Канадец загина при учение на НАТО край Пловдив, парашутът му не се отворил

Други трима американци са ранени
Обновена: 18 юни 2019 11:03 | 18 юни 2019 10:28,
303
Канадец загина при учение на НАТО край Пловдив, парашутът му не се отворил
Снимка: БулФото

Канадски парашутист е загинал след инцидент по време на мащабно учение на НАТО в Чешнигерово край Пловдив, съобщава "Марица".

По първоначални данни загиналият е парашутист, скочил от един от военните самолети, участващи в учението, но поради технически причини парашутът му не се е отворил.

Трима американски военнослужещи също са пострадали при скока, тъй като са билi твърде близо един до друг. Те са с фрактури на крайниците и са настанени в УМБАЛ "Свети Георги".

Случаят е поет и се разследва от военна полиция.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


303
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
199
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Теа рипат срещу Русия !!!
198
2
 
1
 
! Отговори
Зозо преди 4 години
Руските форумни ....не са пропуснали шанса да си покажат магарията. Наскоро като се бяха изтрепали някви ватирани мълчаха като .....!
197
14
 
10
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА преди 4 години
Бравооооооо,Браво на канадеца :))))Ей така - Какво правиш ти в България :))))????Аааааас,Да не ти е лека пръста, и Бог да не ти прости,Да идеш в АДА,Шпионин такъв :)))))ХА-ХА-ХА-ХААААААААААХА-ХА-ХА-ХАААААААААА
196
9
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До KromМухлясъл, Русия се пише с главна буква! Запомни! Русия ни освободи от турско робство, чувал ли си? Не е за твоята главица да обсъжда войната в Югославия 1999 г.! Нашият мавър Костов извърши предателство, наруши Договора за ненападение между Р България и Югославия и пусна натовски самолети да ударят братската страна в гръб! Така постъпи и Б.Филов през 1941 г. Така постъпи тогава и унгарският премиер Телеки.Но се самоуби, за да спаси честта си! А Филов трябваше да почака възмездието.
195
1
 
9
 
! Отговори
Трол преди 4 години
Много нелепа смърт, мир на праха на момчето. А нашата военна полиция са номер едно във света, веднага, още след 3 дена, ще са готови с пълния доклад на случая. Не напразно целия НАТО идва в БГ на обучение.
194
3
 
17
 
! Отговори
рускиня до Krom преди 4 години
"....Слава на НАТО , слава на ЕС, слава пак на НАТО,vСлава на НАТО , слава на ЕС, слава пак на НАТО......"зациклил???? Хапни Сникерс
193
15
 
16
 
! Отговори
Парашутист преди 4 години
Случва се, преди години по 2-3 поне от набор нямаха късмет и поради грешки, неизправности се забиваха в земята по време на учебни скокове, но Разбойническо дело не публикуваше такава информация.
192
12
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Лека му пръст на канадеца.
191
10
 
37
 
! Отговори
Терсенето преди 4 години
Когато бяхме със рашките, единствените руски войничета във България бяха караула, пред посолството на СССР, които даже нямаха патрони във пълнителите на калашниците.
190
20
 
10
 
! Отговори
Canuck преди 4 години
Много е кофти за един канадец да дойде от другата страна на света и да умре нелепо в един балкански кеннефистан! What for?????
189
44
 
10
 
! Отговори
Krom преди 4 години
Всички виждаме какво става в Украйна ! Всички видяхме как русия подкрепи Милошевич в избиването на стотици хиляди и хиляди невинни малцинства и на още повече мнозинства живеещи на територията на бивша Югославия ! Ако си затворим очите пред тези факти , обречени сме на гибел ! Слава на НАТО , слава на ЕС, слава пак на НАТО
188
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До АБЕАма ти сериозно ли???Малиииии...
187
30
 
5
 
! Отговори
АБЕ преди 4 години
Целта оправдава средствата и жертвите ! Важно е да има повече учения на НАТО в България и региона и повече жертви за да се гарантира мирът и стабилността на Балканите и Европа и да се опазим от руска агресия ! Всички виждаме какво става в Украйна ! Всички видяхме как русия подкрепи Милошевич в избиването на стотици хиляди невинни малцинства живеещи на територията на бивша Югославия ! Ако си затворим очите пред тези факти , обречени сме на гибел ! Слава на НАТО , слава на ЕС, слава на МЕНЕ
186
19
 
6
 
! Отговори
Krom преди 4 години
Да, постове 200, 203 и 208 показват интелектуалната импотентност на типичния русофил. Винаги можеш да пишеш под чужд ник, за да го "осмееш". Жалки човечета сте. Тъй като липсва фактология и познания с които да "оборите" другите, шумкарски и маймунски номера - колкото искаш. Та така. Комплексирани неграмотници, намерете факти, четете - не е достатъчно само да се мятате като Матросов от амбразура на амбразура. Това от мен за писалия. Сега какво да чакаме, нещо за бежанците..., за майката ..?
185
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Путин е виновен!
184
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
От къде ви намират такива изчанчени, бе шорошки ***? Как може да искаш ядрена война, че да се забавляваш? Мислиш, че е като на компютърна игра ли? Ще се пържиш и ти на ядреното слънце, както виски нас.Как може да сте такива убоги същества?!Пфу, не ви е и срам!!! Вие сте срам за цялото човечество, точно като шефа ви, който всячески се мъчи да разпали последната война на света! Убоги ***! Пфу!
183
10
 
4
 
! Отговори
Krom преди 4 години
ТОВА Е СЪВЕТСКА ДИВЕРСИЯ
182
5
 
14
 
! Отговори
Индианеца Джо преди 4 години
Америка съвсем изостана със стратегическите свръхзвукови оръжия и рашките й забиха *** отзад безвъзмездно.Тъпанарите,които ще скочат в защита на краварите да прочетат малко какво казват китайските и краварски военни експерти по този случай!
181
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
доколкото разбрах парашутистите били 1500 човека, а както знаем от "оная" история, на всеки 1000 един се случва да не се отвори ... не знам с какъв ъкъл последните 501 човека от групата са скочили. Срещу статистиката не можеш да се бориш
180
12
 
5
 
! Отговори
Krom преди 4 години
А през 1989 година на път за луната изчезнаха 58 съветски космонафти и никой нищо не съобщи по случая