12-годишно момиче съди баща си за 150 000 лева

Мъжът малтретира съпругата си, тя се самоубила
Обновена: 23 апр 2019 22:00 | 23 апр 2019 22:00,
17
12-годишно момиче съди баща си за 150 000 лева
Снимка: pixaBay

12-годишно момиче предяви граждански иск за 150 000 лева срещу баща си Атанас Стоянов, съобщава "24 часа". Мъжът извършвал жесток физически тормоз върху майката, която впоследствие се обесила.

Фермерът Стоянов е обвинен за системно малтретиране на вече починалата си жена в продължение на 3 години - от 2014 до 2017 година, което я довело до отчаяние и било причина за опита й за самоубийство с хапчета и препарат за растителна защита, но успели да я спасят.

На 11 май 2017 г. Атанас обаче открил трупа й в местност край Ръжево Конаре. Срещу него е повдигнато обвинение за жестоко отношение към брачната му партньорка.

Мъжът се яви в съда днес с двама защитници, като настоя процесът да се гледа зад затворени врати, за да не стават публично достояние подробности от интимния му живот.

Малката му дъщеря Поля не присъства на делото в пловдивския районен съд, а искът й беше внесен от адвоката Теменужка Кривчева, назначена за нейн особен представител. Другата дъщеря на жертвата - Милена, не пожела да съди баща си.

По настояване на адвокатите му делото бе върнато на прокуратурата за четвърти път, след като се установи, че са допуснати процесуални нарушения.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
15
 
7
 
! Отговори
Advokata преди 4 години
Я ми открехнете как едно 12-годишно дете се е сетило да съди баща си? Как се е срещнало с адвокат, как е възбудило дело? Защо ми намирисва, че някое НПО-нце се е "самосезирало" и намесило? И сега какво? Фермера тормозел жена си и тя се самоубила, а ? Какво искате да ни вмените? Да забраним фермерите или да приемем истанбулската ? Е, не разбрахте ли че няма да я приемем? Ей, тва ев-реите сте много нахално нещо. Да не сте роднини с ***, а? Май да!
10
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Браво на малката !!!!!
9
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 10и по какъв начин въпросната конвенция щеше да предотврати това? Тоя щеше тъкмо да и удари шамар, но да се сети че имало конвенция и да размисли, а след това да стане мил и любящ? Хайде стига глупости. И сега има закони. Закони които се "спазват" толкова колкото ще се спазва и въпросната конвенция. Ти лично колко пъти си протестирал срещу съдебната система и прокуратурата?
8
27
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
важното е че БГ-тата са против истанбулската конвенция и сега спокойно могат да тепат жените и децата си !
7
14
 
12
 
! Отговори
Бай Иван 2 преди 4 години
Мащала,защо бързате да съдите без да знаете истината? Ами тя жената може да е всякаква ,психиично болна и т.н., а малката /12 г/ подкокоросана от адвокати да го съди за пари./те адвокатите не са такива ама все пак/, нали?
6
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Страшно, а има наглостта да има двама защитници?Да се пазиш от детето си, срам няма. ***
5
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Протестираха да се запази боя, точно за такива случай, да не могат да ги съдят.
4
35
 
16
 
! Отговори
Жалка и мерзка преди 4 години
юдо-масонска провокация насочена срещу семейството !!!намерили гадовете 12 годишно празноглаво пуберче и го насъскали срещу баща му за да могат да направят показна пропаганда срещу семейството всячески се опитват да унищожат естествената любов межди родители и деца има ли нещо по-гнусно на този свят от еврейския нов световен ред и гнусната им толерастия !!!???
3
23
 
16
 
! Отговори
Жалка и мерзка преди 4 години
юдо-масонска провокация насочена срещу семейството !!!в САЩ юдо-масонския терор е успял почти напълно да унищожи естествената любов между родители и деца. В тази империя на злото Родителите не помагат на децта си и вмсто да им платят дълговете за да не бъдат децата им роби на евреите, те си правят пенсионни фондове - пълнят гушите на лихваритеестествения процес родителите да помагат на децата си за да могат децата им да им помагат когато остареят е унищожен на запад !
2
21
 
17
 
! Отговори
Айше преди 4 години
В друга новина и коментарите под нея става ясно,че да биеш децата и жена си е нормално за България. И се защитава със зъби и нокти.Това не е тормоз,а възпитание. Клетия човечец е останал неразбран.Освен,че вече няма кой да го пере и да му готви, сега собствената му дъщеря го съди.Е,може ли такова нещо?
1
3
 
55
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 години
В ЕДИН ФИЛМ ОТ НЕДЕЛЯ КАЗАХА: ПО-ДОБРЕ УЖАСЕН КРАЙ ОТКОЛКОТО УЖАС БЕЗ КРАЙ!!ВИЗИРАХА ТОКСИЧНА ВРЪЗКА!!СЛОЖЕТЕ КРАЙ НА ВРЪЗКАТА А НЕ НА ЖИВОТА СИ!