61-годишен загина при тежка катастрофа край Панагюрище

Колата излязла от пътя и се преобърнала
13 май 2019 16:37,
9
61-годишен загина при тежка катастрофа край Панагюрище
Снимка: pixaBay

Шофьор е загинал при пътен инцидент на изхода на Панагюрище, съобщиха от МВР – Панагюрище.

Тежката катастрофа е станала снощи малко преди 19:00 часа на изхода на Панагюрище в посока Пазарджик.

61-годишният пловдичанин, който карал „Пежо“, загубил контрол над колата и излязъл от пътя. В резултат колата се преобърнала встрани от пътя, а шофьорът изпаднал от купето и бил премазан от автомобила.

На мястото се извършва оглед, а тялото е транспортирано за аутопсия.

Изясняват се обстоятелствата, довели до катастрофата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още по темата: Панагюрищекатастрофа
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако бе с поставен колан нямаше да изхвърчи извън колата и може би щеше да се спаси
7
3
 
1
 
! Отговори
До Набора Москвич преди 4 години
Прав си брате! Москвича е КОЛА! Лежал съм много под него, но и никога не ме е оставил на пътя.Проста машина.Някои неща можеш да ги поправиш с тел, намерена покрай пътя.
6
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бог да го прости Набора! Каквото писано, това станало! Почивай в мир!Но много ме подразни заглавието "61- годишен..." и сега пак ще се започне вой до небесата как тези над 60-те ще трябва да се подлагат на тестове и изпити!
5
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Баща ми кара винаги с включен Джи-Пи-Ес защото показва точно пътя особено през нощта! Препоръчвам го на всеки!
4
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На изхода от Панагюрище за Пазаржик има права отсечка след което следва много остър десен завой. Изправил е завоя, там няма дървета които да го спрат и се е изпремятал в ливадата не е бил с колан изпаднал е и колата го е пресовала. Много лошо не е предвидил завоя а до него е имал време да развие висока скорост. Съдба така му е било писано. Никой не е избягал от съдбата си досега.
3
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Първо нека Бог да го прости! ..а шофьорът изпаднал от купето и бил премазан от автомобила......Определено е карал с непредвидена скорост и без колан. Самонадеяността убива, намалете скоростта и карайте с колани!
2
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тези от Пловдив така и не се научиха да шофират. После се ядосват, че нормалните шофьори ги наричат селяни. Минавал съм точно по този път и ми е трудно да си представя как нормален шофьор ще изкочи от пътя.
1
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Абе набора да не е мислил че кара москвича. Това не е москвич бе наборе москвича е тежка стабилна машина защо си се качил на на французите на лъва. Това и пик..лива ко..чина центъра на тежеста и единият и край е на айфеловата кула а другия на шанзелизе. Да сте видяли москвич по таван. Москвича е домашен танк няма обръщане с него съм влизал в завой на тесен път със 100 км. Само че москвича има задни Ресьори а не меки пружини. Бог да го прости човека мислел е че кара Москвич. Голяма грешка наборе