Поредна агресия на пътя: Двама мъже нападнаха шофьор на кола

Инцидентът е станал на ул. "Васил Левски" в Пловдив
Обновена: 25 май 2019 11:07 | 25 май 2019 11:05, Екип на Bulgaria On Air
123

Отново агресия на пътя, този път в Пловдив. В ранния следобед вчера двама мъже, единият от които с куче, нападат шофьор на кола с пловдивска регистрация.

Инцидентът станал на ул. "Васил Левски" пред църквата "Св. Иван Рилски". Побоят е прекратен, едва след като други двама мъже се намесват, а момиче заплашва, че ще извика полиция.

Според очевидци, в колата е имало и жена. Не е ясно какво е провокирало агресията на нападателя, както и в какво състояние е шофьорът след инцидента, съобщава Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


123
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
5
 
10
 
! Отговори
Прасимир Каракачаков преди 4 години
Ще се събарят незаконни къщи в българската маала в пловдив
30
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ГаньоКато им дължи пари си има съд Да не сме в Занзибар
29
8
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нормално е при демокрацията и евроатлантизма хората да оскотяват от мизерията и да ги избива да проявяват агресия, не само на пътя, ами навсякъде има агресия, нормално е.
28
0
 
28
 
! Отговори
избирател преди 4 години
Аман от "БАБАИТИ" в тая държава!!!Да покажем обаче бабаетлък пред само 240-те,които съсипаха държавата никакви ни няма....
27
22
 
21
 
! Отговори
Човек от народа преди 4 години
Утре ще дам доверието си на БСП за да няма насилие по пътя. Моето семейство и всичките ми познати и приятели и техните познати и приятели ще дадем доверито си на БСП и за една България без насилие по пътя.
26
4
 
7
 
! Отговори
Зидаро мазач преди 4 години
А прокоратурата защо не дойде да снима как дават ниски заплати на зидаро мазачите, а на кофражистита плащат двойно, а кофражиста идва и си сипва кофража и си саминава а зима два пъти повече от зидаро мазачите, айде прокоратурата да дойде да ги снима да ги видиме тогава!
25
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До АнонименСпорд теб на кого ще дадат доверието си хората утре / пак /
24
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Трайно безработенЕ защо чакаш някой друг да те снима Винаги можеш да държиш телефона включен на запис / видео/ и ако се наложи после ще имаш видео какво се е случило Научете се винаги при съмнителни , конфликтни ситуации да снимате Тия камери в телефоните не са само за *** селфите
23
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Поредната тема по която комплексирани човечета си изливат обичайната простотия.
22
0
 
13
 
! Отговори
Трайно безработен преди 4 години
Как нямаше кои да снима когато ме обираха 6 *** представили се за майстори на покриви!Да видим после Прокурорката как ще напише, че нямало престъпление защото Те искали Аз съм давал.
21
2
 
10
 
! Отговори
Свещен Гущер преди 4 години
До Бойко върна мутрите1Точно такива мутряги ги пердаша пред старбъкса при НДК,после се отбивам дежурно да ги оправя моторджиите по-надолу към Раковска и Васил Левски....то вече ти писва от провинциалисти
20
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Винаги дръжте в колата си спрей с лют пипер Мина времето на бейзб. бухалки Когато някой *** ви скочи , напръсквате го и всичко приключва , започва да плаче като малко дете И си слагайте регистратори в колите , точно заради такива случаи са измислени
19
5
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
При ГЕРБ е така. Типично поведение на мутрите от ГЕРБ.
18
1
 
35
 
! Отговори
Сократис преди 4 години
Това е нападение, и ако човека в колата е въоръжен, може да го използва! Добре е да видят всички бабаити, какво не трябва никога да правят, ако искат да продължат да живеят, а правоимащите за бойно оръжие, да бъдат безкомпромисни.Личността е неприкосновена и правото е на ваша страна! Проблема е, че никой от юристите, няма да ви го признае директно, а ще го завоалират в алинеи и подточки за да ви объркат и обезсърчат, защото такива опорни точки са им поставили, но Съдът последен има думата!
17
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В Пловдив хората от съседните паланки, ги е страх да излязат, камо ли шофират без да са на 3 ракии поне. Живея до едно от новите обособени села, които изникнаха в града и всеки ден виждам за какво става въпрос. *** отива с колата до кръчмата, която е на 250м налива се както си знае и после паркира я в казан, я в на съседа колата. Не казвам, че кореняците са стока. Но В града се е населило едно чувство на безнаказаност и май не е само чувство.
16
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Европейска столица на културата??? Нищо подобно!
15
5
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Пловдив - ужасно невъзпитани, нагли и прости хора със селски манталитет. Рядко са умните и културните!
14
5
 
34
 
! Отговори
Аз преди 4 години
Повръща ми се от тая държава вече , защо съм наказан да бъда българин в България!
13
5
 
8
 
! Отговори
Ганьо преди 4 години
Тоя е супер измамник в колата, просто там са го набарали потърпевшите
12
2
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Поредния ден в България. В тази държава хората обичат да те псуват, а те бият и да се саморазправят, ако може и кучето ще пуснат срещу теб за да е сигурно, че ще те повалят.