Наводнения в областите Велико Търново, Пазарджик, Пловдив

Над 100 са сигналите за наводнени приземни етажи и мазета в Пловдив
Обновена: 2 юни 2019 21:32 | 2 юни 2019 21:24, Анисия Иванова
8
Наводнения в областите Велико Търново, Пазарджик, Пловдив
Архив: Булфото

Най-много сигнали за наводнения са получени на територията на областите Велико Търново, Пазарджик и Пловдив, съобщиха от МВР.  Данните са към 19.00 часа след интензивните валежи днес.

Постъпилите сигнали за област Велико Търново са главно в община Елена (гр. Елена и с. Константин). Получени са седем сигнала за наводнени дворове, приземни гаражи и мазета. Към 19.00 часа пет от тях са отработени. Към момента три екипа отработват последните съобщения от с. Константин.

Още по темата

За област Пазарджик информацията сочи, че в оперативния център на пазарджишката пожарна служба са постъпили около 50 сигнала за наводнени мазета, приземни етажи, магазини и участъци от пътната инфраструктура. Получени са сигнали и за закъсали автомобили. Сигналите се отработват от пет екипа на РДПБЗН-Пазарджик.

Над 100 са сигналите за наводнени приземни етажи и мазета постъпили в пожарната служба на Пловдив. Няколко от съобщенията са и за наводнени участъци от пътната инфраструктура и закъсали автомобили.

Към момента произшествията се отработват от осем екипа. Свободният от дежурство състав е събран и е включен в работата на терен. Шест транспортни участъка са наводнени и не се допуска преминаването на превозни средства през тях. Създадена е организация за предислоциране на сили и средства от съседни области на област Пловдив, които да окажат помощ при обработването на сигналите.

Екипите на ГД "Пожарна безопасност и защита на населението" продължават да оказват съдействие след интензивните валежи днес.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
20
 
0
 
! Отговори
Обущаров преди 4 години
Какво ми пукате минуси бе, селска му работа!Аз като се издигнаха и вече всички софиянци не поздравяват! Уважение! На комшиите момичето, вчера наранило чантата, на училище ще ходи, ама на истинско, европейско училище, спретнато! И като ме среща и свежда поглед и ми вика: "Добър ден!"!А вие какво? Праскате минуси, ама вие въобще сигурно не сте виждали софиянци въобще! Само по филмите сте ги виждали, докато доите кравата в калта.Ама знаете минуси да пукате! Селска държава!
2
28
 
1
 
! Отговори
Обущаров преди 4 години
Че на кой му пука за Търново, Пазарджик и Пловдив бе?! Това са някакви провинции. Аз започнах собствен бизнес преди шест години и миналата година си взех апартамент в Модерно предградие! За шест години се издигнаха! Ей с тия две ръце! Вече съм в цивилизацията, другите като гният в Прованс, това си е техен проблем. Да се хванат да правят някакъв бизнес, ако не искат да живеят в прованса!
1
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ннневероятно!