Нападателят от Казанлък: Велосипедистът беше пиян!

Колоездачът напсувал шофьора, което предизвикало и бурната реакция
14 юни 2019 16:37,
14

Преди дни в центъра на Казанлък шофьор нанесе удар и буквално свали на земята велосипедист.

Още по темата
Нападателят Мехмед Мехмедов разказва за причините за агресията след 24-часов престой в ареста. Той бил в колата си заедно със своя син, когато в нея се блъснал колоездача.

По негови думи велосипедистът бил пиян и се ударил в колата. След забележка от негова страна го напсувал. Това довело до бурната му реакция, пише Bulgaria ON AIR.

От прокуратурата са образували досъдебно производство за престъпление от общ характер за хулиганство. Наказанието може да достигне до 5 години лишаване от свобода. Мехмед е с чисто съдебно досие.

При разпита пострадалият отрекъл да е бил пиян и да се е държал агресивно.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
аз направих забележка на една пешеходка на зряла възраст да не върви в средата на улицата .че ще я прегази някоя кола..тя като взе да ме псува.била кварталната луда.ама аз като не знаех..бутнах я по рамото и тя падна на асвалта.боже мой аз се изплаших повече от яростта която ме обзе..ами ако не бе станала после.. не можете да си представите как ме обзе тази ярост да я ошамаря за псувните.
10
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Интересно какво трябва да направиш, ако колоездач или моторист ти повредят нещо по колата, а след това те напсуват и си тръгнат?"Па звънни на господата мильоцйонери бре, докладвай. Ако е моторист ще го водят "напуснал местопроизшествието" и санкциите са гоУеми. Поради това знаеш ли на колко съм се въздържал да им откачам огледалата? Само шутове по ламарините. И като дойдат мильо-тата услужливо им показвам записа от камерката как шоФера на ламаринената кутийка е в нарушение и за другото - пас
9
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Добре обяснява Мехмед, но се видя как излезе от колата и без обяснения игра ляв прав, предполагам е левичар. дали този е пил, дали е псувал не е ясно, ясен е безапелацонния ляв прав и последвалия нокдаун. Мехмед пак късмет, че тоя не си халоса главата в асфалта, че можеше и да не излезе скоро от кауша.
8
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 3А трябва. А и остави ги ти, тея права, Аман вече. Изнежи се това човечество.
7
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Ми той *** напсуа и аз го блъсна на змията и почнах го ритъм у главата"Къде си, че да те наосувм и аз, а после д те от пишем като самозащита. На погребението ти ще дойда с аверите, д правим золуми...
6
13
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Като гледах видеото, май онзи, който беше пиян до козирката, сам си падна на земята, без наистина да го ударят. Такива наистина са за бой.
5
10
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Интересно какво трябва да направиш, ако колоездач или моторист ти повредят нещо по колата, а след това те напсуват и си тръгнат? Това се случва често.
4
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Особености на Бг провинциалиста....Нищо за отбелязване.
3
5
 
18
 
! Отговори
чарли преди 4 години
Мехмед е защитен от закона,последствия няма да има.
2
5
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бил пиян, бил не знам си какво! Какъвто и да е бил НЯМАШ ПРАВО ДА БИЕШ!!! И мен са ме нервирали докато шофирам, но не бия никого.
1
4
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Мехмедчо и той тръгнал да се бие.