Поредно срутване на новия булевард "Левски" във Варна

Проблемите около булеварда се трупат
23 май 2019 15:00,
121
Поредно срутване на новия булевард "Левски" във Варна
Снимка: bTV

Земна маса се срути върху локално платно на новия варненски булевард "Васил Левски" в района на ромския квартал "Максуда", съобщи bTV.

Няма информация за пострадали при инцидента.

Още по темата

Преди два дни булевардът, чието изграждане струваше над 110 млн. лв., пострада сериозно при първата по-сериозна буря след предсрочното му пускане за движение.

Едва вчера кметът на Варна Иван Портних заяви, че след направената проверка на булеварда за последствия след проливните дъждове в началото на седмицата, не се регистрират никакви проблеми.

Въпреки това елипсовидното кръгово кръстовище с наклон се превърна в езеро, а пропаднал стълб се наложи да бъде премахнат. Всичко това – часове след посещение на премиера Бойко Борисов в морската ни столица.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


121
Още по темата: булевардВарнасрутване
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
104
5
 
3
 
! Отговори
Да допълня... преди 4 години
До Анонимен 103 Кръгови движения и булеварди построени от БСП не пропадат , защото ги няма.По добре да не правиш нищо , за да няма в какво да те обвинят.Тава е веруюто на БСП.
103
1
 
9
 
! Отговори
Ставрю преди 4 години
Гледаш табелите и карашшшш хахаха но и гледаш да не пропаднеш и да си носите надувсеми лодки.
102
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Типично по варненски,камък върху камък правилно немогат да поставят.
101
0
 
20
 
! Отговори
Наблюдател преди 4 години
Баси, един булевард вече не можем да направим. Какво остана за АЕЦ.
100
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нема такава държава в такава прекрасна страна. Тия които трябва отдавна да са линчувани от народа, днес огряват всички медии и чертаят още по светло бъдеще.
99
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Предлагам, ако нещо подобно се случи около офис на БСП, да извикаме НАТО!КЛИЕНТИТЕ/комунистите /СА НИ СКЪПИ
98
0
 
29
 
! Отговори
Варналиев преди 4 години
Тия 110 млн. лева бяха такса спокойствие , които Б.Б. плати на трибуквената мафия във Варна. Те пък ги усвоиха чрез фирмите си ...строй. Резултатът е един некачествено проектиран и построен булевард над който направиха три тесни кръгови движения. Сред тях - шедьовърът Яйцето. Сега трафикът към центъра е още по-натоварен, а е въпрос на време хора да се удавят в булеварда, който е река след дъжд.
97
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
По повод случката във Варна с булеварда написах една народна поговорка: "*** г-жа Петрова.." и допълних ,че истинските софиянци знаят продължението, а г-н Борисов и г-жа Фандъкова ,които вече се пишат такива , явно не я знаят и за това стават такива работи с булевардите.
96
18
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Мед ми капе,колкото повече приближава неделя,толкова по-бясно *** гномите на БСП. Дай Боже повече такива "катастрофални" новини,може пък доста "червени" сърца да не издържат на толкова "радост"!
95
1
 
13
 
! Отговори
Хъммм преди 4 години
От фирмата са прави , издали са един завършен булевард, за което са си/им платили, ВИНАТА е на общинския архитект, който е трябвало да одобри проекта и не си е дал сметка , че терена има нужда от допълнителни укрепителни работи, за да не се стигне до това.
94
0
 
30
 
! Отговори
Не го пл.юйте преди 4 години
Не пл.юйте по Бойко Борисов. Може и да има някои слабости, но той поддържа кражбите и корупцията на герберастите много стабилно и безотказно.
93
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Няма нищо ново или страшно,затова в белите държави правят договори,поддръжка,неустойки и ако трябва отнемане на лиценз,на фирмата строител,ще започне да се строи качествено,когато започнат сурови глоби за фирмите
92
0
 
9
 
! Отговори
tvservis преди 4 години
Трябва да му се смени името...
91
22
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Хубаво е да гледате в Интернет нещо подобно в Москва,ама десеторно по-мащабно,придружено с кал,вода и закъсали коли!Също ново строителство!Ала нямаше смелчаци да коментират Путин!Типично за представителите на червената ръжда, и там и тук е все една!
90
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Правилното е Извън Булеварда !? Булеварда, не се е срутил :) Интригантии
89
25
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
От Бтв съобщиха за "пореден проблем с новия булевард".Гледах и що да видя...незаконни къщи на електората на Карадайъ, мръсния канал тече по баира към пътя.Ще се срине не, ами и до морето ще стигне. Прав беше Баце - това ще са малките "костинбродчета" - новинарски провокацийки, внушения и тезички! Но...още 2 дни търпение и светлото бъдеще ще огрее Йончева и Нинова!
88
3
 
43
 
! Отговори
Православен преди 4 години
Бойко мутрата вчера го откри после се наводни и пропадна. Това е Герб , това е мафията. Те погребаха България!
87
3
 
12
 
! Отговори
Размисли.... преди 4 години
До ЗИНКОКакто са се окопали, и както ГИ подпират от ЕС и Кравария, нали се сещаш,че НИКОЙ няма да ги пипне и ТЕ за това си ги правят тези далаверки...Гьобелс се изказа пред цял свят,че НИКОЙ не може да му търси отговорност....за какво повече да говорим..Та и изборите, ако някой се заблуждава,че на тези и останалите избори ще има реални резултати, то явно не е от тази територия..На нас ни остава едната надежда, някой ден , някой да ни освободи и от това робство, ние сами сме неспособни.
86
1
 
22
 
! Отговори
IVANOV преди 4 години
ЧЕСТИТО МАЗОХИСТИ.ХА ХА ХА
85
1
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Това е градът-лична васална държава на една трибуквена групировка и традиционно марионетен кмет. Докато трите букви се подиграват с Варна, така ще е."Докато трите букви играят комбина с четирите букви, така ще е.