Мъж загина в Пловдив, блъснаха го на пешеходна пътека

Шофьорът е минал на червено
17 юни 2019 12:20,
30
Мъж загина в Пловдив, блъснаха го на пешеходна пътека
Снимка: БулФото

34-годишен мъж е загинал, след като е блъснат от автомобил на пешеходна пътека. Тежкият пътен инцидент е станал снощи в Пловдив. Това съобщи "Фокус", цитирайки говорителят на ОДМВР.

Сигналът е получен около 23.30 часа. По първоначални данни на кръстовището между бул. "Руски" и бул. "6-ти септември" автомобил преминал на червен сигнал на светофара и блъснал пешеходеца. Пристигналият лекарски екип констатирал смъртта на младия мъж.

За 24 часа е задържан 52-годишният шофьор. Пробите му за алкохол и наркотици за отрицателни. Във Второ РУ – Пловдив е образувано досъдебно производство. Уведомена е Окръжна прокуратура.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 2Алоууу шантавият СОЦ фен...човека е достатъчно голям за да излиза когато си пожелае. Да не говорим, че има безкрайно много професии, в които човек може да се прибира по това време.
8
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Няма значение дун ли е, нощ ли е, пътните знаци, пешеходните пътеки, светофарите и правилата за движение важат и денем, и нощем. Това, че някой е решил да не ги спазва го прави умишлено.
7
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На 52 години.... поредното доказателство, че на младежи под 55 години, шофьорски книжки не трябва да се дават.
6
4
 
17
 
! Отговори
Са преди 4 години
Докато не вкарват такива директно в затвора,без съд,за предумишлено убийство,нещата няма да се оправят!И толкова ли е трудно всички пеш.пътеки да са на легнал полицай,и да са осветени-трепят ни като мухи!
5
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това е предумишлено убийство. Трябва да си невменяем, ако си мислиш, че светофара с червения сигнал, пешеходната пътека и пресичащ по нея пешеходец са част от пейзажа. Когато си седнал зад волана и си отнел един невинен човешки живот, незачитайки правилата за движение, това е умишлено престъпление. Учудваща е снисходителността на българските магистрати, които със своята снизходителност и условни присъди за убийство на пътя, всъщност поощряват с безнаказаност тези умишлени убийства, потресаващо.
4
3
 
22
 
! Отговори
Марко преди 4 години
Това е умишлено убийство , щом е на пешеходна пътека . В България пешеходната пътека е само за едър рогат *** , защото всички коли спират
3
1
 
14
 
! Отговори
333 преди 4 години
После какво правосъдие да чака човек ?От българската правосъдна система ?
2
48
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В 22.30 часа този пешеходец не трябваше ли да е в леглото. Не е ли бил на сутринта на работа. По времето на недоносеният соц. в 22.30 ч. всички земаха хоризонтално положение по улиците бяха само Милиционерите. Нямаше убити нямаше смачкани. Много лош Соц. неговата ***.
1
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Дори и бариера да пада за червен сигнал в Пловдив -няма кой да ги спре !Ще изкарат бариерата виновна !