Старосел пропищя от заселили се роми, пиели и викали по цяла нощ

Според кмета общо 100 души от Сливенско буйстват по нощите
14 юни 2019 12:40,
79
Старосел пропищя от заселили се роми, пиели и викали по цяла нощ
Снимка: архив "Булфото"

Близо 100 роми от сливенския регион са решили да се заселят в района на хисарското село Старосел. Те се напиват и създават проблеми с постоянни скандали и побоища, алармира кметът на селото Матея Гудев, съобщава "24 часа".

Още по темата

38-годишен ром нападна леля си с моторен трион на сватба

Миналата нощ е била доста неспокойна. Според неофициални данни трима от ромите са ранени след пиянска свада. Новоземците са решили да изкарват прехраната си в района с дървосекаческа дейност.

Кмаетът разказва, че преди месец ромите са пристигнали и се настанили в колиби от найлон в покрайнините на Старосел. По цяла нощ се наливали с алкохол и вдигали врява. Местните жители били вдигнали ръце от тях и настояват да напуснат селото.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


79
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сега разбрахте ли , защо сме били 500 години под Турско робство. Те те колят , а ти викаш , преклонена глава сабя не е сече. Хайде другарите роми да го направят в Германия например, до сутринта им е запален лагера с палатките.
32
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Радостен столичанин 18На времето си бях на бригада в Старосел по време на гроздобера; прекрасно село, хубави хора, мирлък, спокойствие и човещина отвсякъде.Такива хора с нищо не са заслужили черкези да ги тормозят и да не могат да се защитят срещу агресията.По-добре наистина да си плеснат найлоните на "Витошка", отколкото да съсипват едно от малкото останали хубави села в страната.Да де, но по-лъжлив, миризлив и страхлив биологичен вид от "шведите" природата все още не е създала.
31
1
 
23
 
! Отговори
Грую преди 4 години
Убеден съм,че гражданите разполагат с всички документи и разрешения, позволяващи им официално да извършват дейността , за която са дошли. Също така, нямам капка съмнение, че обособяването на временните постройки е на точно определена от закона и държавата локация и всичко е платено по наложения ред! Капка съмнение нямам. В тази държава сме равни, законите важат за всички и просто е немислимо противното...сигурен съм!!......
30
1
 
19
 
! Отговори
Мария Гаргамел преди 4 години
Шкембе войвода ще се възмути сега по фейсбук, Ангел Джамбазки ще напише пламенен пост в мрежата, ***, като този сайт ще ги отразят и после пак ще им гласувате мишоци. Колелото се върти, някой хора си купуват лукс апартаменти и живеят като крезове, други ще кибичите тук и ще пишете опорки и лозунги за по 10 лв.на ден.
29
2
 
20
 
! Отговори
Гашо преди 4 години
В Старосел има една изба и хотел на един набеден баровец дето иска по 120 лв. на нощувка. Да му упоскат сега *** хотела и да му усетът лозята
28
0
 
26
 
! Отговори
икономист преди 4 години
Такова количество работници за дървосекаческа дейност си е поголовна сеч на каквото падне и продан от каруците на когото падне. В горското знаят ли за какво са дошли тез...
27
5
 
23
 
! Отговори
:) преди 4 години
Значи Бойко Методиев Борисов може да е сигурен в изборната победа на ГЕРБ в това село. Където има Калинки и ромове, там има и ГЕРБ.
26
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Аз съм само цвят лилaв,много сме, много сме,аз съм само цвят лилaв,вече мнго сме...
25
0
 
14
 
! Отговори
Да кажа: преди 4 години
Този мъж е кмет на нищо или пожчти нищо --това са бивши села на 50км от Пловдив като ги хванеш Старосел Красновски бани, Красново ,,Беловица Мало крушево ,Любен--вярно е беше голямо ,село но си отива...минавам редовно през тези села дори и лятно време през седмицата изглеждат призрачно..много рядко можеш да видиш някоя старица седнала на стара пейка..а където и да видиш деца са от етноса ,даже преди няколко месеца хвърлиха камък по колата ми едни дребни облечени до половината...
24
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Където се появят тия всички пищят. Държавата трябва да вземе кардинални мерки с тези хора, така не може да продължи. Те ако нямат нужда от почивка, другите хора имат все пак са на работа на другия ден. Те са шумни, несъобразителни и невъзпитани, в тях е само първично.
23
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Попитайте САЩ как са се справили с индианците, които опъват палатката и викат тази земя е наша.
22
2
 
31
 
! Отговори
ай сиктир преди 4 години
Заселват се значи ами, ако аз реша да се заселя пред министерски съвет слънцето дали ще ми изтърпи или понеже са избиратели властта все ги търпи докато не стане поредния сакатлък и тогава се сещат, че са незаконно пребиваващи.
21
2
 
16
 
! Отговори
БХК преди 4 години
Няма да ги пипате !!! Ще се оплачем на ,, Козяк,, !?!
20
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Няма нищо. Те тъй се интегрират.
19
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да ги изселят в Младоград.
18
3
 
21
 
! Отговори
Скоро очаквайте преди 4 години
нЕкой да изпищи на умрЕло
17
3
 
22
 
! Отговори
До 25 преди 4 години
Не се радвай прибързано,който се смее последен се смее най добре. В нашя ронски квартал 30% от жителире му заминават или за Дуизбург или за София. Скоро и вас ще ви почна,тия нямат задна!
16
6
 
17
 
! Отговори
Радостен столичанин преди 4 години
Все пак има и нещо радостно в тази новина,а то е,че монхалите са се заселили в Старосел! Браво,добър ход,я си представете да решат и разпънат чаршафа на чаршията демек Витошка,ко праим тогЪз,а?
15
2
 
32
 
! Отговори
Пази Боже !! преди 4 години
Видими резултати.
14
0
 
47
 
! Отговори
мак преди 4 години
Този кмет няма ли възможности да ги върне там, откъдето са дошли? Незаконните постройки да не би да му галят окото? Ако не вземе мерки, гетото ще се разрасне неимоверно, а заедно с това кражбите и т.н., щото не ми се вярва, че ще работят. Освен това бездействието на управата само ще ги направи по-самоуверени.