Подобрява се състоянието на 5-годишното дете от Пазарджик

Майката е категорична, че ще съди отговорните за инцидента
15 юни 2019 09:20,
21
Подобрява се състоянието на 5-годишното дете от Пазарджик
Снимка: Pixabay

Подобрява се състоянието на 5-годишното момче, което вчера пострада в двора на спортното училище в Пазарджик – върху него падна тежка метална врата. Това заяви  майката на детето Миглена Милчева, съобщава bTV.

Още по темата

5-годишно в болница, върху него падна метална врата

То беше прието за лечение в местната болница с гръдно-коремна травма, натъртвания по лицето и счупена ключица. „Лежи обездвижен, пускат му обезболяващи и системи. По-добре е, но е много изплашен – плаче като изляза от стаята”, сподели Миглена.

Майката заяви, че редовно води децата си на площадката, където се е случил инцидента. „Те обичат да играят футбол и ги водя много често там. Беше поредната вечер, в която реших да отидем след работа да поиграят”, добави тя.

Миглена каза още, че не е видяла самия инцидент. „Чух писъка на детето и се опитах да я вдигна, не успях, помогнаха ми”, заяви тя и посочи, че не ѝ е направило впечатление металните врати да са опасни.

„Снощи чух, че не трябвало да се влиза там – нито има табели, нито пише подобно нещо. Там има постоянно хора – спортуват, играят. Не се чувствам виновна. Тук като стане инцидент, винаги търсят вината в другите. Не мисля, че това е допустимо в училището”, заяви майката.

Жената беше категорична, че ще заведе дело срещу отговорните за инцидента.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
1
 
2
 
! Отговори
marquise преди 4 години
По т.2 във връзка с мнение по т.4.Авторът е действащ адвокат с л.н.1600032490, което може да се провери. В сайта на Висшия адвокстски съвет можете да установите данните за автора под горния номер.
12
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Колкото и да плюете майката, не е нормално металната врата да може да пада от бутане на дете на 5г. Трябва да се закрепят здраво за терена. Естествено тя няма да може да осъди никой, но можеше да пострада дете от спортното училище, тогава нямаше училището са се измъкне лесно
11
9
 
8
 
! Отговори
Totenkopf преди 4 години
Поредната бгмама, тъпачката ще съди, кой ще съдиш, като ти си виновна, сигурно е влезнала в двора на училището да види, дали няма нещо за крадене, какво спортуване на 5 г дете, какъв футбол бе *** продажни журналисти, защо не и зададете адекватни въпроси, *** чесани овчари.
10
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Чакай сега... влиза в двора на спортно училище(нарушаване режима за достъп на училището), пуска детето си да играе(нерегламентирано ползване на съоръженията, без надзор), после ДЕТЕТО незнайно как е затиснато - и тя ще съди?!? Кой ще съди бе? Нея ще я осъдят. Аз виждам поне 5 доказуеми и наказуеми престъпления на майката и едно потенциално дело за небрежно отношение към съоръженията срещу училището(все пак те не са давали официално съгласие някой да ги ползва).
9
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това ако не се лъжа е втори такъв случай в Пазарджик, преди време беше паднала футболна врата върху някакво дете, сега пак. Нещо има съмнително там.
8
1
 
10
 
! Отговори
аз преди 4 години
Преди време дете в моя град почина след същия инцидент врата за футбол падна върху него и го уби на място ..В двора на училище повреме на час....Потресен съм как това се случва отново в нашата мила страна ...Докога....Дано детето се оправи
7
7
 
5
 
! Отговори
До 12 преди 4 години
За мърлящина става въпрос, за голяма мърлящина. Гледахте ли го кияка на държавна хранилка с начупените уши, които е пряко отговорен за повереното му училище, какви глупости плещеше. Като типичен представител на бойковия електорат веднага вмени вина на майката и пострадалото дете. Даже като експерт се изказваше, с един поглед на прогнилата панта на вратата й направи дефектоскопия и заключи мъдро, че е здрава и безопасна за околните. Също като оня парапет пак в района, дето е лепен с плюнка и пот
6
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
аз така и не разбрах от цялата работа за каква метална врата става дума - нормална врата която се отваря и затваря или футболна врата?
5
6
 
3
 
! Отговори
Сата Н. преди 4 години
Детето е виновно, че върху него е паднала врата... А в другия случай асфалтът е виновен, че шофьора утрепал 17 човека...
4
9
 
13
 
! Отговори
Анализатор преди 4 години
Матряла вече тотално е деге нерирал, видяхте ли майката на какво прилича - ускубани вежди, нарисувани с флумастер, размазан, евтин грим, облечена като шафран тия, елементарен изказ, подкрепен с надуто самочувствие на провалила се в живота ***,, все едно гледам волна пипирудка, хваната от магистралата, където ближи на турските тираджии за 5 лева, горското дете, трябва да има институции, които отнемат деца от такива псевдородители, но дотам ни докараха 45 години комунизъм
3
3
 
8
 
! Отговори
Жо преди 4 години
МАЙКАТА признава, че не е видяла, как точно е станал инцидента. Тя е вървяла напред с по-малкото си дете и е чула шума от падащата врата и писъка на 5 годишното дете.Сега, нека помислим, може ли на една врата силно корозиралите панти да се счупят и двете едновременно, ей така, безпричинно. Обикновено, винаги се чупи едната от двете панти и вратата се опира на земята вертикално, придържана от другата панта.Възможно е детето да се е увиснало, да се полюлее на вратата, както е правило и друг път?
2
6
 
7
 
! Отговори
marquise преди 4 години
Родителите на пострадалото дете могат да предевят граждански иск пред компетентния съд срещу собственика и ползвателя на веща.Искът е за причинени имуществени и неимуществени вреди. Първите трябва да се докажат в процеса, а другите се присъждат по справедмивост. Трябва родителите да наемат адвокат.
1
17
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Поредното доказателство че спортът е опасен иубива децата.Ако си беше седяло вкъщи да си играе компютърни игри щеше да е живо и здраво а не да лежи по болници и натрошен череп.Аре почвайте с минустите.