Трафик: Километрични опашки има на пунктовете към Гърция

Близо 6-километрова колона се е образувала на "Кулата"
22 юни 2019 13:30, Анисия Иванова
105
Трафик: Километрични опашки има на пунктовете към Гърция
Снимка: Булфото

Огромни колони от автомобили се образуваха на ГКПП „Кулата” тази сутрин. Опашката в часовете преди обяд достигна около 6 километра, а всички пътуващи се налагаше да чакат с часове в горещото време, за да преминат границата.

Всички гишета работят на пълни обороти, но трафикът е изключително засилен и затова се образуват и колони, твърдят граничните власти.

Задръствания има и по източната граница с Гърция. През целия ден на пункта "Маказа” периодично се образуват опашки от чакащи автомобили, съобщава Нова тв.

На моменти те достигат до 2 километра. В посока Гърция работят 3 гишета, а към България – едно, като при обръщане на трафика ще се смени и броят на трасетата. Според българските граничари причината е малкият брой полицаи от гръцка страна.

На българо-румънската граница на ГКПП "Дунав мост-Русе" трафикът също е интензивен на вход за леки и товарни автомобили, както и на ГКПП „Дунав мост-Видин“ на изход товарни автомобили, съобщиха от Главна дирекция „Гранична полиция“.

Информацията за трафика на българските гранични контролно-пропускателни пунктове е към 12.00 часа.

На българо-сръбската, българо-македонската, българо-турската граница трафикът е нормален на всички гранични контролно-пропускателни пунктове.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


105
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
57
13
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Те повечето дето утиват в Гърция да не мислите че имат пари. Просто бай-ганьовщина, да кажат че са били там и да се пльокнат в морето.
56
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В 14.40 на влизане в България се чакаше около 30 мин.,но в посока Гърция беше много по зле поне един час трябваше да се чака.
55
1
 
20
 
! Отговори
*_* преди 4 години
Да, патриотично ли е на нашето море да е гадост. Ни обслужване, ни красота, ни чистота..
54
34
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Отивайте там да пълните гушите на гърците... Българина е "патриот" и затова почива в Гърция и Турция. Така се " пълни" бюджета на България...
53
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
чарът на нашето черноморие се загуби между бетона и асфалта,няма инфраструктура за почивка а гъсто застроени бетонни гета.Паркове,горички,красиви плажове,чиста вода,пойни птички и зеленина няма,няма и спокойствие,само шумни пиянски компании,мутри и собственици демонстриращи богатство със скъпи лимузини.Защо му е на един обикновен човек да бъде там,какво има за него за да може да си почине,даже хубави гледки няма
52
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Аз мислех че българите се тълпят да ходят при братята си в Русия, пък те налитат на Гърция.
51
6
 
20
 
! Отговори
гого преди 4 години
не знам кой има пари и кой няма кой къде ще бъде през уикенда НО питам???нали сме в ЕU какви са тези КПП-та между еврипейски държави.ха ха ха.а онзи бб отишъл в брюксел тото с меркеловица да играе смешници
50
9
 
23
 
! Отговори
умен, кpacив и бeден преди 4 години
И аз нямам пари щото нито аз, нито някой от мойта фамилия има строителна фирма и не получаваме обществени поръчки за магистрали, офис сгради и къщи за гости. Ама аз съм пpocт и не съм като тия yмнитe и кpacивите които правят далаверки и никой не ги съди понеже съдиите са корумпирани, съдебната система е недъгaва и нерефоpмирана и справедливостта в БГ е нулева.
49
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Аз пък време нямам и пари нямам и ще си седя в нас събота и неделя. Може у някое басеинче да посетя.
48
6
 
3
 
! Отговори
Свещен Гущер преди 4 години
Тракоман-значениеАко случайно, подведени от порнографско любопитство, попаднете в някой автохтонистки форум или блог, ще се натъкнете на брутален историко-филологически сленг, който може да съсипе вярата ви в здравия разум. Кратка разходка из такъв виртуален сексшоп с езикови играчки за предизвикване на болка и разнообразни унижения може да даде решителен тласък на вашето историческо депрограмиране, ако по някаква причина сте заседнали в някаква последователна теория.
47
5
 
2
 
! Отговори
Свещен Гущер преди 4 години
ТракоманАнтипод на татароман, монголоман, аспарухоман и всякакъви подобни *** и аналноподатливи дендрокефали волгари, правещи пагански кекс с коне, кучета и змии.
46
19
 
16
 
! Отговори
Човек от Народа преди 4 години
При Бойко Борисов си живеем добре. Не вярвах, че ще доживея да видя как се оправя България, но ето че лека полека започнаха да се нареждат нещата.
45
7
 
6
 
! Отговори
Свещен Гущер преди 4 години
До тракиецВсе съм чувал за гъркомани,но доживях да видя жив тракоман....
44
2
 
17
 
! Отговори
песимиз преди 4 години
Та така пичове и пич... Всеки път щом видя статия за трафик и катаджии се сещам колко сме изостанали, а и като чета коментарите не се обнадеждавам, пак сте захапали безсмислени теми за спорове и глупати елементарни сметки. Не разбирате, че сте западнали до немай къде, от всички националности с които съм контактувал единствено грузинците са може би по-зле от нас като манталитет, но не съм сигурен за това.
43
9
 
5
 
! Отговори
тракиец преди 4 години
Да допълня че тракийците сме мнозинството от населението в "България" (истинското име е Тракия), изключвам poмитe разбира се, българите намаляват всяка година което е радващо.
42
11
 
6
 
! Отговори
тракиец преди 4 години
При Борисов управлението се наблюдава едно възраждане на тракийците и мощно мaчкaне на българските навлеци! Тракийците сме кореняците в тази територия и я населяваме от хиляди години, няма да се оставим българските навлеци дошли от Азия да ни изгонят! Тракийците винаги ги разпознавам по чертите на лицето и тялото, българите също. Тракийците сме широко скроени и едно време преди 1400 години позволихме на българите тука да се заселят, но беше голяма грешка.
41
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Румънци, бате !
40
6
 
29
 
! Отговори
до 48 преди 4 години
Напълно съм съгласен. Българина живее с някакво мислене че трябва да живее в дворец и да кара С класа 2019 година (не е ясно за какво му е най-много да се пребие някъде понеже тя не е за aбopигeни), хората в другите държави наистина живеят по-скромно тука е6aти манията да имаш повече пари от комшията и да се правиш на интересен
39
10
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Странна работа. Познавам доста хора с бизнеси и се оплакват че не могат да намерят работници, а дават заплати 1000-1200лв. В същото време тук има много коментари че нямат пари масово българите. Аз работя за 1500лв жена ми е в майчинство и ходим в Гърция на море. Богати ли сме? Не сме
38
11
 
9
 
! Отговори
Стратег преди 4 години
По принцип това са облажилите се от ПП ГЕП;))) и съпридружните трохари от трапезата на Боеко. Другото като мен - копън на нивата и борба всекидневна с околната герберска среда. Не, че бих отишъл в Гърция или в чужбина, ако имах пари, но знам, къде даотида в България;)))