19-годишен е задържан за убийство в село Ножарево

И жертвата, и младежът употребили алкохол преди инцидента
2 май 2019 15:30,
15
19-годишен е задържан за убийство в село Ножарево
Снимка: pixaBay

Задържан е 19-годишен младеж за убийството на мъж в село Ножарево. Това съобщиха от пресцентъра на Апелативна прокуратура – Варна.

Окръжната прокуратура в Силистра ръководи досъдебното производство за умишленото убийство на 62-годишния мъж от село Ножарево.

19-годишния Хакан И. от селото е установен като извършител. Той е задържан за 24 часа.

Сигналът за инцидента е получен на 1 май след 23:00 часа в МВР – Силистра. В него се съобщава за пострадал мъж, който лежал безпомощно в центъра на селото. Медицинският екип, пристигнал на мястото, установил смъртта на мъжа, който страдал от психическо заболяване.

Жертвата имала рана на главата.

Последвалото разследване установило 19-годишния Хакан като вероятен извършител. За престъплението го очакват от 10 до 20 години лишаване от свобода.

Спорът между жертвата и младежа започнал още в местната кръчва, където и двамата употребили алкохол.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
1
 
! Отговори
Cambocaneca преди 4 години
Според мен в тая държава няма място за убиици като Хакан как можал да убие този жалък човек нека правосъдието да спечели според мен Трябва да е наказан поне с 10 години затвор
5
0
 
23
 
! Отговори
БХК преди 4 години
Ами то туй наш Хакан, бе. Мноу добро момче - пие малко, бие само когато трябва. И на мравката път струва. Нищо не е направил. Всяка санкция към него е расизъм, ксенофобия, нечовечност, дискриманция и престъпление срещу човечеството. Той понеже, ъъ, такова, расъл е в проблемно семейство. А пък жертвата - ми лош, бе. Как може проблем да прави на наш Хакан? Де се е чуло и видяло Хакан да стори зло другиму? Страсбург, идваме!
4
3
 
8
 
! Отговори
ПЕНКО преди 4 години
ПРЕДИ ГОДИНИ В СОЦА - ТОЗИ СЛУЧАЙ ЩЕШЕ ДА Е В ГРАФАТА :" ЕГАТИ КОДОША " !!!- 62 ГОДИШЕН ПИЕ С 19 ГОДИШЕН НА 01.05. -И СЕ ТРЕПЯТ !!! СПОМНЕТЕ СИ ВРЕМЕТО ПРЕДИ КАПИТАЛИЗМА: -"ДИКТАТУРАТА НА ПАРТИЙЧЕТАТА"- ПОД МОТОТО :" ВСИЧКО ЗА НАРОДА- ВСИЧКО В ИМЕТО НА НАРОДА " - НО СПОРТУВАТ 70%;РАБОТЯТ 95%; -В ЗАТВОРА ДОСТАТЪЧНО % ; И ПАРТИЙНИЯТ СЕКРЕТАР -ГЛАВАТАР -"КОЛЯ -БЕСИ" !?!?ХА-ТАКА-ХА-ТАКА И ПАРНОТО БЕЗ ПАРИ И СЕЛСКОТО СТОПАНСТВО БЕЗ УБИЕЦА МУ СТЕФАН САВОВ И НЯМА РАН ОТ САЩ И НЯМА ДС-ГРАБИТЕЛИ КУФАРИ!
3
1
 
10
 
! Отговори
неграмотник.бг преди 4 години
"кръчва" , а иначе , тряба да си много про3то парче , за да си пропилееш живота заради пиянски спор
2
0
 
29
 
! Отговори
SS преди 4 години
Намирисва,че е от ония дето ги защитават НПО-ТА.
1
0
 
26
 
! Отговори
Totenkopf преди 4 години
Поредната персийска драма. Хакан Шукур.