Втора жертва след тежката катастрофа с патрулка край Ябланица

Шофьорът на "Рено"-то навлязъл в насрещното и се забил в полицейската "Опел Астра"
Обновена: 15 юни 2019 20:35 | 15 юни 2019 17:18,
79
Втора жертва след тежката катастрофа с патрулка край Ябланица
Снимка: Архив, Булфото

Още една жертва на тежката катастрофа на "Хемус" край Ябланица - 66-годишна жена е починала в болницата, съобщават от МВР.

Така жертвите при инцидента стават две. Тримата полицаи, които са пътували в патрулния автомобил, са ранени.

Тежка катастрофа край Ябланица с патрулка - мъж загина, четирима са ранени

Загиналите са 68-годишният водач на лекия автомобил, който е починал на път за болницата, и 66-годишна пътничка, която е издъхнала в медицинско заведение.

Тримата пострадали полицаи се транспортират към софийска болница.

Единият от тях е в тежко състояние и с опасност за живота, а другите двама са с по-леки травми.

Предстои да бъдат изяснени причините, довели до тежкото произшествие.

По първоначални данни, водачът на Рено "Меган" е загубил контрол над автомобила, навлязъл е в насрещното платно и е последвал челен удар с полицейския "Опел Астра".

Отрицателни са пробите за тестване на алкохол на тримата полицейски служители, взета им е кръвна проба за анализ.

Припомняме, че сигнал за челния сблъсък между лек автомобил и патрулка бе подаден малко след 12:30 часа. Инцидентът е станал на пътя София - Варна, край Ябланица, в района на п.в. "Стрелките".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


79
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
0
 
2
 
! Отговори
магурката преди 4 години
Пак ще се разбере след авто-техническата експертиза,но няма как водача на реното да не е предизвикал всичко след като е влязал в другото платно,но разбира се мъртвите не ги съдят и затова думата виновен е неуместна,а може и инфаркт да е получил,някакъв дефект реното да е дало,а полицая,ако има съпричиняване,то ще е минимално - евентуално,ако е имал възможност да го забележи и да реагира.
54
0
 
3
 
! Отговори
дгд преди 4 години
абе тези полицейски коли, нямаха ли видеорегистратори, да се види точно какво е станало !???
53
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В Украйна имаше наскоро случай , уж водач не дал предимство на патрулка с с включени светлини която водела колона военни коли Даже бяха сложили пред камерите за интервю военни да коментират ситуацията Оказа се че има камера на кръстовището и хоп изненада - няма никаква военна колона , патрулката е сама и даже без проблясващи светлини и е без предимство Представяте ли си какъв театър бяха измислили от полицията за да се оправдаят Но там хората ги разкриха а у нас само мрънкаме по форумите
52
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Какъв бой ще ядете вие пак от Бойко наесен
51
5
 
9
 
! Отговори
БОЙКО, ИЗЧЕЗВАЙ !!! преди 4 години
БОЙКО, ИЗЧЕЗВАЙ ОТ МИНИСТЕРСКИ СЪВЕТ !!!ДО КОГА ЩЕ ТЪРПИМ НЕВЕЖЕСТВОТО ТИ !МАХАЙ СЕ В ИМЕТО НА БЪЛГАРИЯ !ИЗЧЕЗВАЙ, МАФИОТ ТАКЪВ !
50
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
По принцип не съм срещал патрул да нарушава закона извън града. Карат даже доста бавно. Ако бързат са с сигнализация. Обаче съм виждал доста неадекватни стари хора ..Ама доста . Сетивата им се забавени , скоростите на новите коли големи , движението натовареноо. Правят много бели и в града старите.
49
5
 
1
 
! Отговори
..... преди 4 години
Та, представете си, че господин полицаят е претърпял ПТП, виновен или не, с алкохол или без, но в момента е под стрес, дори да не е наранен! Длъжен е да доложи веднага! Неговата служба, веднага до по горното място и то не просто - имаме случай, а до час - два с куп изисквания, писмено - Кой, къде, кога /дата, час/ имена, на документи и ЕГН на него и другия водач, и марки на МПС, пострадали, щети, вина, алкохол, съставени актове по чл... застраховка , при кое ЗД...!
48
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Най ме възмущава това, как началниците на полицаите имат за първа задача, казано на техен жаргон - да си ,,вържат гащите" или ,,сложат тенекийката отзад" да не би да нарушат някое нормативно безумие, тоест - да се ,,издънят"! Понеже искат да покажат на обществото колко са взискателни, непременно трябва да отбележат, че е извършена проба за алкохол! И на тримата, а единия, както посочват е С опасност за живота! Точно пробата е най важна в момента! Щото ще има дърпане на уши!
47
3
 
6
 
! Отговори
Turbogazar преди 4 години
Гледам доста болни мозъци тук. Днес минах от там час след катастрофата. Колите бяха още на пътя, в платното на полицаите, идарени челно, до половината смазани. Не знам колко ви плащат да тролите, но рано или късно всеки получава своето.
46
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кои, господа полицаи, са най-големите нарушители на пътя? Алпинистите ли или водолазите? Стоите като патици по храстите, ама да ви викне, недай си Боже, някой и виете на умрело за заплатки.
45
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ми навлязал е в насрещното! Някой да се съмнявал, че е обратното?Те и други, двама се самозастреляха в гърба с ловни пушки! Какво друго сте чакали да ви дадат като новни ?
44
7
 
17
 
! Отговори
Василев преди 4 години
Бойко Борисов, отиди си с мир, ти се изчерпа , вече нищо позитивно не може да донесеш на българския народ и държава!!!Ако искаш върти си бизнеса, ако искаш отдай се на семейството и внуците, ти не можеш да се пребориш с корумпираната герберска шуро-баджанашка селско-просташка държавна администрация, и това се видя с невъоръжено око!!!ГЕРБ си отива от политическия живот в България и застава заслужено до СДС,ДСБ и НДСВ, с подкрепа 0,1%!!Бойко надутият балон се спука и издиша!Уйл Хентридж!ЦРУ!
43
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Мнението на гражданите за полицията е ясно.Министърът и глав сека чупят ***.Гледам сега са им разрешили да носят бради и вече приличат на терористи в униформи.Обикалят с едни микробуси по пет шест човека и се правят на важни.Има и доста жени.Те са най-опасни,защото избиват комплекси.Може тия полицаи и да не са виновни,но хората са настроени отрицателно и просто не вярват на полицията.
42
9
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Назначават за полицаи някакви наркомани ,после ето го резултата
41
3
 
8
 
! Отговори
1 преди 4 години
До Роб на влаЗтаМного проЗти хора има! Ами нали са на работа и подлежат на вадължителен тест!
40
13
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За провинциалистите коли са като оръжие за масово поразяване.
39
3
 
17
 
! Отговори
Василев преди 4 години
Според мен, корупцията е раковото образование, за което трябва оперативна намеса, и не е сигурно дали после организма ще има сили и имунитет да се пребори и оживее!!!Половината тежки катастрофи са в следствие на корумпираната система!!!Агент Гуидо Матилди!ЦРУ!!!
38
5
 
23
 
! Отговори
Роб на влаЗта преди 4 години
Кръвните проби на тримата полицаи са отрицателни...Смях....По закон само водачът не трябва да е пил..А кръвните проби на почистващата фирма на пътя какви са ?
37
2
 
20
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 години
ПОЛИЦИЯТА И ПАРТИЯ ГРАБ СА ПРЯКО СВЪРЗАНИ!!!ОТ ГРАБ ИМА НАРЕЖДАНЕ ВИНАГИ ДА ЛЪЖАТ КОГАТО ТЕ СА ВИНОВНИ ЗА ДА НЕ СЕ РУШИ ИМИДЖА НА ГРАБ ! ПОЛИЦИЯТА В МОМЕНТА Е САМО ЕДИН ПРИДАТЪК НА ГРАБ ПАРТИЯТА!
36
4
 
24
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 години
НАГЛИТЕ ЧЕНГЕТА УБИХА 2-*** ДУШИ И СЕГА СЕ ЧУДЯТ КАК ДА ПРИКРИЯТ СЛЕДИТЕ!!!!