Неочаквана ваканция: При две нощувки, третата - безплатна

Включени са хотели или къщи за гости от цялата страна
13 апр 2019 09:15, Анисия Иванова
33
Неочаквана ваканция: При две нощувки, третата - безплатна
Архив: Булфото

Общо 62 са местата за настаняване, които са се е присъединили към националната кампания "Неочаквана ваканция" на Министерството на туризма.

Третото издание на инициативата цели да стимулира вътрешния туризъм. Новата ѝ концепция предвижда при две платени нощувки през месеците април и май туристите да получават трета безплатна в местата за настаняване, които се включват в идеята, съобщават от Министерството. За посетителите това е стимул да обиколят повече забележителности, а за хотелиерите - да посрещнат повече гости.

Още по темата
Така на практика могат да се удължи активните сезони, да се опознаят нови и малко известни забележителности, а също да се преодолее представата за уикенд пътуванията само в рамките на 2 нощувки. Туристите могат да избират от списък с партньорски места за настаняване, който е достъпен на сайта на проекта www.neochakvanavakancia.bg.

От МТ допълват, че списъкът е отворен и има възможност да се попълва до края на обявения период. Всеки присъединил се хотелиер става партньор на кампанията. Представителите на бизнеса, които искат да се включат,  трябва да направят безплатна регистрация на сайта и да създадат профил на хотела или къщата за гости.

На този етап има партньорски заявки от региони, в които се намират най-големите ни морски и планински курорти, от хотелски комплекси, но и от по-малки туристически зони, от семейни хотели, къщи за гости, СПА центрове и др., както и от столицата.

Сред предлагащите безплатна допълнителна нощувка към две платени са места за настаняване в Албена, Банско, Баня, Белоградчик, Габрово, Главан, Гостун, Велико Търново, Златни пясъци, Копривщица, Кранево, Обзор, остров Св. Анастасия, Пампорово, Поморие, Приморско, Разлог, Русе, Сандански, Св. Константин и Елена, Слънчев бряг, София, Стара Загора, Стройно, Чирпан и др. Те очакват новите си гости.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
0
 
1
 
! Отговори
Наблюдател преди 5 години
Две бързи, третата полека!
23
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Spasiba galiama... ne nada....
22
1
 
10
 
! Отговори
фиро преди 5 години
и без пари да е ... мръсното море и пиянските наркомански чужденци и български закъснели мутри никой ги не иска 😀😀
21
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не искам да храня мутро-олигарсите от ГЕРБ в България.Предпочитам да оставям парите си в някой семеен хотел в Гърция, където ще бъдеш обслужен на шест и ще останеш доволен.
20
2
 
14
 
! Отговори
svetlio преди 5 години
Май се позагубиха будалите дек летуват на Черно море!
19
1
 
7
 
! Отговори
Хайко преди 5 години
Уникална кампания "Неочаквана ваканция" на Министерството на туризма!Влизате в сайта...после си избирате хотел ...после взимате промо код и ...и ...и И до там !Какво се прави този промо код ?Нито цени има ,нито свободните дати..Ако туризма ни разчита на подобна кампания и Министерството на туризма ... пишете го умрял
18
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пълна измама.Вижте им офертите на тези близки до властта 62 обекта.Общо в страната ни има над 28 000 регистрирани такива места за настаняване.Т.е. 0.0022% от хотелиерите са съгласни с мнението на коня-министър.Само по това да разбереш за какъв министър става дума.Грозобойницата въобще не знае на какво е министър.
17
0
 
10
 
! Отговори
ха-ха-ха преди 5 години
Може , ако си платиш по цени за август , а почиваш през ноември.Сиреч ,пълна измама.Аз лично ще пропусна тази оферта на г-жа Ангелкова.Виж ,ако ми предложи да купя два от апартаментите и да ми подари трети ,веднага ги плащам.И то на двойни цени.Все пак 220 евро на кв.м си е направо подарък.
16
5
 
4
 
! Отговори
дуСПА преди 5 години
Чудесна оферта, Спа уикенд петък и събота и безплатно в неделя, така имате оправдание в понеделник да не ходите на работа.
15
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Никога на туризъм в БГ - Гърция и Сърбия са на един хвърлей. Но там поне знаеш за какво отиваш. А за по-далечни дестинации - Испания, Италия, Хърватска.
14
1
 
5
 
! Отговори
Симеон преди 5 години
И хотела на снимката не е по средата на плажа.
13
0
 
15
 
! Отговори
хахаха преди 5 години
много ме кефи когато първите чадъри са забити до мантинелата а последните са в морето
12
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Супер, само не яжте навъ, носете тачи за уши, че дискотека дауан дъно яко.
11
0
 
2
 
! Отговори
House M.D. преди 5 години
А за Триград има ли?Ваша: Пещерата от триградското ждрело
10
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да де, ама двете са на цена на четири.
9
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Разговор може да се води когато се каже каква е реалната цена , а не даваме три плащаш две. Така например един собственик на строителна компания каза, че себестойноста на кв.м. е 550 евро , а го продават по 1000 до 1500 евро на кв.м. Такива са всички т.н. бизнесмени в България. За съжаление .
8
1
 
23
 
! Отговори
Димо преди 5 години
Страшна далавера е измислил някой мозък. Колко хора могат да се възползват, като двете нощувки обикновенно са петък и събота. За да ползваш трета, значи да не ходиш един ден на работа. Пълна безсмислица.
7
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Глупости! Не вярвам някой да се върже на този трик- Купи две и получи три на стойност като за... три.Българина твърде много е лъган . Трудно се хваща на такива трикове.....Вярно , е има и такива които търкат билети с монети , но те вече са си похарчили парите и няма да могат да се възползват от тази оферта.
6
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
що бе ,още стройте,лъжете персонала си с заплатите и чакайте да дойдат българите и да се държат с тях'като натрапници в собствената си държава.скоро нашите пишман хотелиери ще трябва да взимат хората от домовете им и да ги карат с новите си джипове до хотелите си,ама е къснооооо,айде в Турция или Гърция .....
5
1
 
28
 
! Отговори
Симеон преди 5 години
И всеки ден да го публикуват това, по Черноморието ще си сърбат попарата, която си надробиха и която продължават да дробят. Едно са мутрите, които бетонират, друго са местните хора, които гледат да вземат парите от туриста /което е нормално/, но без да предлагат нищо срещу това. Ако може туриста да плаща и да бега. Тарикатският манталитет "Сега ще ги изклатим баламите батка". И туриста бяга и после "Олеле нема хора".