В Айтос рейс блъсна дете, в Бургас шофьор удари две жени на зебра

Детето е с травма на глезена и коляното
12 юни 2019 15:18,
20
В Айтос рейс блъсна дете, в Бургас шофьор удари две жени на зебра
Снимка: БулФото

57-годишен шофьор на автобус е блъснал 12-годишно момиче на колело в Айтос. Рейсът се е движел с несъобразена скорост при преминаването покрай група деца и така ударил момичето, съобщава 24 часа.

От удара детето е получило фрактура на лявата глезенна става и травма на лявото коляно. Настанено е за лечения в бургаска болница. Лекарите споделят, че няма опасност за живота му.

Малко преди това, шофьор на лек автомобил пък удря две жени - майка и дъщеря - на 61 и 39 години в Бургас. Те са пресичали на пешеходна пътека до един от местните молове. Водачът отнел тяхното предимство при ляв завой и така се стигнало до инцидента.

По-възрастната жена е получила скъсване на лявата връзка на раменната става, а нейната дъщеря - контузни рани на лакътя и левия крак. Пострадалите са закарани за преглед в местната болница и след преценка на лекарите са освободени за домашно лечение.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още по темата: бургасАйтосинциденти
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 15: Не се признават "мъртви зони" бе шофьоре! Признават се мъртви пешеходци!Ти държиш волана.Затова ако пешеходец и кола се срещнат на открито пространство пешеходецът спира, шофьорът избира откъде ще мине,защото е по-бърз и маневрен.Шофьорът мисли и за двамата.Не само да запали, тръгне и да вика"ПАЙ сее !!!
13
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен15Така е баце. И кормилото също пречи, а като удариш 3 бири и 2 мастики и зоните за видимост съвсем изчезват. Таковай им онаковото на неразбиращите Ти си Пич!. Знаеш ли какво е ПИЧ, ама на свтовно ниво! С оценка КА! Те такова Си! Бегай да удариш една ичкия!
12
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Когато пешеходец пресича, задължително да е ангажирал Берковската духова музика да свири на пешеходната пътека, да има фойерверки и един валяк да излиза преди него! Иначе - жална му майка. От леворезбовите шофьори на БМВ, Мерцедес и Шкода спасение НЕМААААААААААА!
11
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Еш па тия. Сигур са си купиле книжките в КАТ, та са толкУ неграмотни. Или са от цигаромите - дават им книжки за гласуванье. Иначе от помощите събират за мерцедеси - да не са от тия, дека са им давале пари да едът и сеги немат за пенсии, докато са крале за мерцедесите, да им присъствам при цигаромките (ако са са умиле предварително)
10
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Е това са повечето шофьори в България! Жените били виновни че не гледали.Моят инструктор ме учеше:Удариш ли пешеходец ти си виновен.Ти държиш оръжие в ръцете си,той е беззащитен.Трябва да мислиш и заради него.Шофирам 41 години по цял свят.Включително в северната и южната част на Африка, най опасните. Нямам сериозно ПТП, освен одраскана броня или напукан мигач.
9
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И в двата случая няма мъртви зони на видимост, които да са подпомогнали произшествията, иначе по принцип си ги има, но все пак коментираме конкретни два случая, а не по принцип, т.е. изместване към нищото.
8
19
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Всяка една кола има мъртва зона на видимост...Това са колоните по купето за предното стъкло, вратите и задното стъкло...На всеки шофьор се е случвало... Затова пешеходеца трябва да е винаги нащрек.В случая овцете са виновни, че минават без да внимават...
7
11
 
3
 
! Отговори
са преди 4 години
Овца се командва с тояга!Такова племе сме си,така че трябва всички да се съгласим,че причината е в овцата,а не в тоягата!Бий я през ушите,вземай й от храната и ще се научи откъде се влиза,откъде се излиза,и как да стои мирно,докато я доят!
6
17
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
радеф ви обеща промяна - ЕТО Я!!!!!!!
5
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
30 години КАТ не работи, контрол няма и шофьорите, особено в провинцията вече не спират пред пешеходна пътека, за да минат пешеходците. Затова има такива блъснати пешеходци, а това дали пешеходната пътека е зебра или е неочертана и продължение на тротоара, няма никакво значение - предимството на пешеходеца е едно и също.
4
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Що за шофьор е този, който се изненадва, че пешеходците пресичали? Това, че ще пресечат се вижда от доста далеч и шофьора, ако е шофьор, ще намали и спре още преди да са стъпили на платното. Казвам го като шофьор и пешеходец.
3
17
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Научете ги тези пешеходци да се оглеждат преди да пресичат бе сеяндури. Как да спра като карам с 30 км а пешеходците ми изкачат на метър пред колата. Имам десетки такива случаи и само бързата ми реакция и късмета че няма коли в ляво от мен избягвах удара с тези които са забили поглед в айфона и забили слушалки в ушите. Доста такива пешеходци ще измрът щото не всеки е като мен с добри спирачки и бързи рефлекси. Научихте ги да не се оглеждат а сега пишете по пътеките погледни на ляво.
2
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Правила се спазват само ако има контрол от страна на държават за спазването им, но ако в България има контрол за спазване на правилата, тогва първите, които ще влязат в затвора са управляващите.
1
11
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
При герб е така - закона на джунглата !