Задържаха 18 нелегални мигранти на АМ "Марица"

Превозвали ги двама българи
20 май 2019 13:49,
11
Задържаха 18 нелегални мигранти на АМ "Марица"
Снимка: архив "Булфото"

18 нелегални мигранти и двамата им български водачи бяха заловени от полицията на магистрала "Марица", съобщава полицията в Хасково.

Още по темата

По балканския маршрут - бойци от ИД влизат в Европа като бежанци

Униформените служители са спрели за проверка лек автомобил, шофиран от 38-годишен жител на хасковското село Нова надежда. В колата са били установени 7 мъже без документи за самоличност. Органите на реда са подали сигнал със стоп палка и на лек автомобил, който не е спрял и е продължил движението си.

Той е бил последван от служебен автомобил с включени звукови и светлинни сигнали. Малко по-късно 39-годишният водач, също от село Нова надежда, е спрял, а в колата са били открити 11 чужденци, също без документи.

По техни данни, те са от Афганистан и са на възраст между 16 и 25 години. Шофьорите на автомобилите, познати на органите на реда, са задържани до 24 часа, а мигрантите са били отведени в Регистрационно - приемателния център към Държавната агенция за бежанците в Харманли по стартиралото досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Дано този, който ходи тези дни по медиите и обяснява какво светло бъдеще ни очаква, ведно с неговите придворни, дадат отговор на хвалебствените си слова за защитната ни ограда, струваща в пъти повече от гръцката, незнайно защо. Впрочем, те вече и децата знаят. Скочиха опарени, когато се излъчи, по медиите филма за оградата по границата ни, обвинявайки в лъжа други политици, но всички виждаме накрая кой лъже.
10
2
 
11
 
! Отговори
НеРазбрал преди 4 години
Не може да бъде, нали имаме супер защитна ограда, прехвалена от тиквуна и оня лъжец, който я направи! Получи се, като оня случай-седмица след завършване на оградата, пак бяха заловени бежанци, даже имаше и пеленачета! На кого да вярваме- на супер лъжците, или на невероятните физически умения на мигрантите, да минават навсякъде? Истината е една-някои прибраха доста пари в джоба си, покрай тази ограда!!!
9
3
 
19
 
! Отговори
ГЗ"Градина" преди 4 години
На всички е ясно,че охраната на българската граница съществува само в сънищата на Борисов.Нелегално преминалите са ловят на магистрали,в софия,Русе,Драгоман и то случайно.На времето границите на държавата се охраняваха от 18-20- годишни момчета и те по-различно разбираха охраната на границата на Родината.Залавяха всеки нарушител на граничната зона,независимо от посоката му на движение.За тях беше въпрос на чест и достойнство залавянето на нарушителите и девиза им беше "Нито крачка назад,Зад нас е България"
8
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Карайте ги към новите фабрики.
7
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това са инженерите за новия завод! Премиера го откри тая заран.
6
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сутринта по БТВ Наглата Тиква Бойко Борисов се хвалеше как здраво охраняваме границата!
5
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сигурно Йончева ги е пуснала през границата, за да саботира успехите на Борисов
4
3
 
22
 
! Отговори
Тиквер преди 4 години
Бе, защо ги спряхте бе, ***! Ще ви пратя да търсите Зайцев! Отчетох нулева миграция! Сега как да го оправя този %!!??!? Как, как, как! Какво да обяснявам на колегата Вебер??!?
3
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Онзи ден като чистих в едно помещение с натурии у дома, ми попадна български ежедневен вестник от близкото минало. Направи ми впечатление статия за нелегални мигранти/за "бежанци" не се споменаваше/. Ставаше дума за афганистанци на кораб, които индонезийското правителство заплашваше със стрелба на месо, а някакъв норвежки посланик им ходатайстваше и обясняваше че ще приемат в Норвегия част от тях. Статията беше от 2001-ва година, опреди 11-ти септевмри. Този проблем явно далеч не е отсега.
2
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Щом са афганистанци, 16-25 годишни, няма нужда да казвате от какъв пол са! А майката с детето не може да преодолее оградата! Старците, болните, ранени и сакати, който действително бягат от ужасии и имат нужда от закрила - също! Всъщност, кого спира оградата? И с колко вдигна тарифата на трафикантите!
1
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Е нали Симеонов и Борисов казаха, че има ограда и се пазела???? Как са влезли????