Мъж загина при катастрофа на АМ "Струма"

Трагичният инцидент станал край пернишкото с. Студена
13 май 2019 10:25, Петя Славова
12
Мъж загина при катастрофа на АМ "Струма"
Снимка: Bulgaria ON AIR

Мъж загина, а други двама пострадаха при катастрофа на автомагистрала "Струма" в района на пернишкото село Студена, предаде Bulgaria ON AIR.

Лек автомобил, пътуващ в посока към София е излетял от пътното платно, счупил мантинелата и се забил в крайпътна канавка.

Возещият се на задната седалка мъж е получил тежка травма и е загинал на място. В автомобила са пътували трима души. Според очевидци шофьорът сам излязъл от колата, а пътникът до него е бил изваден от пожарникари.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
4
 
1
 
! Отговори
Лангов преди 4 години
Лош участък. Дори с големия GL на жена ми се усеща
9
2
 
4
 
! Отговори
??? преди 4 години
Излетял ли? А пък аз си мислех, че по магистралите се движат по земята и не излитат
8
2
 
4
 
! Отговори
jek преди 4 години
За празниците минах от там. Карам с 140 км и на задния капак ми се беше качило едно БМВ х6 и някаква монтанска джипка от неизвестна марка. Даваха яко зор да ме изпреварят, аварийни мигачи, къси дълги, габарити с телефона светкаха. Магистралата беше препълнена с коли. Минаха точно 50 м и пак се наредиха, на задръстването на Блрд се видяхме пак. Пълни .....
7
4
 
14
 
! Отговори
Иво преди 4 години
Преди пътниците в автомобила да са сложили коланите, не потеглям. Обясняват ми, че не са задължителни отзад да се поставят. Без значение дали са задължителни или не, коланите могат да ти спасят живота! Шофирайте разумно, мили хора! Живейте!
6
4
 
6
 
! Отговори
екШперт преди 4 години
До Анонимен 2Не е проблем само липсата на дублиращ път. Има технически грешки в проектирането на пътя и не е за високи скорости. Има няколко завоя, които не отговарят на стандарта за автомагистрала. Предполагам и в този случай колата е излетяла на спускането, където е отбивката за кариерата при с. Студена. Редовно има излетели коли там. Жалко за хората.
5
2
 
9
 
! Отговори
Мика Хакинен преди 4 години
Май излиза, че колани трябва да си слагат и пътниците на задниъе седалки.
4
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Там има ограничение 120. Вчера едино пернишко ауди комби ме натискаше и ми присветкаше, когато с малко под 130 изпреварвах. Пречех му нещо. На последвалия байр нещо не показа мощност. Явно издухано отвсякъде. Но дупе с ауди.
3
10
 
4
 
! Отговори
Случайно минаващ преди 4 години
... И ся кво ?!?! ... Предполагам пак ......... ГЕРБ ......... ще са виновни ?!?! .......
2
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
При пернишкото село Студено няма автомагистрала Струма. "Струма" започва веднага след разклона на Долна Дикана при знака за начало на автомагистрала. Между Кръговото на Драгичево и Долна Диканя няма автомагистрала ,а скоростен път . Тъй като за да е автомагистрала трябва да има дублиращ път ,а между Студена и Старо Село Батко и Братно по времето на Станишев пуснаха магистралата върху национала.
1
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А още пушиш ли козче?Нямаш ли някое друго въпросче?