Убиецът на Георги Гривнев ясен, познавали се от затвора

Чака го до 20 години затвор
18 апр 2019 19:30,
16
Убиецът на Георги Гривнев ясен, познавали се от затвора
Снимка: Facebook

Убиецът на Георги Гривнев е 24-годишният Венелин Трампов, съобщиха от 24 часа.

Убийството е станало на 28 март на 3-4 км от мястото, на което е намерен трупа. В същия ден Гринев е бил пуснат от затворническото общежитие над Смолян.

За пренасянето на трупа Венелин използвал за помагач 24-годишния Марин Терзийски от Раковски, с който занесли трупа с автомобил и го затрупали с клони.

Още по темата

След разпити днес двамата признали вината си, заяви на брифинг по случая днес окръжният прокурор на Смолян Тодор Деянов.

Мотивите за убийството са както от личен характер, така и от користни цели, каза Деянов. Извършителят на убийството и неговият помагач са заподозрени и установени от разследващите за по-малко от 24 часа, уточни шефът на смолянското РПУ Костадин Бундов.

Убиецът и жертвата се познавали от съвместното си пребиваване в затвора. Венeлин е излежавал присъда до 8 март за грабеж. 20 дни е бил на свобода, преди да изчака да пуснат Георги и да го убие.

Венeлин го чака присъда от 10 до 20 години затвор. Той вече имал 13 присъди, докато неговият помощник - само една.

Още преди да бъдат приведени за следствени действия за убийството в Смолян двамата са били задържани по друго престъпление с разпореждане на Районна прокуратура - Пловдив.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
4
 
11
 
! Отговори
бг смешки 2 преди 4 години
за всички с 5 грама мозък е ясно че организаната престъпност у нас се е сляла с държавата и плаща на политици ! така е от над 20 години вече ! само българина не го го разбра .....Иванчева може да е била всякаква но точно корумпирана не беше ! нещо което не може да се каже за БГ прокаратурата начело с ЦАЦАТА И ГЕшефта ....единият стана 200 кила като влезна във властта другият ходи с часовник за 15 хил евро ! обаче не били корумпирани ! НАЛе ...я питайте Гешев от де такива скъпи часовници
11
2
 
16
 
! Отговори
оофхфде преди 4 години
на бас че ще му дадат за предумишлено убийство по особено жесток начин поне два пъти по малко от на иванчева
10
2
 
2
 
! Отговори
BG smeshki преди 4 години
големите крадци у БГ парламента и в криминалният свят ! тия са дребни риби ! големите риби никой не ги закача докато не почнат да се разчистват по- между си .....
9
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Bravo mevere!
8
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Европейска толерантност.
7
2
 
16
 
! Отговори
Обективно преди 4 години
Издъниха се като кифладжии с тази идиотска присъда на жената-фризьорка Иванчева. Тази за кмет не ставаше, но 20 години по толкова скалъпено обвинение, айде стига...И прокурорите вече станаха повечето с два пръста чело....говорят ужасни тъпотии
6
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Как може хора, убития с16 присъди, убиеца с 13, да са на свобода! Хора рецидивисти нямат място в обществото, поне докато не стана на70год.След 3тата присъда, да бъдат задържани за не по-малко от 30г.
5
2
 
15
 
! Отговори
бг смешки преди 4 години
всички виждаме че у БГ цари тотално беззаконие последните години но всички си мълчат ! наистина мн жалко за нас като народ - очевидно е че не ставаме за нищо ! за недоказан подкуп 20 години а за убиийци има и условни присъди ! сега ше видите че и на този няма да му лепнат повече от 8-10 години от които я излежи полвината я не ....така стават нещата в нашата банова република без закони !
4
3
 
5
 
! Отговори
м дааа преди 4 години
Любовен триъгълник? От малък българинът е учен силно да люби и мрази и това води до ревност, а ревността води до необмислени постъпки
3
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако става така, могат да пускат всички рецидивисти, един след друг от затвора, ако обещаят, че ще си отмъстят на предния !
2
2
 
19
 
! Отговори
Гледна точка преди 4 години
Гривнев е бил крадец, но Венелин Трампов вече е не само крадец, а и убиец. След двайсет на 44 години, ще излезе закоравял рецидивист убиец. Мене може до тогава да ме няма, да му мислят мАлАдье алкашами!
1
3
 
7
 
! Отговори
Само питам преди 4 години
Кой е Ясен?