Мазилка от блок премаза крака на тийнейджър в Пазарджик

17-годишното момиче е настанено в болница
Обновена: 5 юни 2019 14:25 | 5 юни 2019 13:58,
5
Мазилка от блок премаза крака на тийнейджър в Пазарджик
Снимка: Pixabay

Парче мазилка падна от фасада на жилищен блок върху крака на 17-годишно момиче в Пазарджик, съобщава регионалнaта медия Pa media. 

Още по темата

Камъните падат... в метростанция "Западен парк"

Само късметът е спасил живота на младото момиче, категорични са свидетели на нещастния инцидент. Парчето е било толкова голямо, че е могло да убие на място пострадалата.

17-годишно момиче е настанено в болница, където й предстои операция. Отломъкът е разкъсал меките тъкани на крака. Заедно с пострадалото момиче е имало още ученици от намиращата се в близост Езикова гимназия, които са невредими.

Районът около блока с откъртилото се парче мазилка е обезопасен. На място органите на реда правят оглед. За състоянието на сградите според нормативната уредба отговорни са собствениците.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Така е като имаме "Зелен пъпеш", който само иска, а не предприема конкретни мерки, за подобряване живота на българите, ще бъдем бити, убити, изнасилвани, крадени, наранявани от мазилки, лъгани, заблуждавани с псевдо- патриотизъм и.....помпозни слова!!
3
0
 
4
 
! Отговори
от района преди 4 години
Да ги санират ! Падат челни 45 годишни мозайки от терасите, до които собствениците нямат достъп ! Още колко трябва да чакаме !? - Пътеките, по които се минава през двора и са потенциално опасни за минаващите поне 1000 деца и още толкоз живущи са 3 и нито един от тез блокове над тях не е саниран, въпреки, че имат договори с Общината. Чакат докато някой не се пребие. Пфу !
2
4
 
8
 
! Отговори
пипи дългото чорапче преди 4 години
Гарантирано от герб-оня ден се образи ха полицаи,вчера раниха дете,днеска трепет който оцелял
1
0
 
9
 
! Отговори
marquise преди 4 години
При непозволеното увреждане, солидарно отговарят собственика на веща и лицето под чийто надзор се намира същата./чл. 50 от ЗЗД/