Погнаха незаконните туристически агенти по морето

Липсват застраховки, което може да отнеме лицензи
15 юни 2019 14:58,
6
Погнаха незаконните туристически агенти по морето
Снимка: Pixabay

Министърът на туризма, заедно с МВР и Комисията за защита на потребителите проверяват сигнали за незаконна туристическа дейност, съобщава bTV.

Още по темата

Сезонът на морето - слаб, но цените остават същите

В Слънчев бряг са подадени 16 сигнала за нерегламентиранo извършване на туристическа дейност.

Основните нарушение в двата обекта, които проверихме, са липса на застраховка на туроператорите и турагента, което е основание да започне процедура по заличаване. Тя (застраховката) трябва да бъде представена на видно място, но такава не открихме, ще проверим дали същата е налична в Министерството на туризма и ако липсва, стартира процедура за прекратяване Ако е там, но не е поставена на видно място, ще бъде наложена санкция”, каза министърът на туризма Николина Ангелкова.

Проверките ще стават все по-интензивни по морето.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
XAIDEE PAK PODGONIXA DREBNITE RIBI I CACI GOLEMITE KRIQT OBOROTA DO DUPKA AMA NALI SE OTCHITAT NA BACE IZGORQXA BABITE S KVARTIRKITE TURETE IM I KASOV APARAT S NAP I T.N.
4
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Погнаха ?!?!?!Ало провинцията, хайде научете малко български и престанете с диалектите в медиите че вмирисахтИ цялата държава!!!
3
3
 
9
 
! Отговори
ЛАЗО преди 4 години
Вчера,кабелните оператори,днес незаконните туристически агенти,а утре...Как не се спряхте пред нищо,само и само,нишите,вашите,тъщите и колкото повече,толкова повече!
2
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
т.е. големите тур оператори от котилото на Шиши и Баце са погнали малките играчи ,като са насъскали куките.
1
2
 
7
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 години
НАЙ-ВАЖНОТО Е ТАЗИ ГОДИНА ДА ИМАМЕ ПОНЕ ЕДНА БИТА КАМЕРИЕРКА НА СЛЪНЧАКА ИЛИ Е ДОПУСТИМО БИТ СЛУЖИТЕЛ В ХОТЕЛ ИЛИ УПРАВИТЕЛ ЗА ДА ПОДДЪРЖАМЕ ВИСОК РЕЙТИНГ!ИНАЧЕ НОРМАЛНИТЕ ХОРА САМИ СИ ПРАВЯТ РЕЗЕРВАЦИИТЕ В САЙТА НА БООКИНГ ИЛИ ОЩЕ ПО-ЕВТИНО В ШВЕЙЦАРСКИЯ САЙТ АМОМА!