Учителка в Пирдоп замери свой ученик с... кош за боклук

След инцидента преподавателката е подала молба за напускане
12 юни 2019 17:00,
63

Агресия на учителка към ученици в час завърши с напускане на преподавателка от Пирдоп. Причината - замери свои възпитаници с кошче за боклук.

От ръководството на училището твърдят, че това е първи такъв случай, други подобни инциденти досега е нямало.

Според директорката причината обаче е ученическа провокация, която не се виждала от клипчето.

Насилие в частна ясла? Майката vs. директорката на забавачката

Преподавателката е подала молба за напускане, засега не е ясно дали е подписана.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


63
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
0
 
2
 
! Отговори
Учител преди 4 години
Хак му е, гаднярче! Защитавам колежката!
37
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
гледало филми с посредственият си мозък,държейки уреди на съвременните технологии, си мисли че е прецакало даскалицата.Не знае,младо е,че един ден това ще му се плати обратно.Можеби един ден ще го видя в този сайт,с белезници, или снимката му с призив да го спасим от рак, ... или ... Господ е непредсказуем.
36
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Добра идея! Аз съм пратил детето си да учи.Аз плащам на държавата(не както ви лъжеха преди че държавата плаща за обучение, с чии пари).Държавата плаща на учителя.Така учителят косвено е задължен пред мен.Ако някое смущава учебния процес то ощетява мойто дете и мен.Най прекият начин учителят да ми репортва е този комитет.Тогава най прекият начин е аз, можеби и някой друг родител да "помогнем" на изгубения родител да възпита си. Просто и ясно.
35
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Трябва да има родителско-учителски комитети, където учителите могат да поискат помощсрещу такива малки гуйненца. Аз съм готов да отделя време и сили за да "посъветвам" родителите на това гуйне как да го възпитават. Защото съм пратил мойто дете да се учи.Не да бъде публика на простотии, ранноформираща се мутрещина и всякакви извратении на съвременния свят.
34
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Можете ли да си представите в какви условия работят тези хора! Малките социопати, подкрепяни от родителите си и от псевдоморалистите на всички нива на управлението, тероризират не само учителите си, но и цялото общество. Нужни са сериозни мерки, вклщчително и финансови наказания за родителите на недисциплинираните! Всеки нормален човек би се срамувал ако детето му се държи така!
33
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
това са евро атл ценности, онези преди 89 та други беха....сори ама много голема дифференс/разница има
32
1
 
19
 
! Отговори
даа преди 4 години
от 43 коментара 1/4 изтрити,браво, свобода на словото....
31
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Родител 30"Малко му е, трябва да се разреши на учителите боят с върбови клони, като едно време. Иначе сме загубени, това поколение за нищо не става :-("Това поколение се е обособило в следствие на предишното от което също нищо не става и от още по-предишното и така до днешните велики времена. Но българското национално плиткоумие, което е покварило повечето българи, ще продължава да вилнее с пълната си сила докато узреят всички. Я стане я не, Божа работа!
30
1
 
42
 
! Отговори
Кака ви преди 4 години
Съчувствам на учителката. Тя си знае от какво е била докарана в това състояние.
29
3
 
29
 
! Отговори
Родител преди 4 години
Малко му е, трябва да се разреши на учителите боят с върбови клони, като едно време. Иначе сме загубени, това поколение за нищо не става :-(
28
1
 
21
 
! Отговори
9 преди 4 години
"цивилизована" европа ще ни натиска за все по-голямо деградиране на младите. Запада няма нужда от умни и прогресивни конкуренти, а най-блестящите умове ще открадне наготово.
27
4
 
24
 
! Отговори
Руския преди 4 години
Едно време пионерите не правеха така защото обществото им бе отредило достойно място и защото авторитета на учителя се пазеше от държаватаСега демократично погледнато, милото момче, което икрещи Ябадабаду няма да бъде изпратено в Беляне с родителите си и това му дава спокойствието да се държи така
26
0
 
22
 
! Отговори
Неудачно решение преди 4 години
По добрата практика препоръчва учителите да хвърлят нападателни гранати, а в по тежки случаи и отбранителни. Препоръчително е МОН да организира практически занятия.
25
0
 
61
 
! Отговори
Пян_Гъ преди 4 години
Гледах клипа много внимателно. Заглавието е подвеждащо. Всъщност учениците, знаейки че снимат учителката, се забавляваха от сърце. За насилие не може и дума да става. Държаха се провокативно, за да предизвикат тъкмо такава реакция. Поне месец ще се фукат с лайковете си. Ясно е като бял ден, какво толкова умуват компетентните органи? Гонят гамените и точка. И друго - дом "дете" прави неща, които не са детски, ДА БЪДЕ СЪДЕНО КАТО ВЪЗРАСТЕН!!!
24
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 22Точно затова трябва да се гонят учениците нарушаващи правилата. В бг училището тези ученици се държат.
23
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В бг училището най-много едно дете да затъпее.
22
1
 
65
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не случайно женицата държи кошчето до краката си!Най-вероятно това е поредица от издевателства от този дриш/ьо,това личи и от задоволството му от реакцията на горката жена :( Без наказание-това е резултата!Ако съм на мястото на мъжа и,издебвам го този и ще го дъня в стената,докато се наsere!И после да го изпапка!!!!!!!Жалко за женицата-сега остава без работа,а на героя НЯМА да му направят НИЩО!
21
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Като го гледам товаЯвно нямаш познати учители да ти кажат колко е жалко положението.
20
1
 
39
 
! Отговори
Като го гледам това преди 4 години
***, ако бях даскал......така яко щях да му стрия един зад врата,че повече нямаше и да си помисли да се лайн/яри в час. Явно мама и тате са важни клечки или са лигни като лекето и грам не са го възпитали, и даскал като му се кара ходят и се разправят....жалко е.
19
1
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Лично съм бил свидетел на нетърпима провокация и липса на уважение към учител!Особено от по-големите!Когато няма санкции,така е!И ПО-ЛОШО ЩЕ СТАВА!Преди 20 години това представление водеше автоматично до 1(единица)+намалено поведение.Това от своя страна,автоматично до ТВУ!Сега,ако този убие някой(вече се случва доста често),група"психолози"се съветват колко да му се карат!!И защо не са пуснали целият клип,заедно с издевателствата над учителя?