Моторист загина след удар в кола във Варна

Все още няма яснота кой е виновен за инцидента
12 юни 2019 09:01, Александър Попов
58
Моторист загина след удар в кола във Варна
Снимка: Булфото, архив

Моторист загина в катастрофа в близост до Спортен комплекс "Локомотив" във Варна. Трагедията е станала късно снощи, съобщават от МВР, цитирани от Фокус.

В района на бул. "Сливница" и ул. "Андрей Сахаров" мотористът се е сблъскал с лек автомобил. В инцидента няма други пострадали.

От "Пътна полиция" обясниха, че се води досъдебно производство и все още не може да има произнасяне за това кой е виновен за тежката катастрофа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


58
Още по темата: Варназагинал моторист
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
0
 
1
 
! Отговори
бръм преди 4 години
Аз за шумотерорист изобщо не мога да скърбя.
28
0
 
1
 
! Отговори
Гост преди 4 години
Току що по бул.Сливница профуча един моторист, който караше много нормално, със 120 - 150 км в час. И ако сега той катастрофира питам кой ще е виновен?
27
0
 
1
 
! Отговори
Терапевт до терапия преди 4 години
А да не би да не е вярно,това което е писал Но.18 ? В интерес на истината единствените мотористи,които съм виждал да карат нормално са деденцата със симсонките/
26
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До възмутен Завист, омраза, гняв или неосмисляне по добре проумей причините. "Не съди,за да не бъдеш съден".Погледни се отстрани във всеки сайт все си"ВЪЗМУТЕН"
25
1
 
1
 
! Отговори
Терапия преди 4 години
До Анонимен 18 Без да се замислиш хвърляш нападки на ляво и надясно.Дали ще са дълготрайни или породени от глупаво действие, но няма несъгрешил човек. Всички сме хора и всички грешим. С това морално изказване би трябвало да стигнеш до дъното на душата си, че никога не си вдигал над 50 км в града. Опознай себе си и тогава хвърляй кал върху друг.
24
3
 
3
 
! Отговори
Кольо ладата преди 4 години
Тия мотори не ми дават да спят! Всяка вечер карат като бесни! Докато не засекат Бойко на пътя няма да се вземат мерки от полицията!
23
3
 
6
 
! Отговори
възмутен преди 4 години
Точно преди 3 дена по бул.Владислав и бул.Сливница,цялата вечер прелитаха мотори на критични обороти и с бясна скорост чак до сутринта!Не знам в този град(Варна),полицията защо не се намесва в създалата се ненормална ситуация!Друг е въпроса че моторите карат без заглушители.В нормалните държави,полицията спира мотора,измерват се децибелите с уред и ако има отклонение от заводските.
22
0
 
3
 
! Отговори
До 22 преди 4 години
Насрещен удар ли е и или моториста е карал с високата скорост след Аудито? Питам, защото нищо не пише за това в новините.
21
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Психодиспансер аве смотльо ко коментираш като не си видял ? колата е правела десен завой да влезе към бензиностанцията. *** с мотора 100% или е бързал да хване последната секунда на зеленото или просто е минал на червено. Въпросната отбивка за бензиностанцията е на 20 метра след светофара ако е карал нормално просто няма да се пребиеш така. Снощи като се прибирах от работа лично го видяй , колата беше сгъната по средата .....няма начин за 20 метра да е дигнал 100+ км/ч
20
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не е ли ясно кой е виновен? Моторист не съм виждал да кара бавно.
19
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Потресаваща е и некомпетентността на МВР в коментара им за катастрофата. Цитираният от МВР знак - "при наличие на пътен знак Г9 - Премини отдясно на знака", не забранява левия завой, а те го казват, сякаш шофьорката е извършила нарушение и не е спазила знака.
18
4
 
5
 
! Отговори
Мото- и автомобилист преди 4 години
Ама кажете , че жена е карала. Не гледат в огледалата, не дават мигачи, не допускат , че може да минат мотористи с по-висока скорост. Гримират се, говорят по телефона ....
17
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Крайно време е тези пистови мотори да бъдат забранени за движение по улиците!!! Също е крайно време мотористите да разберат, че когато се движат с 200 в града шанса да ударят нещи или някого е много, много голямм!! Моят автомобол също вдига 200, но го карам с 50 в града!!
16
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не пише да е имало челен удар, значи моториста с много висока скорост се е опитал да премине покрай леката кола и белята е станала.
15
1
 
6
 
! Отговори
до 10 преди 4 години
Абе то има ли желание, се хваща всичко... не е нужно да го гониш със същата скорост.
14
2
 
9
 
! Отговори
роб на влаЗта преди 4 години
Пътищата не са направени за мотористи .Има място само за автомобили а е необходим просто един метър по широк път.Скороста в града е 50км.и също не се спазва .Пътната настилка е много раздупчена което пречи на водачите и за всичко това има вина единствено и само държавата ......
13
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Всички знаем, че ако се спазват ограниченията ще има мноооого малко загинали, лошото е че мнозинството нарушава правилата с убеждението че са единствените нарушители и другите ще ги пазят.
12
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В друг сайт пишеше, че шофьорката на 21 години е правила забранена маневра, мигач имало ли е или не, не се знае, скоростта на моториста също не се знае. Ама, човекът го няма. Тва е. Кой крив, кой прав..... После като кажат, че моторите не са опасни....
11
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ПсиходиспансерПътна полиция спипа над 200 пияни зад волана300 шофьори пък карали без "Гражданска отговорност"нЕма проблЕм - мотористите са виновни, че *** кара пиян и без изрядни докИменти! :)
10
7
 
17
 
! Отговори
Психодиспансер преди 4 години
Неумни ЗДвП . В случая водачката на аудито е направила ЗАБРАНЕН ляв завой ! И едно 29 годишно момче е аут от живота !!!! Ръси другаде ''знанията'' си. Много е лесно да се избършеш с мотористите, но истината е, че тук е Мала Азия вече. Всеки кара като изоглавен и не му дреме, че затрива животи.