Новият спектакъл на Peeping Tom в Пловдив

Българите ще видят завършека на трилогията - "Дете"
25 апр 2019 17:07,
0
Новият спектакъл на Peeping Tom в Пловдив
Снимка: One Dance Week

Българската публика ще има шанса да види последния спектакъл на белгийската компания на 20 септември в Дом на културата “Борис Христов” от 20:00ч.

“Дете” завършва семейната трилогия заедно с “Баща” от 2014г. и '’Майка” от 2016 г.

Действието на най-новия спектакъл на Peeping Tom проследява начина, по който децата възприемат заобикалящия ги свят, от техните най-съкровени желания и най-големи страхове.

Хореографите Габриела Каризо и Франк Шартие изучават комплексния космос на децата чрез езика на тялото и интерпретират метаморфозите, през които преминава гледната им точка под постоянния натиск на емоциите, несигурността и съмненията.

Декорите на представлението реалистично пресъздават образа на митичната гора - главен герой във вселената на детското въображение, а на сцената ще оживеят чудновати и страховити създания и ще се вихрят магии и кошмари, точно както в необятната детска фантазия.

Това ще е втория досег на българската публика с Peeping Tom от 2017 година насам, когато компанията гостува с втория проект от трилогията - “Майка”.

12-тото издание на международния фестивал за съвременен танц и пърформанс One Dance Week ще се проведе в Дома на културата „Борис Христов“ в Пловдив. Билети за спектаклите се продават онлайн в системата на EpayGo.bg, както и на касите на EasyPay.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари