Само една ало измама след арестите в Горна Оряховица

Пазете се от джебчиите по празниците, внимавайте около църкви и молове
9
Само една ало измама след арестите в Горна Оряховица
Снимка: Булфото, архив

След ареста на бандата на ало измамниците от Горна Оряховица през миналата седмица, е имало само един случай на измама, отчете главният секретар на МВР Ивайло Иванов.

Тя е станала с обаждане от България, а не от Румъния, каквато беше практиката на изпечените мошеници, които вече са в ареста.

Още по темата

Заради предстоящите празници от полицията призовават хората да бъдат внимателни, защото джебчиите ще се активизират.

Униформените пък обещават да следят за обири.

Вече са обследвани всички църкви и манастири, където ще има служби по празниците - 1607 обекта.

А пътните полицаи ще помагат за движението около храмовете. Повече полицаи ще има и около моловете.

От гранична полиция призоваха всички да погледнат сроковете на документите си за пътувания, както и пълномощните за децата.

Отново заради празниците ще има ограничение на движението.

Камионите над 12 тона ще бъдат спирани от движение, каза министърът на регионалното развитие и благоустройството Петя Аврамова.

Заради ремонти на магистрала "Тракия" могат да бъдат ползвани обходни маршрути. По "Хемус" има също няколко ремонта. Така по пътя към Варна ще има специална организация на движението, като ще се отделят повече ленти за движение в пиковете часове според трафика.

Аврамова посочи, че може да се ползва прохода Петрохан и пътя през Искърското дефиле за тези, които пътуват към Северозападна България.

Транспортният министър Росен Желязков обясни, че е повишена готовността за реакция при терористичен акт до жълта степен на редица институции, след нарочна заповед.

Това обаче не били извънредни, а по-скоро традиционни мерки с оглед превенция.

Това важи за всички гари, автогари , летища и пристанища, допълва БТА.

Проверени са всички сигнално-охранителни системи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
3
 
! Отговори
Секунди за преди 4 години
Реклама. Цялата ви работа такава! Много успешни били, дрън та дрън и какво? Опитвате се да ни кажете, че сме защитени ли? Или пък, че по- скоро сте заслужили средствата, които другаря банкерски *** ви задели от републиканския бюджет? Лъжете се жестоко, нещото, което направи кратуната от Банкя е за ви противопостави на цяло едно общество, което меко казано ви ненавижда. Дерзайте!ето така се служи на гробовистите
6
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И него ще пуснат споко. В същото време тези *** са с мерцедеси, къщи палати, злата и прочие но ... няма доказателства защото цикламата много работи и всичко е с честен труд от 8до 5, и спестени закуски.Държавата цирк, Сомалия на Европа
5
1
 
1
 
! Отговори
Скептик преди 4 години
Измамите по телефона лесно прерастват в изнудване и нападение ако давате информация за себе си на измамниците
4
2
 
4
 
! Отговори
Иф преди 4 години
А ЦВЕТАНОВ МАЛЪК ИЗМАМНИК ЛИ Е ? А ДРУГИТЕ?
3
2
 
6
 
! Отговори
Розата преди 4 години
НАЙ ГОКЕМИТЕ ИЗМАМНИЦИ СА В МИН.СЪВЕТ И ПАРЛАМЕНТА. АЛО ИЗМАМНИЦИТЕ РЕПИ ДА ЯДАТ.
2
4
 
4
 
! Отговори
до 2 преди 4 години
До АнонименУправляващите сега ги докара мадридската кукла на конци , а него го докара ДС и КГБ .Тези за които скачахме не са в управлението от 17 години .Иначе докато бяха те мутрите се бяха наакали от страх.
1
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Затова ли скачаха и рипаха едни УМНИЦИ. Да си монтираме железни врати, да си поставяме решетки на прозорците като затворници, да се пазим от джебчии и крадци на автомобили. Това ли е свободата и демокрацията. Това ли са евроатлантическите ценности за които един с апартаментчето с асИнсИорче ни убеждава колко хубави ценности са били. По времето на недоносеният соц. ключовете ги оставяхме под изтривалката на входната врата. Кой сега би се осмелил да си остави ключа под изтривалката..