Трета жертва на тежката катастрофа край Цалапица

И 22-годишният пътник, който бе тежко ранен, е издъхнал в болницата
13 май 2019 18:39,
8
Трета жертва на тежката катастрофа край Цалапица
Снимка: Архив, Булфото

Три са вече жертвите на катастрофата на пътя Пловдив-Пазарджик, станала тази нощ. Това съобщиха от УМБАЛ "Свети Георги" за "Фокус".

Още по темата


По обяд в Клиниката по лицевочелюстна хирургия е починал и 22-годишният младеж, спътник в лекия автомобил, който е бил блъснат от камион, при движение на заден ход.

Момчето е било в тежък травматичен шок и затова, въпреки всички оперативни и реанимационни дейности, извършени от мултидисциплинарни екипи на болницата, е било невъзможно да бъде спасено.

При катастрофата на разклона за село Цалапица загинаха и 32-годишният водач на колата, както и 23-годишен пътник.

Камионът е бил управляван от 45-годишен мъж, няма данни за употреба на алкохол и наркотични вещества.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Е стига с тоя камион. Смятам, че има разлика между камион и тир. Белята е станала, не че е от значение камион ли е тир ли е, но като има новина нека е правилна. Съгласна съм, че и в двете страни има вина. Жалко за загиналите. Съболезнования на семействата им. И дано има справедливо решение за шофьорът. Все още не знаем, нали водачът на лекия автомобил е бил пиян и дали е имал някакви наркотични вещества. Стана ясно, че шофьорът на тира е с отрицателни проби.
3
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Добре, значи камиона се е движел на заден ход, да кажем че шофьора е пропуснал отбивката. БМВ-то се е движело с висока скорост за да се набие отзад. Заключение: И двамата водачи са виновни, единият за това че се движи в обратна посока а другия с превишена скорост и с ниска концентрация/внимание. Лично аз така разбирам ситуацията! Други?
2
4
 
20
 
! Отговори
до Цецо Мен преди 4 години
прав си и с Местана същата медийна мъгла и сега жертва ще го изкарат
1
2
 
44
 
! Отговори
Бобчо преди 4 години
Ей, тия журналисти още малко ще изкарат водача на камиона, че е карал с превишена скорост на заден ход в насрещното. Сериозно, как решиха, че камиона въобще се е движил на заден ход?! И че това е причината да загинат трима? При все че камиона с повече от 8-10 км/ч назад не може да се движи. Ако колата се е движила с висока скорост обаче, то и камиона да е спрял, пак щеше да е същия резултата.