Местан се жали, иска си шофьорската книжка

Лидерът на ДОСТ подал жалба в съда
22 апр 2019 13:25,
100
Местан се жали, иска си шофьорската книжка
Снимка: архив, Булфото

Лютви Местан, обвинен за смъртта на 6-месечно бебе по непредпазливост след катастрофа, е атакувал в съда и друга от наложените му от прокуратурата санкции - взетата шофьорска книжка.

Лидерът на ДОСТ е подал жалба, чрез която настоява магистратите да му върнат свидетелството, съобщава 24 часа. Няколко дни по-рано политикът обжалва гаранцията на стойност 10 000 лева, наложена му от окръжна прокуратура Кърджали.

Още по темата

На 14 април Местан беше обвинен за причинена смърт по непредпазливост на 6-месечно бебе при катастрофа на разклона за село Загорско край Кърджали и му беше наложена наложена мярка за неотклонение "парична гаранция" в размер 10 000 лева с постановление от окръжна прокуратура Кърджали.

Две са основните разпоредби на Закона за движение по пътищата, които обвиненият е нарушил - при завой за влизане в път с двупосочно движение, шофьорът трябва да навлезе по възможно най-краткия път в дясната лента и втората - шофьорът, приближаващ се към кръстовище, трябва да се движи с такава скорост, че при необходимост да може да спре и да пропусне участниците в движението, които имат предимство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


100
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
56
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Явно за политиците човешкият живот на обикновения човек няма стойност!
55
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Интернет тигри, какво ще направите? Разбирате ли какво имам на предвид?
54
2
 
23
 
! Отговори
За какво му е преди 5 години
книжката, за да се чупи в Турция ли? В затвора няма да му трябва. Стига са протакали, от ареста-направо в затвора да отива!
53
1
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Отвратителна държава, отвратително правосъдие! Отврат! Пълна ***! За превишена скорост отнемат книжка за три месеца, а тук има убито дете! Срамота! Е, няма такава държава!
52
2
 
40
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 5 години
Все съм виждал наглост в моя живот, но тоя *** прекрачи всякакви мои представи.
51
0
 
30
 
! Отговори
Политик преди 5 години
Това е гадна работа. Той даже не си дава сметка че вече няма живот в него, а продължава да се изживява като политик.
50
0
 
30
 
! Отговори
Манолски преди 5 години
и да се дърлим по нета, той си иска книжката, че даже и други противоконституционални неща като да си джумоли на майчиния език на митинги и държавата да му дава привилегии, че бил официално малцинство и не се чувствал българин, а само приносител на български документ за самоличност
49
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
То бива наглост, ама това неговото на нищо не прилича.
48
5
 
8
 
! Отговори
Спасявайте се,хора! преди 5 години
Подготвя се българска пролет ако падне ГЕРБ,ako падне ГЕРБ,спасявайте се!Такива "пролети" и майдани знаете,че са опасни.
47
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сега пък ще каже, че на бебето е трябвало да се вземе книжката, а не на него...
46
0
 
5
 
! Отговори
...a na roditelite.. преди 5 години
...koi shte im varne deteto be gni do ?!??
45
0
 
21
 
! Отговори
Студент преди 5 години
Местане,направи така,че бебето да се върне при родителите си,а аз ще ти помогна да си върнеш книжката !!!
44
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Карай си без книжка. Много го правят. И без тва си политик и не могат да те пипнат...
43
2
 
37
 
! Отговори
Местан е животно преди 5 години
Леле, това се казва гьонсуратлъ! Да му дадат книжката и пак да тръгне да убива хора по пътищата! Това е върхът на дебелоочието! Има ли тъ пана ри, които биха гласували за ДОСТ? Местан няма срам, няма нищо човешко. И вместо съдът да му забрани участие в изборите, Местан ще гледа как-как, да грабне мазания кокал, за да му се размине за катастрофата. Тая държава няма закони.
42
1
 
37
 
! Отговори
ma4enik преди 5 години
Местане скрий се,жалък *** си.Не мога да те търпя и да те гледам.Ти си срам за човешкото съществуване.Дори АЛЛАХ те презира и мрази.Ти как ще носиш тази тежест на убиец на дете?Ти си убиец на малко и красиво момиченце.Ти унищожи радостта и щастието на едно семейство. Как можеш да се яваваш пред хората?Ти си ***, дошел на този свят само за себе си и живеещ за себе си...Как не те тикнаха в килийте на Ст.загора?
41
0
 
39
 
! Отговори
Привет от Анкара преди 5 години
Аз знаех,че този *** е нагъл до неузнаваемост.Знаех, че го интересува единственно неговият живот.Знаех,че би боядисал майка си и я продал на баща си. Знам,че този няма характер.Знам,че този няма чувствата на човек.Но не предполагах само ден след погребението на милата душичка да се нахендри в пресата и да си иска книжката.Това е нещо по-вече от епитетите които би могъл да изброи човек за един гадняр.В човешкият речник просто няма изрази и епитети с които бихме олицитворили това същество,срам
40
0
 
36
 
! Отговори
минаващ преди 5 години
Толкова нагрост и безочие, такъв гьонсуратлък и неверничество в канибалските племена няма.Уби детето, вчера погребаха едно мило,малко,красиво бебенце, което не знаеше(и няма да знае)нищо за живота.Този е тръгнал книжката си да иска.Аз още първият ден казах,че този е *** и ***, единственно себе си мисли и Ширин да не му избяга. Защо не го бутнаха в пандиза в Стара загора.За да види що е това пандиз, сред ромите.Ей това е върхът на наглостта, прощащината, безочието и гадността.Не е човек..
39
0
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Местан да жали семейството, което почерни, не парите и книжката си.
38
0
 
16
 
! Отговори
Наторителя преди 5 години
На Лютвито мога да му напълня каскета с един клек.
37
5
 
13
 
! Отговори
IBM FAKE NEWS преди 5 години
Сега разбрахте ли, защо скоро всички ще ходите с гривни и по улиците ще има много смърт.Йоан Богослов не е някакъв глупав старец. Края идва, просто се забавя, защото тези, които Бог е определил (той знае, че са добри и ще му служат вечно още преди да бъдат родени) трябва да умрат, за да си ги прибере при Него.Ще има плач и скърцане на зъби. Името му е АНТИХРИСТ и след него мор. Да не си мислите, че АНТИХРИСТ му пука за някакви бабички дето се молят в храма. Той иска друга кръв - политици, не