Поредна агресия на пътя: Двама мъже нападнаха шофьор на кола

Инцидентът е станал на ул. "Васил Левски" в Пловдив
Обновена: 25 май 2019 11:07 | 25 май 2019 11:05, Екип на Bulgaria On Air
123

Отново агресия на пътя, този път в Пловдив. В ранния следобед вчера двама мъже, единият от които с куче, нападат шофьор на кола с пловдивска регистрация.

Инцидентът станал на ул. "Васил Левски" пред църквата "Св. Иван Рилски". Побоят е прекратен, едва след като други двама мъже се намесват, а момиче заплашва, че ще извика полиция.

Според очевидци, в колата е имало и жена. Не е ясно какво е провокирало агресията на нападателя, както и в какво състояние е шофьорът след инцидента, съобщава Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


123
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
71
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Имам чувството, че на повечето хора им има нещо, толкова са отвратителни
70
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Един удар в бедрото на отворкото с нещо остро дет са прави на бабаит и друг път няма да се случи подобен случай
69
0
 
5
 
! Отговори
Мен преди 4 години
Бе то и аз съм карал стар Фиат и понеже все нещо се чупеше редовно се търкаляха гаечни ключове вътре.....е дали някои нямаше да ги пробва на вкус въпреки че като ги гледам тези паркетни герои едва ли ще са ми нужни.Въпреки че не се знае ситуацията каква е агресията не е решение но стигне ли се до нея диалога е е излишен.3
68
0
 
4
 
! Отговори
Завист бг.сом преди 4 години
Браво.само в българия го има това...защо ли?
67
1
 
2
 
! Отговори
Ама преди 4 години
Ако беше руса кифла, щяха да и подарят и своите коли вместо бой.
66
2
 
2
 
! Отговори
Пижо преди 4 години
Бият го защото кара стар фиат...
65
3
 
4
 
! Отговори
Дедо ви преди 4 години
Не се знае каква е причината за инцидента. Вчера на пешеходната пътека пред Нов български университет една щеше да ни блъсне с дъщеря ми защото гледаше настрани. В последният момент ни видя и ни показа среден пръст.
64
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Жестокоста към по слабия от типа който се наблюдава в България и Русия си е признак на робска психика. Хората не понасят уж по ниските от тях по много агресивен начин. Тея хора подсъзнателно си търсят деспот да ги управлява иначе не кротват.
63
0
 
19
 
! Отговори
Аман от селяндури преди 4 години
Направо да го съдят само така ще се оправи тази държава.
62
0
 
17
 
! Отговори
Вангу преди 4 години
Щом има камери,директно затвор
61
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Няма нужда се стреля в такава ситуация и после да влизате в затвора Решението е много просто - спрей лют пипер срещу нападателя и ги неутрализирате Бягат и плачат
60
1
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Знаете ли кое е жалкото? Аз съм добре платен човек, работя интелектуална работа, карам нов спортен автомобил. На хората със скъпи автомобили никой не смее да скочи. Същите страхливци от видеото, които скачат на един, нямаше да посмеят да кажат дума на някой със скъпа кола. Ето това е жалкото. Тоталната комплексарщина на хората. Защо го казвам? Лично съм се саморазправял с дрогиран джигит с джип за 300к.. Кой слезе да помогне ли? Никой. Защото налитат само на бедните. Манталитет на един роб.
59
1
 
16
 
! Отговори
Брей преди 4 години
Щели да поставят закона на мястото му...Вчера гледам шефа на КАТ София сложил номер АБИТУРИЕНТ на колата си...За какви закони говорите..С 1800 лв заплата, а разполага като милионер и не му пука...законно ли беше да увеличат от 1 лв на 1.6 градския транспорт в София..кое е законното изобщо тука. Страхлив народ, който си иска вожда и да не носи никаква отговорност. Затова тоя си заслужава боя, само заради номерата на колата
58
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не знам защо *** масово си мислят, че като седне някоя шутка до тях и всичко иом е позволено. Оня ден един кукерландски *** малко остана да гризне винкела. Засече опасно мен и още един шофьор, че и на въпросителния ми поглед на светофара, където го хвана червеното ми се зъби - "Кво стане бе"!Интересно, като му изревах както аз си знам млъкна и се изчерви в прединфарктно състояние като презрял домат.А КАТ спи и си барат пишоците вместо да тровят ей такива келемета.
57
0
 
2
 
! Отговори
Брей преди 4 години
Навсякъде където се обърнеш в тази страна, са заложили 13-ки и шестици...Включително напитките ХЕЛЛ. Ф16-ки, билетчета за 1.60... Ами заслужават си боя такива неандерталци. Само заради номера на колата си заслужава боя...
56
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Къде е МВР?Докато сте такава заспала рая, няма как да се случат нещата.*** иска законност, ама за другите, не и за него.
55
1
 
2
 
! Отговори
Eha преди 4 години
Само заради номера на колата и аз бих го бил тоя...
54
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
бай *** със бай *** може да се трепи ,няма проблем няма и протести.
53
1
 
4
 
! Отговори
Мъкаааа преди 4 години
До номер 50. Нима не сте разбрали че са се самосезирали....и на 36-и март и на 36-и май пак!
52
13
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Айде Моля ви се ...В комунизма понеже нямаше бойща ...особеноо в казармите :) Ежедневие ... Сега на годината заснемат един селски бекк и вече истерия ... Докато има хора, ще има и проблеми. НиЩо общо няма политиката тук.