Премахват опасна ограда на бившо поделение в Хасково

Според експерти има опасност тя да причини нов трагичен инцидент
23 апр 2019 22:27, Красимир Ангелов
17

Снимка: Булфото

Общинско предприятие "Екопрогрес" започна събарянето на опасна ограда на бившото военно поделение на улица "Булаир" в Хасково, видя репортер на Булфото.

Още по темата
С помощта на трактор бяха разрушени 30 метра каменна стена. Заместник-кметът Румен Балкански коментира, че оградата на този участък е наклонена и има опасност да падне и да се случи друг трагичен инцидент.

Както е известно, миналия петък друга опасна стена на бившата казарма на улица "Ком" в града се срути и отне човешки живот.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
2
 
! Отговори
Аззз преди 4 години
Тази прекрасна българска дума БИВШО сигурно е писана от някого с ВИСШО
10
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
БившО!!!!!!! Вече и първи по грамотност в ЕС!
9
0
 
2
 
! Отговори
Георги преди 4 години
Сетила се Мара да се побара. Ако моята ограда падне и убие някой ще ме осъдят. Ама защото е държавно, ще до съборят останалата част и проблема е решен. Тепърва ще падат сгради, след още 50-60год и блокове. Бетона си има период след който си губи качествата. Има си наредби където е описано какъв е живота на сградите. Комунистите на блъскаха всички в блокове, ама техния живот е макс 100год. После трябва да се събори да се рециклира и да се направи нов блок
8
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А тая сграда зад е оградата такава една безопасна ми се вижда.
7
0
 
0
 
! Отговори
мак преди 4 години
Къде са другите 2 фирми кандидати за тази работа? Нали затова не са махнали стената, щот трябва да са 3 желаещи. Както винаги, дейност има чак след като се случи трагедия. И кой ще носи отговорност за загиналия? Не ми отговаряйте, знам, че виновни няма.
6
0
 
4
 
! Отговори
gogi4 преди 4 години
бившо? как взе вишо?
5
3
 
4
 
! Отговори
некой си1 преди 4 години
жалко дай им да рушат на гербаджиите а иначе можеше да да бъде чудесен лагер за превъзпитаване на самозабравили се български политици
4
1
 
2
 
! Отговори
А онова ли? преди 4 години
Счупено, маркирано с огън и дадено на Wali за тоя номер дето мислеха, че ще мине ама не мина ...Усмихнете се на камерите ...
3
2
 
6
 
! Отговори
Бай Иван 2 преди 4 години
Ало Каракачанов ! Освен да продавате военни имоти ,нещо друго ..а ?
2
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
След дъжд качулка. Този дето умря дали го интересува че сега е махната?БГ е винаги 50 крачки назад, това е!Няма един да погледне и да каже тази ограда е опасна да е махнем докато не е убила някой. Важно е по цял ден на столчето, в кафето, и така. Сомалия!Е бати скапаната държава.
1
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Много сте чевръсти бе. Трябваше да убие поне още неколцина случайни минувача, две-три майки с колички, няколко пенсионера и чак тогава да се размърдате.