Мъж загина, а четирима пострадаха при катастрофа в Благоевградско

Сблъскали са се два леки автомобила и един камион
Обновена: 19 юни 2019 14:51 | 19 юни 2019 14:51,
6
Мъж загина, а четирима пострадаха при катастрофа в Благоевградско
Снимка: архив, Булфото

Мъж е загинал, а четирима души са пострадали при катастрофа на път ll-84 в участъка между Якоруда и Разлог, съобщиха от МВР – Благоевград.

Сигналът за инцидента е подаден около 13:54 часа.

По първоначална информация пътнотранспортното произшествие е станало между товарен автомобил "Ман", лек автомобил "Опел Астра" и лек автомобил "Сузуки Витара".

Движението в двете посоки е преустановено.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
8
 
! Отговори
Ристу преди 4 години
До 1: Я, стига глупости. Ако вярваш, че всичко е предопределено, хайде пресечи магистрала Тракия със затворени очи в час пик. Ако ти е писано, че ще умреш другаде, ще оживееш, но ако ти е писано да умреш там, според твоята логика, каквото и да правиш, няма да успееш да избегнеш съдбата си. Така че хайде, докажи, че си прав като се опиташ да я пресечеш. И да те питам, оглеждаш ли се преди да пресичаш улиците? Защото, ако "да", значи сам не вярваш в това, което написа.
1
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако ти е писано да умреш в автомобилна катастрофа няма да те блъсне влак. Много хора си мислят че всички катастрофи се случват ей така случайно. Не няма случайности на този свят. Всичко е вкарано в един огромен компютър и работи безупречно. Заложени сме в програмата и всеки един от нас които са имали неблагодежноста да се родят защото има и такива които са имали късмета да не се родят са вкарани в програмата и когато им дойде времето заминават по направление.