Учителка в Пирдоп замери свой ученик с... кош за боклук

След инцидента преподавателката е подала молба за напускане
12 юни 2019 17:00, Габриела Джекова
63

3841 гледания   |  Още видео

Агресия на учителка към ученици в час завърши с напускане на преподавателка от Пирдоп. Причината - замери свои възпитаници с кошче за боклук.

От ръководството на училището твърдят, че това е първи такъв случай, други подобни инциденти досега е нямало.

Според директорката причината обаче е ученическа провокация, която не се виждала от клипчето.

Насилие в частна ясла? Майката vs. директорката на забавачката

Преподавателката е подала молба за напускане, засега не е ясно дали е подписана.


63
Още от Страната
Бяла пяна покри река Струма в Перник
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
0
 
2
 
! Отговори
Учител преди 5 дни
Хак му е, гаднярче! Защитавам колежката!
39
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
гледало филми с посредственият си мозък,държейки уреди на съвременните технологии, си мисли че е прецакало даскалицата.Не знае,младо е,че един ден това ще му се плати обратно.Можеби един ден ще го видя в този сайт,с белезници, или снимката му с призив да го спасим от рак, ... или ... Господ е непредсказуем.
38
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Добра идея! Аз съм пратил детето си да учи.Аз плащам на държавата(не както ви лъжеха преди че държавата плаща за обучение, с чии пари).Държавата плаща на учителя.Така учителят косвено е задължен пред мен.Ако някое смущава учебния процес то ощетява мойто дете и мен.Най прекият начин учителят да ми репортва е този комитет.Тогава най прекият начин е аз, можеби и някой друг родител да "помогнем" на изгубения родител да възпита си. Просто и ясно.
37
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Трябва да има родителско-учителски комитети, където учителите могат да поискат помощ
срещу такива малки гуйненца. Аз съм готов да отделя време и сили за да "посъветвам" родителите на това гуйне как да го възпитават. Защото съм пратил мойто дете да се учи.
Не да бъде публика на простотии, ранноформираща се мутрещина и всякакви извратении на съвременния свят.
36
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Можете ли да си представите в какви условия работят тези хора! Малките социопати, подкрепяни от родителите си и от псевдоморалистите на всички нива на управлението, тероризират не само учителите си, но и цялото общество. Нужни са сериозни мерки, вклщчително и финансови наказания за родителите на недисциплинираните! Всеки нормален човек би се срамувал ако детето му се държи така!
35
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
това са евро атл ценности, онези преди 89 та други беха....сори ама много голема дифференс/разница има
34
3
 
14
 
! Отговори
До Б. Борисов преди 6 дни
Баце, обръщам се към теб да те светна в катарзиса на бг.демокрация. Тия шемети от Dnes. bg. трият коментарите, които,, изкривявят"демократична България! Това ми намирисва на режима на бай Тошо. Неслучайно Холандия и Великобритания не ти вярват! Вземи се в ръце, затвори крадливците и пусни хората да говорят свободноразбра ли бе?
33
1
 
19
 
! Отговори
даа преди 6 дни
от 43 коментара 1/4 изтрити,браво, свобода на словото....
32
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
До Родител 30
"Малко му е, трябва да се разреши на учителите боят с върбови клони, като едно време. Иначе сме загубени, това поколение за нищо не става :-("


Това поколение се е обособило в следствие на предишното от което също нищо не става и от още по-предишното и така до днешните велики времена. Но българското национално плиткоумие, което е покварило повечето българи, ще продължава да вилнее с пълната си сила докато узреят всички. Я стане я не, Божа работа!
31
1
 
41
 
! Отговори
Кака ви преди 6 дни
Съчувствам на учителката. Тя си знае от какво е била докарана в това състояние.
30
3
 
29
 
! Отговори
Родител преди 6 дни
Малко му е, трябва да се разреши на учителите боят с върбови клони, като едно време. Иначе сме загубени, това поколение за нищо не става :-(
29
1
 
21
 
! Отговори
9 преди 6 дни
"цивилизована" европа ще ни натиска за все по-голямо деградиране на младите. Запада няма нужда от умни и прогресивни конкуренти, а най-блестящите умове ще открадне наготово.
28
4
 
23
 
! Отговори
Руския преди 6 дни
Едно време пионерите не правеха така защото обществото им бе отредило достойно място и защото авторитета на учителя се пазеше от държавата
Сега демократично погледнато, милото момче, което икрещи Ябадабаду няма да бъде изпратено в Беляне с родителите си и това му дава спокойствието да се държи така
27
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
В такива училища трябва да има камери.
26
0
 
22
 
! Отговори
Неудачно решение преди 6 дни
По добрата практика препоръчва учителите да хвърлят нападателни гранати, а в по тежки случаи и отбранителни. Препоръчително е МОН да организира практически занятия.
25
0
 
61
 
! Отговори
Пян_Гъ преди 6 дни
Гледах клипа много внимателно. Заглавието е подвеждащо. Всъщност учениците, знаейки че снимат учителката, се забавляваха от сърце. За насилие не може и дума да става. Държаха се провокативно, за да предизвикат тъкмо такава реакция. Поне месец ще се фукат с лайковете си. Ясно е като бял ден, какво толкова умуват компетентните органи? Гонят гамените и точка. И друго - дом "дете" прави неща, които не са детски, ДА БЪДЕ СЪДЕНО КАТО ВЪЗРАСТЕН!!!
24
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
До Анонимен 22

Точно затова трябва да се гонят учениците нарушаващи правилата. В бг училището тези ученици се държат.
23
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
В бг училището най-много едно дете да затъпее.
22
1
 
65
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Не случайно женицата държи кошчето до краката си!Най-вероятно това е поредица от издевателства от този дриш/ьо,това личи и от задоволството му от реакцията на горката жена :( Без наказание-това е резултата!Ако съм на мястото на мъжа и,издебвам го този и ще го дъня в стената,докато се наsere!И после да го изпапка!!!!!!!Жалко за женицата-сега остава без работа,а на героя НЯМА да му направят НИЩО!
21
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
До Като го гледам това
Явно нямаш познати учители да ти кажат колко е жалко положението.