Напрегнати, притеснени: Как се чувстват хората в Костенец?

Полицейското присъствие се отразява на жителите на града
19 май 2019 10:47,
28
Напрегнати, притеснени: Как се чувстват хората в Костенец?
Снимка: архив Булфото

Десети ден продължава издирването на заподозрения за убийството на млада жена и мъж в Костенец. 43-годишният Стоян Зайков все още е на свобода.

Вчера полицейските органи тръгнаха по гореща следа, но резултат нямаше. Продължителната блокада и засиленото полицейско присъствие, както и двете тежки убийства се отразяват на жителите на града.

Още по темата

"Обстановката е напрегната. Хората се чувстват притеснени, защото за пръв път виждат такова нещо, но не е и чак толкова фрапиращо. Нормалният работен процес си тече през деня. Децата ходят на училище", разказва пред bTV Георги Янакиев, секретар на община Костенец.

"В кварталите, където се предполага, че може да е Зайков, има ограничения на излизането на децата от страна на родителите", признава Янакиев.

"Зайков е много затворен и няма много приятели. Това затруднява търсенето му", смята секретарят на община Костенец.

"Не мисля, че ще имаме проблем с организирането на изборите", заяви Янакиев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Пълно е с престъпници - финансови, политически, битови. И сега за един , който си поддържал педантично сервиза. Такъв шум. Нещо за жената около него , която не му е била съпруга . Нищо не знаеме.
16
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Защо ми се струва , че го търси полицията така силно. Сякаш искат да го гръмнат. А за други участници в убииство няма такава акция. Дори има разкрити убиици / около 120/ , посочени от ЕС с присъди, но са си на свобода.
15
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нормалните, модерни бандити качват в ютуб, правят селфи, дават ГПС координати, пряко излъчват от фейсбук. Този е някакъв пещерен човек.
14
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А проверихали дали е налиния в Фейсбук.
13
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Този път нищо не рече, нищо не отсече премиер(ин)ът. Мълчи за излагацията все едно случаят не съществува.
12
3
 
14
 
! Отговори
Пппппп преди 4 години
Имам роднини от Костенец и знам, че тоя е иманяр. Скрил се е в некоя подземна гробница. Само с кучета е възможно да го намерят.
11
4
 
9
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 4 години
Добре ще да е - полицаите докато обикалят храсталаците- да слушат песента на Деян Неделчев- СЪЧКИ СЪБИРАМ- Така може и да почнат да мислят логически и да им дойде музата как да намерят Невидимият Чане ,,!ХМ!А може да извикат Самият Деян Неделчев- той като почне да подскача из храстите -Чане както е гладен като нищо ще го гръмне привиждайки му се заек ! така ще го хванат)
10
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Този никога няма да го хванат, колкото хванаха онези дето избягаха от затвора а чистачката ги гони с Метлата. Просто отдавна е някъде на друго място. Имал е време да мине границата ако е бил с автомобил.
9
3
 
19
 
! Отговори
Паскал преди 4 години
Изпратете една патрулка от Англия да го намери, че нашите некадърни пръцулаи им се смеят и кокошките вече..
8
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Дано поне знаят бройката на тупаньите дето обикалят като гламави из пущинаците. Да не се изпозагубят и затрият, че готови проверени обучени крадци не се намират току тъй.
7
4
 
23
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 4 години
За успокоение на гражданите- Зайков е много опасен -въоражен -отмъстителен кръвожаден ,ГЛАДЕН! неуловим- убива всеки който дава интервюта срещу него- има навсякъде скрити пушки из храстите -спи по таваните и се крие в бидони ! Значи той е почти навсякъде !! ХМ!
6
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Изобщо не вярвам Зайков да е в или около Костенец.Минал е границата по чукарите,вече е в Сърбия или Македодия.
5
4
 
29
 
! Отговори
Maris преди 4 години
Хиляда служби не могат да намерят един хашлак а говорим за борба с тероризма !!!!
4
4
 
17
 
! Отговори
Свещен Гущер преди 4 години
Веднага да пратят войници от НАТО,Турция ще ни даде подкрепа с Ф 35,Русия със С400 да разположат около Костенец.Да се претърси всеки саниметър,да се преобръщат камъчета,жабите и плъховете ако трябва ще ядат бой да си кажат кой къде е.....
3
1
 
20
 
! Отговори
Eha преди 4 години
ако беше обрал будка на лафка, до сега да го бяха заловили
2
1
 
21
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 4 години
-Ами махнете танковете и хеликоптера- Каква е тази дандания ??-действайте по елегантно- Търсете го в бидоните- Къде бидон с сланина или туршия- отваряйте наред (само няма да ядете от зимнината на хората, че тези шкембета ви пречат за тичане след рода Зайковците))
1
1
 
24
 
! Отговори
смяяяях преди 4 години
Галевите кога ще открием? Всъщност търси ли ги някой?!