Убитият от Смолян - бивш затворник с 16 присъди

Георги Гривнев лежал в затвора за грабеж
17 апр 2019 15:30,
40
Убитият от Смолян - бивш затворник с 16 присъди
Снимка: Facebook

Убитият Георги Гривнев, открит случайно в гориста местност над Смолян по посока село Турян, е имал 16 присъди за грабеж.

Смъртта му е настъпила в дните около напускането на пределите на Трудово-поправителното общежитие край града на 28 март. Той е лежал в затвора за кражби.

Още по темата

Имал е 4-годишна присъда за обир на вещи в четири смолянски села. Полицията е имала нужда от два микробуса за натоварването на иззетите от Гривнев вещи, които той откраднал в съучастие с Митко Ковачев от село Виево.

Тялото на Георги бе открито в понеделник в гориста местност, а наяденото му от животни лице забави разпознаването му. По-късно при аутопсията са открити следи от насилие върху полуразложеното му тяло и се установява, че смъртта е настъпила в резултат на задушаване, след счупване на подезичната кост.

Извършват се активни процесуални действия под ръководството на Окръжна прокуратура-Смолян за установяване на извършителя на убийството на 41 годишния мъж.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
46
 
! Отговори
шматка преди 5 години
Кой знае колко още такива има закопани по баирите.Как на 41г има 16 присъди и то все за кражби.Ума ми не го побира.В нашето правораздаване явно не са чували за рецидивизъм
11
2
 
35
 
! Отговори
Додо преди 5 години
Бързо, разследването и полицейската работа да бъдат поети от комисар от ДАНС Теодора Духовникова от Дяволското Гърло! Ние, редовно гледащите серияла, до момента научихме невероятни неща! Като например, че Исляма е религията на Мира и Любовта, че всички престъпления в смесените райони се извършват от мъже-християни, че мохамеданите са жертвите, че бежанците са родилки, жени, бебета и малки момиченца, както и, че жените са много по-умни от мъжете! Засега очакваме мощен Гей-Парад в Смолян!
10
0
 
42
 
! Отговори
234543 преди 5 години
Браво, браво господине!!! Хубаво е, когато *** се разчиства сам, щом няма правосъдна система и законодателство да се занимае с това.
9
2
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не е загуба
8
0
 
55
 
! Отговори
Хайде преди 5 години
сега прокуратурата да се самосезира! В ТПО-то се лежи само при първа ефективна присъда, и то ако е до 5 г. Как стана така, че рецидивист вместо да е в корпуса е в общежитие? Кой от съдебния състав и после от ГДИН какви пари е взел?
7
6
 
27
 
! Отговори
ШибиРиби преди 5 години
Хайдушкото движение никога не е преставало. Героизма на народа е възпят от поета / хайдушка майка юнашка.
6
3
 
55
 
! Отговори
правосъдие преди 5 години
Убиеца да се намери и да се награди с орден " Стара Планина"!! и да му се даде звани е " почетен гражданин на България". Браво.
5
0
 
65
 
! Отговори
- преди 5 години
На хората започва да им писва от безнаказаност и липса на каквато и да било сигурност, затова ще започне правораздаване в стар стил
4
3
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И защо се хаби ресурс да се открие кой е отървал нас от това подобие на човек?
3
2
 
61
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На някой му е дошло до гушата от правосъдието ни,и взел,че хо удушил.
2
2
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А за Местаня не казвате нищо, освободи ли се килия?
1
2
 
74
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Някой е свършил работата на правителството.