Кметът на Костенец: Убиецът ми е съученик, изненадани сме

В района на града има засилено полицейско присъствие
17 май 2019 12:08,
24

Костенец няма спомен в историята си да е имало такова засилено полицейско присъствие, заяви кметът на града Радостин Радев пред Bulgaria ON AIR.

"Ситуацията е адски неприятна за неселението в общината и според органите на реда се налага да бъде проведена мащабна операция", каза той.

Още по темата

Радев посочи, че местната власт си партнира добре с полицията в издирването на двойния убиец Стоян Зайков.

Сподели още, че се надява максимално бързо градът се върне към нормалния си начин на живот.

"С лицето Стоян Зайков сме били съученици от 1 до 7 клас. В последните 15 години нямам пряко наблюдение какво прави. Всички сме изненадани, едва ли някой е очаквал да се направи такава постъпка", каза още градоначалникът.

Радев апелира за запазване на самообладания и бърза работа от страна на органите на реда.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До АнонимеН15Какъв поет какъв талант'
15
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Хем убит от съоченика си, хем интервюта дава?
14
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Който лъже и краде става за БСП.
13
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До17. БСП е извън А група. Отиде в зоните. Нямат връзки в ЕС.
12
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Като са съученици, кое е това училище за убийци?
11
3
 
21
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 години
Аз съм герберастче и силнаДС мене ме е родила;с грубост, с крадене обилномойта Партия е сила.Аз съм герберастче и Обичамнаште планини застроени,крадец да се наричам -първа радост е за мене.Аз съм герберастче зловонно,в край злокобен аз живея,всичко българско и родноплюя, мачкам и пилея.Аз съм герберастче и раснав дни немили, в срамно време,син съм на змия опасна,син съм на будистко племе.
10
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Samo golemi rashodi malki tesultati po slu4aja i stiga s tasi tema vs den namerete go i pischete ina4e samo prasni komentari i strah v horata vnasate
9
1
 
13
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 години
До АНТИ:)Полудяват ни бавно, полудяват ни бавно,неусетно дори.Със нови данъци, такси, милиционерски проверки,и високи цени.Тоз Ад под небето,тез тежки ни дни!А Борисов се хвали,че в герберски Рай сме били. :)
8
3
 
5
 
! Отговори
Безпартиенза"Въ преди 4 години
"Копейкин и *** имат ли позиция по случая?"-------------------Колко сте жалки това сopoсоидитe. Страх ви е от "Възраждане", защото е във възход, премина границата от 4% и тепърва ще му дишате прахта.
7
0
 
6
 
! Отговори
Кух профил преди 4 години
Ако до неделя - денят на изборите, не го самоубият, гаранция ще е гласувал.
6
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Tova ne e ubieza moje bi i toi sugurno e v 4ujbina isbagal
5
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Щом е изтеглил голяма сума пари тоя е духнал зад граница . Подкупил е някое гладно граничарче и може би се е измъкнал през Сърбия най вероятно ..
4
6
 
6
 
! Отговори
Victimized преди 4 години
Никой в днешно време не го интересува контекста на нещата. Никой не знае при какви обстоятелства е убил приятелката си. Възможно е да е от чиста проба агресия, но само това ли са вариантите. А когато притиснеш уплашено животно в ъгъла то става опасно. Но всичко до тук не означава непременно, че този човек е хладнокръвен убиец и, че точи брадвата докато допълва списъка с жертви, както ни се представя по медиите.Ще е жалко ако цялата шумотевица е отново отнемане на вниманието от реалните проблем
3
2
 
12
 
! Отговори
АНТИ преди 4 години
Полудяват ни бавно, полудяват ни бавно,неусетно дори.Със нови данъци такси, милиционерски проверки,и високи цени.Този Ад под небето,тоз тежък живот,няма ли край ?!А Борисов се хвали, че добре сме живяли,в герберски Рай.
2
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не съм изненадан. Така е днес в Тикволандия.Убийци, кметове, рекетьори, министри, мутри, премиери - всичкото карашък.
1
3
 
7
 
! Отговори
ще го хванат преди 4 години
Ако не си богаташ с предварителен замисъл и организация зад гърба си в тази ситуация ако не се гръмнеш сам или да те гръмнат ще лежиш по пандизите до края на дните си--- тука всичко е въпрос на време да им падне в ръцете--той не е имал никакви планове укрил се е панически близо до къщата си в място което знае /малшанс за братовчед му / той вече и да иска няма да може да напусне града ни денем още по--малко нощем 100 % около града са разположени разни термоскенери през 1.5км--съвсем скоро ще го х