Поредна агресия на пътя: Двама мъже нападнаха шофьор на кола

Инцидентът е станал на ул. "Васил Левски" в Пловдив
Обновена: 25 май 2019 11:07 | 25 май 2019 11:05, Екип на Bulgaria On Air
123

Отново агресия на пътя, този път в Пловдив. В ранния следобед вчера двама мъже, единият от които с куче, нападат шофьор на кола с пловдивска регистрация.

Инцидентът станал на ул. "Васил Левски" пред църквата "Св. Иван Рилски". Побоят е прекратен, едва след като други двама мъже се намесват, а момиче заплашва, че ще извика полиция.

Според очевидци, в колата е имало и жена. Не е ясно какво е провокирало агресията на нападателя, както и в какво състояние е шофьорът след инцидента, съобщава Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


123
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
0
 
35
 
! Отговори
Къде видяхте мъже? преди 4 години
Ако бяха мъже, нямаше да нападат двама, че и с куче. Не знам ситуацията, но изглеждат като двама комплексари.
50
3
 
42
 
! Отговори
34654567 преди 4 години
Ако съм с детето и съпругата...ще го гръмна без да ми мигне окото. Гаранция, че после най-много условна, а дори не трябва да е наказаумо, защото защитавам семейството си. Време е да се приеме закона за неизбежна самоотбрана.
49
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
БАЙ *** НЕ МОЖЕ ДА ЖИВЕЕ БЕЗ АГРЕСИЯ ТЪЙ, ЧЕ НЕ СМЕ ИЗНЕНАДЕНИ))
48
3
 
25
 
! Отговори
ГЕРБ преди 4 години
Градим България ! Видими резултати !
47
5
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В държава където управлават Мутршти,няма как да е по друг начин!!!
46
1
 
38
 
! Отговори
Къде е МВР? преди 4 години
Хайде да се самосезират органите по сигурността и да има последствие за такава агресия и за подобна САМОРАЗПРАВА на улицата и тези биячи да бъдат наказани за назидание, да потъркат наровете в пандиза, за да им дойде акъла. Кога ще си оправим държавата, за да живеем цивилизовано и спокойно?? Кога най-накрая ще имаме нормални полиция, съд, ред и законност? До кога ще живеем в такава агресивна обстановка и ще търпим всякакви комплексари да раздават правосъдие навсякъде?
45
10
 
21
 
! Отговори
БГ преди 4 години
Електората на ГЕРБ в действие .Утре пак да гласувате за Тиквата ей !
44
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 46...Хайде моля ти се с тия деления "селяни" "граждани"! Право е на всеки да живее където си пожелае.Стига да има ресурса за това! София е на всички! Друг е въпроса на кой му се губят първите 7 г..На всякъде ги има уви!-:) Сега пий една ракийка и се успокой!-:)
43
0
 
21
 
! Отговори
българин преди 4 години
А ми..крайно време е мисля.Че подобни действия на пътя.и от позиция на "силата" Посягайки по какъвто и да е начин на колега на пътя.Уронващо достойнството на всеки нормален човек.Занимаващ се с подобни типове..Автоматично да се задържат.Минимум 3 месеца ефективно в затвора! Някои си мислят че са сами на пътя карайки скъпи и мощни автомобили.А и не само това! Държавата трябва да се намеси ефективно!!!Има много хора без обща култура между нас! И закона трябва да ги постави на местото им!
42
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Махленска рзаправия. Едва ли без нищо някой без да ви знае и познава ще ви прави тези номера. Откъде да знае че няма да го гръмне при неизбежна отбрана. В един цирк играят и си знаят номерата. На това се казва Сеяндурски номера от Седенките. И пловдив както София се препълни със сеяндури с по 2 гънки в кратуните си едната да пазят равновесие а с другата да ходят по голема нужда.
41
4
 
13
 
! Отговори
Waffen SS преди 4 години
На неолибералното и евро-демократично правителство е изключително удобно хората да се опростачват и между-личностните отношения да се решават на ниво пещерно общество.По този начин енергията ще са канализира в желана от неолибералното правителството насока,населението няма да обръща внимание на скотският начин на живот в държавата,тоталната разруха в индустрия ,медицина,селско-стопанство,образование с една дума във всички сектори определящи развитието и благосъстоянието на едва държава
40
1
 
27
 
! Отговори
Айде да минава закон преди 4 години
Ако неизбежната отбрана беше факт, както в САЩ, то директно в момента в който му отварят вратата и пробват да му посегнат може да ги застреля.Показателно е как в щатите при подобна ситуация единия седи и хули като луд, но не посяга да отвори вратата на другия. Но там има закон, а при нас е още див Запад.
39
2
 
23
 
! Отговори
Премиер за пример преди 4 години
Когато хората гледат от първите в държавата и копират поведение - това е резултата. Бойко и бандата най-голямото зло за българия след робството!
38
2
 
39
 
! Отговори
избирател преди 4 години
В България ,как да кажа,до някъде минавам за "БАБАИТ",но в Германия не съм бе хора,най обикновен мишок съм.Защо ли?!
37
2
 
20
 
! Отговори
избирател преди 4 години
В България ,как да кажа,до някъде минавам за "БАБАИТ",но в Германия не съм бе хора,най обикновен мишок съм.Защо ли?!
36
0
 
54
 
! Отговори
Waffen SS преди 4 години
Когато за такава постъпка се дават от 2 години затвор и нагора, а гражданският иск е от 20000лв нагоре, то тогава такива изпълнения ще престанат.Ама реални две години,никакви споразумения.
35
8
 
11
 
! Отговори
Веско преди 4 години
Скапаните платени *** са се организирали.
34
15
 
19
 
! Отговори
Младешко БСП преди 4 години
Ние призоваваме Боико да си подаде уставката
33
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Пенсионерите от 37 пенс. клуб искаме оставката на другарката *** ако утре пак загуби от Бойко
32
1
 
7
 
! Отговори
Габровска агитка преди 4 години
Ще организираме ли протест в българското гето у филибето?