Двама загинаха при тежка катастрофа край Асеновград

Трима души са пострадали и са в болница
5 май 2019 13:00,
24
Двама загинаха при тежка катастрофа край Асеновград
Снимка: архив Булфото

Мъж и жена са издъхнали на място, а трима други са пострадали и са откарани в болница след челен удар между джип "Мерцедес" и лек автомобил "Тойота", съобщиха от полицията.

Тежката катастрофа е станала в участъка от кръговото движение до КЦМ. Жертвите са от тойотата, а ранените - от джипа, пише "24часа".

Предстои да се установи самоличността им. На място са полицаи, които регулират трафика. От Агенция "Пътна инфраструктура" е създадена организация движението при 18-и километър да се осъществява двупосочно в едната лента.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
1
 
! Отговори
OT BELGIQ преди 4 години
BE TUK SCHTO VSICHKI KARAT NORMANO I NA PESCHEXODNA PYTEKA TI SPIRAT I TE IZCHAKVAT NAI KULTURNO PREDI DA SI TRYGNAL OSCHTE A V TYPOTO BG NIKAKVA KULTURA NA DVIJENIE OSTAXTA SAMO CHAPKYNE TAM I ROMI
14
1
 
2
 
! Отговори
ММТ преди 4 години
Стига с тези негативни новини, напишете нещо за папата.
13
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В кръговото трябва да влезеш и излезеш максимално бързо. Трябва да се състезаваш.
12
1
 
17
 
! Отговори
ЕСЕ преди 4 години
Два дена сега вскички ще се кротки,примерни и след това "тоя знак 60 е за балъците бее дай му газзз".
11
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Точно на тоя път в момента му слагат последния слой асфалт и движението е в едното платно. 15километра се минават за около 40минути и шофьорите се изнервят.
10
0
 
20
 
! Отговори
Да поясня... преди 4 години
...че катастрофата е станала не в кръговото, а в участъка между него и КЦМ.Бог да прости загиналите!
9
2
 
14
 
! Отговори
Гербераст - комунист преди 4 години
Този път го разшириха и го направиха като магистрала, лошото е, че шАфИорите карат като подивели. Бог да прости загиналите!
8
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ден без утрепани няма. Не хора, а овце населяват тази територия. Пак колата и асфалта ще са виновни.
7
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
По интересното е какъв е този челен сблъсък в Кръгово. Един срещу друг ли са карали. Нали точно това е замисъла на кръговото да няма съприкосновение с останалите участници в движението. Всеки си кара в платното отдалечени един от друг. Колко от новоизлюпените водачи знаят как се навлиза в кръгово и познават ли знаците които определят кои влизат с предимство и кои трябва да дадат предимство. Забелязал съм че на кръгово е пълна анархия никой не спазва нищо всеки бърза да навлезне и да катастрофира
6
2
 
8
 
! Отговори
Баба Кадрие преди 4 години
До АнонименБе Вие *** ли сте, или заклет кумунист..?! Психично нещо проблеми..? Кръговите са нещо много хубаво...Но, на чалгализиран бай ***, нещо не може да помогне! Бадъуей, Мерцедеса май е бил черен...?
5
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не е нужно кръговото да е с голям диаметър. Бил съм в столица на държава с много кръгови с малък диаметър и всичко си беше наред. Шофьорите като цяло също не да проблем, почти всички си карат нормално. Проблем е пълната липса на контрол и че няма кой да озаптят малкото агресивни и безрасъдни шофьори.
4
4
 
22
 
! Отговори
ss преди 4 години
Хм, челен удар при кръгово движение.. нещо не ми се връзва!
3
4
 
14
 
! Отговори
До Анонимен 2 преди 4 години
Кръговите кръстовища не са лошо решение. Проблемът е, че у нас техният диаметър радко надхвърла 30-тина метра. Примери - хиляди. Съвсем друго е ако са с диаметът не по-малко от 150 метра.Ако към това се прибави и културата на водачите нещата се изясняват.
2
46
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Забелязали ли сте колко много катастрофи стават на кръговите кръстовища. Не ми е ясно кои ги възприеха да ги правят тези кръгови но замисъла им е бил да има повече жертви. Кръгови има само в мюсюлманските държави при тях кръстопът няма защото е символ на християнският кръст.Ние мюсюлмани ли сме вече че се премахнаха кръстовищата и се направиха кръгови. Кой е отговорен за тази несомислица и за избитите невинни хора. Няма ли такива отговорни лица. Всички са невинни ли.
1
16
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това са подробности, някакви православни.Важното е Папата да е жив и здрав.От днес сме католици.Тиквата каза от телевизора.