Двама пострадаха при катастрофа на магистрала "Тракия"

Пострадалите са транспортирани до болницата в Пазарджик
14 юни 2019 19:48,
5
Двама пострадаха при катастрофа на магистрала "Тракия"
Снимка: архив Булфото

Двама пътни работници и водач на лек автомобил са пострадали при катастрофа на 96 км на АМ "Тракия". Това съобщиха за "Фокус" от МВР – Пазарджик.

Сигналът за инцидента е получен около 16.00 часа. Водачът на лек автомобил Toyota, движещ се в посока София, е навлязъл в ремонтиран участък на 96 км на АМ "Тракия“.

Водачът се е ударил в загражденията, които оказват, че пътят е с временна организация, заради ремонтни дейности. След това e ударил и една машина на фирмата, която извършва ремонта на пътя.

Пострадали са двама работници и водачът на лекия автомобил. Транспортирани са с линейки на "Спешна помощ" до болницата в Пазарджик.

Няма затруднение за движението, защото другите две ленти на движението – основната и аварийната лента към момента функционират.

На място има екип на "Пътна полиция". Няма данни пострадалите да са в тежко състояние.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
2
 
! Отговори
123 преди 4 години
Видях ги. Вярно е, че не се спазват ограниченията и трябва по-строг контрол. Също е вярно, че знаците масово се оставят и като няма ремонтни дейности и водачите свикват, че не значат нищо.
4
1
 
5
 
! Отговори
. преди 4 години
"Адвокате" ако ограничението стане 70км на магистрала както предлагаш ще трябва да се смени наименованието и на второкласен път и да има указателен знак само за пенсионери.
3
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
означенията за ремонтни дейности не стават. Не е достатъчен 1 знам и 3 конуса на 50 метра преди ремонтната дейност. Вземете пример как се прави и го направете като хората. Няма да давам пример как го правят в сащ...
2
7
 
1
 
! Отговори
адвокат Тенев преди 4 години
Ограничение на скороста до 70км/ч по всички магистрали в БГ. Неспазилите реда,конфискация на колата и 5год.без книжка след това нови курсове за водачи на МПС
1
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Хахаха влезнал в загражденията където извършват ремонт и ударил 2-*** ... без коментар.В чужбина ако направиш нарушения в такива райони с ремонт всяко нарушение се умножава по 2. Глоба от $400 става $800, затвор от 1 става 2 години и т.нЗащото неможе *** да кара все едно в сам на пътя