Борисов поиска оставката на шефа на полицията в Габрово

Премиерът пита защо са пуснали биячите на магазинера
12 апр 2019 15:55,
110
Борисов поиска оставката на шефа на полицията в Габрово
Снимка: БулФото

Премиерът Бойко Борисов поиска оставката на шефа на полицията в Габрово.

"Изключвам тези, които подклаждат случващото се в Габрово. Държа отговорен шефа на полицията. За мен оставката трябва да бъде дадена от този шеф, когато министърът се върне. Защото е позволено месеци наред да се разхождат такива групички и да пият бирички по парковете. Полицията е за това - да се вземат мерки", отсече премиерът от Хърватия.

Още по темата
"Защо никой не докладва? Като се прибера, и министърът като се прибере, може би това ще е действието, което ще се предприеме. Няма незадържан ром за престъпление. Да, грубо посегателство. Да, тези, които са набили магазинера в Габрово, са задържани. Въпросът е защо са ги пуснали. Други организации няма да ги питам, че те са чувствителни. За този, който ги е пуснал от ареста, ще искам тежки санкции като се прибера", заяви Борисов, цитиран от "Фокус".

Министър-председателят е в Хърватия на среща на държавните и правителствените ръководители на страните от Централна и Източна Европа и Китай. Той посочи, че вече са подписани договори за пристанища и жп линии и че следващата среща ще бъде в Китай.

"С Ципрас и с китайския премиер говорихме сега. По модела на хърватския мост ще направим подобен от Гърция до Румъния и Сърбия, през България. С Виорика Дънчила сме се разбрали и най-вероятно другата седмица ще направим първи копки на мост от Свищов", обяви също Борисов.

Премиерът коментира и сделката за закупуването на изстребилите F-16 от САЩ. По думите му парите вече са отделени, защото той вече е обещал на летците ни нови самолети, които да издигнат българската авиация.

"Преди парламентът да излезе във ваканция, въпреки че някои са във ваканция от доста време, ще решим за тази сделка. Искаме най-доброто и най-сигурното. Аз отговарям за тази рамка и се надявам до края на юни на приключим. Оттам нататък пред вас ще отговарят съответните органи. Целта е да имаме най-добрия самолет на най-добрата цена. Правят се компромиси и от двете страни", каза още Бойко Борисов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


110
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
86
0
 
3
 
! Отговори
Нищо не е ....? преди 5 години
Всичко вече е омазало лъжат ви ,мамят ви от всякъде само и само да ви одерат кожите.Банките ви дерат,докторите ви дерат,държавата ви дере и ви лъже политиците ви правят клопки за пари. Всичко е против народа ,ако искаха щяха да направят по европейски високи заплати,народа е на първо място привилегии по всичко ,а то какво става вместо да живеещ ти трябва да умираш.
85
1
 
14
 
! Отговори
Диктатор преди 5 години
Щом Бойко ЧеН Ун нареди нещо еднолично , то се изпълнява. Цялата власт в държавата е в един човек и когато е в погрешния, следва глад, корупция, мафия и беззаконие.
84
2
 
9
 
! Отговори
Петърчо преди 5 години
"Патриотите" искат да внушат че ромите са си такива по природа. Причината защо има много престъпници сред тях е защото нямат страх от закона. А това идва от бездействащите институции на държавата която трябва да се справи с проблема. А тук излиза на сцена Бойко и приятелчетата му набедени за патриоти. Ако полицията прокуратурата и съдилищата си вършат работата за проблема да го няма. Ама няма ли проблем няма и да има за какво да говорят и да се правят на загрижени. Еми наздраве бръснене.
83
3
 
20
 
! Отговори
Акъл преди 5 години
Просто си поискай твоята оставка,.Лесно и просто.
82
1
 
17
 
! Отговори
ПроСоТо преди 5 години
тоя пак са праи на "доброто ченге"..Ей,"Пътнико свиден",ами нали ВСИЧКО става ПО ВАШАТА СВИРКA бе?!Тоя -"Доброволния сътрудник" зад Бахур като беше мвр шеф издаде заповед да се вземат пръстови отпечатъци от лицата,срещу които има досъдебно производство.Разбира се,когато погнаха него-Цвъки,физкултурника отказа да изпълни собствената си заповед!!!Аз се чудя и полицаите как го търпят.Сигурен съм,че шефа на МВР е действал според ПРАВИЛАТА,наложени от Цвъки и Хунтата!!..Но сега го гласят за бушон
81
0
 
8
 
! Отговори
сминдух енд чесън преди 5 години
Единия като се прибере ,другия излязъл и обратно,иначе ще оправят нещата.
80
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
БРАВО,БОЙКО,КОЙТО РАБОТИ ЗА ЕСКАЛАЦИЯ НА НАПРЕЖЕНИЕТО НА ЕТНИЧЕСКА ОСНОВА,РЕЖИ ИМ ГЛАВАТА!!!КАРАКАЧАНОВ,СИДЕРОВ И ДОНЧЕВ СА НАЦИСТИ,ФАШИСТИ ИЗМЕННИЦИ НА ЕВРОПЕЙСКА БЪЛГАРИЯ!!!!!
79
1
 
21
 
! Отговори
Защо няма обвинение преди 5 години
Проблема е че не са им били повдигнати обвинения. Ако не са им повдигнати обвинения ясно е, че след 24 часа ще ги пуснат. Десислава Иванчева я държаха няколко часа на улицата с белезници и правиха шоу, а след това месеци я държаха в ареста. А тези трима криминални елементи са ги пуснали така, все едно че нищо не е станало. Що за полиция и що за правосъдие.
78
1
 
19
 
! Отговори
Антигробар преди 5 години
Този, какво се прави сега на много загрижен за българите? Аре нема нуждавсички знаем за кого гласуват ц.... Страх го е да не загуби на изборите без ц..... гласове от друга страна вече го е страх като вижда, че българите все повече не могат да търпят ц..... изстъпления и скачат срещу тях. Този е вече в шах и мат, какво да направи, че хем вълка да е сит, агнето да е цяло. МОДЕРАТОРЕ, ЗАЩО МИ ТРИЕШ КОМЕНТАРИТЕ ? НЯМА НИТО ОБИДИ, НИТО ЗАКАНИ? ТОВА ЛИ ВИ Е СВОБОДАТА НА СЛОВОТО, ЗА КОЯТО ГОВОРЕШЕ Б ?
77
0
 
28
 
! Отговори
хаха преди 5 години
За 10 години управление как пък нито един път Борисов не каза, аз съм виновен, аз съм отговорен! Все някой бушон трябва да се нагърби със задачата да гръмне!
76
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До никиЗадържането е ДО 24 часа,а не 24 часа! И друго,за лека телесна повреда по НПК не се предвижда никаква мярка за неотклонение! Сега са ги задържали за 72ч,но не виждам кой съдия ще ги задържи за постоянно след този срок!
75
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А вашата колективната кога?
74
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На кого е задължение да поиска арестите да продължът повече от 24 часа?
73
0
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Наистина смешна държава. Премиера се явява като месия във всеки проблем на всякакво ниво. Интересно, ако го сменят уре, как ли ще съществува тази държава?
72
2
 
40
 
! Отговори
Бай Х преди 5 години
Циркът герб и тяхните ченгеджийско-мутренски номера нямат край .Страх тресе ***
71
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Прочетете цялата статия! Казва, че двете страни правили отстъпки за ф16. Какви точно отстъпки прави сащ? Ще пребоядиса безплатно фките ли в розово?
70
3
 
20
 
! Отговори
555 преди 5 години
Оставка веднага на шефа на полицията в Габрово, няма какво да чака министъра!
69
4
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Обичайните шменти-капели на тиквата, прах в очите лъжи полу-истини и мазане на други лъжи.За тези пари хората си купуват Ф 35...Въпреки, че истината е че трябва да се инвестира в европейски самолет - натовски не руски...
68
1
 
28
 
! Отговори
ОСТАВКА преди 5 години
Ротния командир се развихри!
67
0
 
40
 
! Отговори
Емо преди 5 години
А прокуратурата къде е била , че не е повдигнала веднага обвинение, полицаите са ги задържали, но като няма кой да ги обвини....