Румънец опита да вкара у нас незаконно две сирийки

Едната от тях щяла да става булка в Германия
30 апр 2019 13:10,
6
Румънец опита да вкара у нас незаконно две сирийки
Снимка: архив "Булфото"

Две гражданки на Сирия и техният водач - румънец, са задържани под стража за незаконно преминаване на българската граница в землището на село Кардам, съобщи пресцентърът на Апелативната прокуратура във Варна. Мярката е взета от Районния съд в Генерал Тошево по искане на Районната прокуратура.

Още по темата

Джихадисти от ИД или цивилни: Как ги разпознават?

Тримата чужденци са установени от българските гранични власти на 26 април, около 18 часа, между 150-а и 151-а гранична пирамида. Осемнадесетгодишните Ягмор А. и Тара М. и техният водач - Вишиноае Д. /21 г./, слезли от автомобил с немска регистрация и се отправили пеша към държавната граница на България, посочват от пресцентъра на Апелативната прокуратура, пише БТА.

Двете млади жени е трябвало да бъдат отведени в Германия от румънския гражданин, където едната щяла да се омъжва за иракчанин. Определенията на Районния съд могат да бъдат обжалвани пред Окръжния съд в Добрич.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
2
 
! Отговори
!? преди 4 години
Какъв ли е тоя маршрут от Румъния през България за Германия !?
5
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Румънец опита да вкара у нас незаконно две сирийки"---Ми да беше го вкарал законно на двете сирийки у тях си. К'во се мъчи у нас. :)
4
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Било е транзит! Ако полицията, която го е задържала, се ръководеше от човек с поне половин мозък, щяха да го пуснат, по живо по здраво, да си замине, накъдето му се пътува и да не се занимаваме ...
3
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Е хубава работа, пречим на любовта. Ми затворете си очите, нека пътуват за Германия
2
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
слезли от автомобил с немска регистрация и се отправили пеша към държавната граница на БългарияОт какъв зор са допъснати в на наша територия и какво ще ги правим сега?
1
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Този ще е от румънските индийци.