Тежка катастрофа край Ловеч. Мъж загина

ПТП-то при сблъсък челно на два автомобила
15 май 2019 19:37, Петя Славова
11
Тежка катастрофа край Ловеч. Мъж загина
Снимка: архив, Булфото

69-годишен мъж е станал жертва на тежка катастрофа на пътя Ловеч - село Умаревци, съобщават от областната дирекция на МВР.

Трагичният инцидент е станал малко преди 17.30 часа. Челно са се сблъскали два леки автомобила, като водачът на единия от тях е починал на място. Другият водач - 18-годишен младеж, е приет в Спешно отделение на ловешката болница, но без опасност за живота.

Движението по пътя Ловеч - Левски, в участъка от Ловеч до село Умаревци, е ограничено за всички автомобили, тъй като в момента екипи на полицията правят оглед на произшествието.

Водачите се пренасочват по обходен маршрут Ловеч - с. Горан - с. Умаревци и в двете посоки.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още по темата: Ловечкатастрофа
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Пътищата и магистралите гордостта на ГЕРБ отнема най-много жертви на първо място сме в ЕС. А най много пари се погребаха в не качествен асфалт.
6
2
 
5
 
! Отговори
Mdaa.. преди 4 години
Въпрос на време е да стане пак.. хората карат като бесни там особенно на завоя, а пътят е под всякаква критика. На зъбен.. положен е асфалта и веднага са минали тирове от там едно време.. селото е с 5 жителя от 500 преди 10 години.. нормални български неща.
5
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
3, отидохме, видяхме и съобразихме, че си прав относно "Убиецът АПИ удари отново".Само дето с баирите се е получило объркване. Този към Умаревци е Къса баир, а Ак баир е над Дикисана.
4
2
 
11
 
! Отговори
бърз и спокоен преди 4 години
Всички "дърти" да минат на проверочен изпит. Младите са "шофери от бога и с бензин в кръвта". Ама кой е виновен за катастрофата- ни дума. Тъмнозелен ли е бил виновния- и там нито дума. Важното е да има новина, ама каква новина е това- ни дума! Загубен сайт със загубени дЖурналисти. Освен това и неграмотни на най-висок уровен !
3
1
 
3
 
! Отговори
Берба преди 4 години
Как можеш да се пребиеш там в ден без трафик
2
1
 
6
 
! Отговори
Гостенин преди 4 години
Уморевския баир (там едно време са тествали магаретата) има видимост отвсякъде до билото.Кой се е правил на юнак да кара бързо надолу по баира? Нагоре му е майката на колата! Не надолу.
1
5
 
5
 
! Отговори
ТАКА ДЕ преди 4 години
Заслепили са се взаимно със светещите фарове и са се челосали!