Камион пламна на пътя, унищожени са 1500 кг храна

Инцидентът е станал на главен път Девин - Михалково
Обновена: 28 май 2019 20:46 | 28 май 2019 20:19,
2
Камион пламна на пътя, унищожени са 1500 кг храна
Снимка: Архив, Булфото

Товарен автомобил е изгорял на пътя Девин – Михалково, като са унищожени 1500 кг хранителни стоки, съобщиха от полицията в Смолян.

На 27 май в 15.33 часа на тел.112 е получен сигнал за пожар в товарен автомобил МАН със смолянска регистрация, собственост на едноличен търговец.

Инцидентът е станал на главен път Девин - Михалково, на 3 – 4 км след разклона за с. Лясково. Предполагаемата причина за пожара е късо съединение. Няма пострадали.

Унищожен е товарният автомобил и около 1500 кг хранителни стоки.

Огънят е загасен от един екип на РСПБЗН - Девин.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Пълна пародия на пожарникари."Каквото ни е образованието, такива са ни политиците, такива са ни и полицаите, такива са ни и пожарникарите. Само не разбрах кое те учудва?
1
1
 
2
 
! Отговори
Бай Ганю преди 4 години
Дойде една пожарна дето 5 човека размотаваха едни маркучи по шосето, блъскаха се един в друг и 10 минути немогат да пуснат водата. Пълна пародия на пожарникари. Смешници в униформи , приличащи на банда селски свинари Водата им свърши , решиха да вземат от близката рекичка - то голям сейр беше . Единия по едно време да се шашка падна в реката. Хахаха Абе голям срам. Той камиона си изгоря и незнам що им беше на тия пожарникари да се излагат толкова пред хората. Българиооооо.....