Фермер прегази ром с пикап - крадял в нивата му

Прегазеният е починал, има и ранен
13 май 2019 14:10,
357
Фермер прегази ром с пикап - крадял в нивата му
Снимка: БулФото

Кипърският бизнесмен Димитракис Пирилис е прегазил с пикапа си нарушител, който влязъл в нивата му, съобщава 24 часа.

Инцидентът е станал малко след полунощ в събота срещу неделя край село Болярино, община Раковски.

Убитият е от 30-годишен мъж от ромски произход, който до момента има 14 присъди, съобщи Окръжният прокурор Румен Попов.

На 11 май тази години убитият ром, заедно с двама съучастници, влезли в стопанството на кипъреца Пирилис. Възнамерявали да задигнат люцерна или животни. Носели са коса и други сечива. Когато ги забелязал, бизнесменът се качил на товарния си пикап и ги подгонил. Крадците се разбягали в различни посоки, но фермерът успял да настигне единия и го блъснал.

После Пирилис се опитал да открие другите двама нарушители, но не успял. Според един от тях той се върнал до лежащия на земята и започнал да обикаля около него.

Назначена е съдебнно-медицинска експертиза, която да установи дали кипърецът го е прегазил повторни. Другите двама са също рецидивисти - съответно с 2 и с 9 присъди. Установено е, че убитият и един от съучастниците му са крали коне и крави от същия фермер.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


357
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
210
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Оставете случилото се с кипъреца работата е ясна няма закони за крадците които да ги спрът да крадат. Ами кажете ми всички вие плащате ли от миналата година по скъпа Гржданска отговорност на колите? Чухте ли какви са мотивите за увеличението и ?Аз чух по телевизията Менда Стоянова от ГЕРБ как каза, че са изплатени от застрахователите обезщетения за 80 милиона и даде пример 15 братовчеди искали обезщетение за пострадал при ПТП РОМ и вие МИШКИ мълчите и плащате 50 % по висока ГРАЖДАНСКА
209
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Толкова години от началото на демокрацията и още не разбирате какво значи Правова държава!Това ромите го разбраха още в началото и бързо се ориентираха така, че да си живеят добре като ви крадат а вие си мислите, че нямат право да го правят!Да ама правото е да имаш свидетели и доказателства а не може да обвиняваш цял етнос това е дискриминация.Имен ме обраха представяйки ми фалшива лична карта, но това го разбрах в МВР като ми показаха снимка на човека които се води в тяхните данни
208
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Братовчедите и мен ме обраха представяйки се за майстори на покриви, но аз сам си дадох колкото искаха и не се жалвах в полицията а подадох само анонимен сигнал защото си мислех, че ще предпазя хората обаче МВР ме издири и ми връчи призовка ако не отида глоба 300-500 лв. ! Отидох направиха преписка до прокуратурата а Прокурора каза НЯМА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ ТЕ СИ ИСКАЛИ ТИ СИ ДАВАЛ!Е и за какво МВР ме търси и ми връчи призовка ! За да отчетат дейност разбира се ама в мойте очи вече нямат грам уважение
207
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
43950 дела са прекратени по давност 99 % от тях са срещу неизвестен извършител!Според прокуратурата виновно е МВР защото по закон те трябва да открият извършителите на тези престъпления.А МВР като ги открие те ги уневиняват или ги осъждат незначително и пак отиват да крадат!Така, че в тая клоака наречена държава всеки се оправдава защо не си върши работа а основния виновник е Народното събрание което гласува законите който допускат това положение в Държавата а кой избира Народното събрание !
206
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Знам за Закон за движение по пътищата не съм чувал за Закон за движение по полето!Какво прави въпросния ром на полето то негово ли е или е бил на работа там?На какво основание ще го съдят? Карал е с несъобразена скорост по полето !?
205
0
 
7
 
! Отговори
Фон Бок преди 4 години
Вярно е, че Шикългрубер си отиде без време. Ама сега дясната ми ръка сама се изпружва напред. И аз съм *** и нямаше да ме има, ако той беше на власт. Но пък ред и законност щеше да има. Изобщо, българи, отправям ви поздрава на римските легионери (и на СС). Дано да разберете.
204
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Трябва да дойде някой чужденец за да ни покаже какво да правим с крадците.
203
0
 
39
 
! Отговори
Ето затова преди 4 години
трябва да се въведе нов закон за частната собственост! Ако тези крадци знаеха какво ги чака в чуждият имот, нямаше да отидат да крадат, а сега нямаше да има убийство. Това убийство да тежи на съвестта на правистите и депутатите ни!
202
0
 
17
 
! Отговори
Алабама преди 4 години
За награда!
201
2
 
20
 
! Отговори
тука е така преди 4 години
Този кипърец е сбълкал държавата, в която да прави бизнес. Тука е българския казан, всеки дърпа другия. Има свидетели в защита на крадеца. най-добре е да се изтегли в Кипър и там да си живее, ако може.
200
0
 
65
 
! Отговори
Бобчо преди 4 години
Вчера гледах правеха интервю с роднините на прегазения и там един хвърляше заплахи, цитирам - кръв за кръв, щял да намери извършителя и да го убие. Питам, това не е ли директна и буквална и най-вече наказуема по НПК - заплаха за убийство?! Че даже го прави в ефира на национална медия?! Къде са полиция, съд, прокуратура?
199
0
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И 3-та с присъди - на по 2,9, и 14 ПРИСЪДИ!!!!!!Аз ли не разбирам.. как с 14 /или 9/ присъди се разхожда още наоколо!?!?!?!ТОВА Е РЕЦИДИВ-ВСЯКА СЛЕДВАЩА ТРЯБВА ДА СЕ УДВОЯВА! АХ...МАГИСТРАТИТЕ!!АХ ВАШТА.......!?!?!?!?!?
198
0
 
51
 
! Отговори
Ужас преди 4 години
Мога ли да забележа, че докато един кипърец си защитава имота, честта и свободата, цяла банда българи го топят с показания и репортажи как нарочно се връщал многократно да гази този рецидивист. Та да не му отчетат случайно прегазване, а умишлено убийство. Думи нямам!
197
2
 
34
 
! Отговори
Ткт преди 4 години
И кво като го е сгазил? Не е бил на пешеходна пътека, я. Ни на улица, ни на тротоар. Човекът си кара трактора, оня отишъл да му стои под колелата като пъдпъдък по жетва. При това нощем в тъмното. Водачът кат. Ткт не е в никакво нарушение тук.
196
0
 
32
 
! Отговори
Хаджията преди 4 години
От това, което показват от мястото, се разбира, че покрай тоя кипърец се изхранва цял катун.
195
0
 
47
 
! Отговори
Хаджи Димитър преди 4 години
Ами като не го е прегазила държавата, човекът се е видял принуден сам да раздава правосъдие. Пуснете го и го наградете.
194
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това, че е починал крадящ ром, е чудесна новина.Нека се загрижим за правата на този който го е убил.Защото съм сигурен, че той ще има проблем, ще го питат защо и как?Ами много *** отговор:Той крадеше от мойта собственост! Ясно ли ти РОМ?
193
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Рокер 197"С едни приятели на драго сърце ще отидем да пазим ранчото на кипъреца. Да заповядат да палят както се заканиха ***. Ще има *** за тях"Как ще го ядете това бее? От де подправки за тази миризма? А утре в пресата - Рокери пекоха и ядоха роми. :))))))))))))))))
192
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кипърецът не крадне от България! Той прави (или се опитва да)прави бизнес. Ти, твоите въшливци, твоите избраници , всеки 4 или 5 години, вие убивате България.Да сте си живи и здрави!!!
191
0
 
33
 
! Отговори
SS преди 4 години
Закони пазещи престъпника,обезмислят притежанието на часна собсвенност.Българи въоръжавайте се кой с каквото може.Нещата вървят зле.Дано не ме изтрият както е ставало много пъти.Явно съ неудобен.