна дейност с цел промяна на обществените порядки и национално предателство. Описано е в конституцията и НК. Да забрани чрез поправки в законите да се финансират НПОта от чужденци и от чужбина, финансова ревизия на НПОтата и грантаджиите, и съд. Неможе един адвокат с визитка от БХК, Америка за БГ и прочие да шантажира МВР а държавата да си трае.
58
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На снимката все едно че е показал среден тоя човек.
57
1
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Шефа на габровската полиция е виновен, че според последните проучвания рейтингът на ГЕРБ пада.
56
1
 
41
 
! Отговори
Ха-ха преди 5 години
Огън Баце,служба не остана!Уво 2019!
55
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Как една бедна учителка може да купи 300 квадрата с 3 гаража в елитния квартал Манастирски ливади,Фирмата Иконус ЕООД, която преди да влезе депутат от ГЕРБ е на Делян Добрев, а след това на майка му и е собственик на въпросния апартамент, обитаван от напусналия парламента, е взела от регистрираната на Сейшелските острови сиреч офшорка, фирма със сходното название ИконсКак една бедна учителка може да купи 300 квадрата с 3 гаража в елитния квартал Манастирски лив
54
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нека всеки от управлението да напише доклад защо са пуснати ромите.
53
0
 
47
 
! Отговори
Лудост преди 5 години
Стига с този цирк с оставките,сега и този ще го пенсионират с 20 заплати и висока пенсия а нас ни правят на луди.
52
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А аз не съм видял една превантивна проверка на кучкар. Две трети от кучкарите са за моментална глоба и се разхождат с нахален поглед и самочувствие, че никой не оже да им потърси отговорност.
51
10
 
5
 
! Отговори
до 46 преди 5 години
защото БГ-тата не стават за нищо . сбъркана им е генетиката.не ти ли стана ясно до сега или си прекалено т-ъ-п за да го проумееш
50
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До О С Т А В К А !!!Ако небяха пуснали ромите нямаше да се стигне до тези протести срещу всички роми.
49
15
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Разхождащите се групички с бирички из парковете са си точно БГ-тата.Всяка вечер се събират от входа пред блока да мучат и то не само бира ами и и ракия и всичко .
48
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И аз искам оставката им. Съгласен съм с премиера.
47
1
 
35
 
! Отговори
АНТИ преди 5 години
Българи, вие бяхте продадени преди 30-тина години, заедно с територията ни.При толкова, крадци, предатели и подобни елементи,най-грешен е въроса - Защо ?!