Канадец загина при учение на НАТО край Пловдив, парашутът му не се отворил

Други трима американци са ранени
Обновена: 18 юни 2019 11:03 | 18 юни 2019 10:28,
303
Канадец загина при учение на НАТО край Пловдив, парашутът му не се отворил
Снимка: БулФото

Канадски парашутист е загинал след инцидент по време на мащабно учение на НАТО в Чешнигерово край Пловдив, съобщава "Марица".

По първоначални данни загиналият е парашутист, скочил от един от военните самолети, участващи в учението, но поради технически причини парашутът му не се е отворил.

Трима американски военнослужещи също са пострадали при скока, тъй като са билi твърде близо един до друг. Те са с фрактури на крайниците и са настанени в УМБАЛ "Свети Георги".

Случаят е поет и се разследва от военна полиция.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


303
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
159
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Господи, каква любов към "съюзниците" се лее от обикновенните българи. С таква "мъка" на сърце, четат "трагичната" новина, и в пристъп на безсилно терзание, скърцат със зъби от невъзможността да върнат към живот "геройски" загиналият канадец.
158
2
 
20
 
! Отговори
Къде са тръгнали? преди 4 години
ия финните и изнежените, къде са тръгнали, да се трепят с руснаците ли? Нямат шанс! Спомням си европейското по футбол, когато 200 руснака пребиха 5 000 английска агитка от добре обучени в такива дела аланглета! Като си спомня как препускаха в галоп по трубуните на стадиона като стадо антилопи гоненини от пияни казаци още ме напушва на смях хахахаа.....
157
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Мен никой не ме е питал искам ли Нато а ходих запас два пъти .Служих на петолъчката а сега на пентагона .Да са смея ли да плача ли?
156
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бог да го прости!
155
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Парашута няма ли помощен парашут по малък или стандартите на натовскитеПарашути е да са без резервен парашут помощен .Руските имат помощен и ср призрмяват с него при отказ на основния.Поне остават живи и ранени ,но живи .
154
3
 
25
 
! Отговори
Лоша България преди 4 години
На Натовските десантчици в България не им върви. Може би, защото хората откровенно ги мразят и ги мислят за агресори. Натовците или бой ядат, или *** като мухи. Преди 4години двама български *** с лоши обноски пребиха 5 десантчика, финни деликатни мъже с добри обноски, несвикнали на сурови взаимоотношения! Сега пък тия само като си помислят къде скачат(в българско) или си слагат край на живота, или правят опит за самоубийство....
153
14
 
4
 
! Отговори
Българин преди 4 години
При повече от 10 минуса се самоубивам )))
152
4
 
15
 
! Отговори
NATO преди 4 години
Не че съм пристрастен, ама един наш Динко струва колкото цяла рота морски пуйки, извинете тюлени! Тия меки натовски китки трима пра българина от Факултето ще им скъсат гъзо вете от чалаф, даже ще ги заб.еменят...
151
28
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
привет от ГерманияСлучват се такива инциденти ! По-важното е ученията на НАТО в България и региона да продължават и да се гарантира опазването на Балканите и Европа от руските диваци ! Целта оправдава средствата и жертвите !
150
22
 
4
 
! Отговори
Хахаха преди 4 години
Аве тролчетата на комунистите, не са ли разпуснати още .Корни уж издухала касата. Гледам доста още тормозят читателите на Днес че и други сайтове
149
5
 
27
 
! Отговори
Очевиьец преди 4 години
Путин е виновен. На канадеца е сменил парашута с кюлотите на сто килограмова канадска девица, а американските ГЕЙмърски тюлени били толкова наплашени от разказите за,, лошия"Путин, че решили да се хванат за ръце, така и така ще скачат в мечата паст, поне да умрат със своите любими заедно! Да, така е, любовта няма граници, дори тук в България тя е по силна от злия гений Владимир Владимирович :d :d
148
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 148Жалко за цивилните жертви в Ирак, Либия,Афганистан, Сирия, Урайна...Жалкои за окупираните в колониите от тези,като нас. Когато не ставаш за нищо ставаш профи военен.
147
1
 
12
 
! Отговори
Картофчо преди 4 години
До Анонимен (158)Прав си, може и така да стане!То съюзниците ни гледат само от къде да вземат едни пари, а това как са обучени войниците не ги интересува. Те не са важни - разходен материал за осигуряване на допълнителна печалба.
146
2
 
24
 
! Отговори
Ха ха ха хаааа преди 4 години
Натовските тюлени ще се самоизбият бе, ами ако видят отблизо сибирската мечка не ми се мисли хахаааааа...
145
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Но си задавам и друг въпрос - защо трябва да загиват млади хора на хиляди километри от домът си?"---------------------------------------Може би са сключили договор с армията от безизходност.Взел кредит - загубил работа - банката си иска парите - договор с армията.
144
22
 
5
 
! Отговори
Ф.Е. Джержински преди 4 години
До 151Не гледай, че цвъкат минусчета. Те го правят за копейки и самагон, не по убеждение. Като изтрезнеят някъде дълбоко в подсъзнанието им ще остане прочетената истина. ...
143
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Мани, мани, от 15 скочили, 5 пострадали и то без никой да стреля по тях!Жалка картинка!"_______________________Жалка картинка ще сме ние, българският матрял, ако ни осъдят за компенсации.Станало на наша територия;Не сме създали условия;Нарушили сме инструкции;Не сме могли да осигурим нужната посока и сила на вятъра.
142
29
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тоя сайт е въшлив от копейкаджии!
141
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Полски военен кораб, участващ в ученията на отан в Балтика, получи пробойна край Калининград. Дали ще потъне?
140
0
 
7
 
! Отговори
антизападопоклонник преди 4 години
и защо се цензорира "jоbs", не ми е ясно?