Трафик: Километрични опашки има на пунктовете към Гърция

Близо 6-километрова колона се е образувала на "Кулата"
22 юни 2019 13:30, Анисия Иванова
105
Трафик: Километрични опашки има на пунктовете към Гърция
Снимка: Булфото

Огромни колони от автомобили се образуваха на ГКПП „Кулата” тази сутрин. Опашката в часовете преди обяд достигна около 6 километра, а всички пътуващи се налагаше да чакат с часове в горещото време, за да преминат границата.

Всички гишета работят на пълни обороти, но трафикът е изключително засилен и затова се образуват и колони, твърдят граничните власти.

Задръствания има и по източната граница с Гърция. През целия ден на пункта "Маказа” периодично се образуват опашки от чакащи автомобили, съобщава Нова тв.

На моменти те достигат до 2 километра. В посока Гърция работят 3 гишета, а към България – едно, като при обръщане на трафика ще се смени и броят на трасетата. Според българските граничари причината е малкият брой полицаи от гръцка страна.

На българо-румънската граница на ГКПП "Дунав мост-Русе" трафикът също е интензивен на вход за леки и товарни автомобили, както и на ГКПП „Дунав мост-Видин“ на изход товарни автомобили, съобщиха от Главна дирекция „Гранична полиция“.

Информацията за трафика на българските гранични контролно-пропускателни пунктове е към 12.00 часа.

На българо-сръбската, българо-македонската, българо-турската граница трафикът е нормален на всички гранични контролно-пропускателни пунктове.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


105
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
3
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 43 ела в Гърция да видиш как е. Гърците карат по скапани коли от българите и живеят по-скромно. Но всеки си спазва правилата, жените им не проституират, мъжете не се бият за едно паркомясто, протестират ако някой ги краде. Българина е готов да си запали плевнята за да изгори на съседа къщата. Как очаквате да живеете добре при толкова злоба и завист
36
4
 
19
 
! Отговори
песимиз преди 4 години
Пичове и пич..., България е извън топ 100 на свобода по медиите. Реалните неща в държавате не се коментират повече, коментират се партийни скандали, разни оплаквачки се дерат, че сме зле, но са едни и същи и много често кривят истината, евтини сензации, спортни новини. Това са 50% от новините, останалите 50% са новини за трафик, КАТ, коли, винетки. Искам да ви кажа от опит, трафика е тема на локалните радиа по чужбина, в национален ефир не се говори за задръствания, нито пък за катаджии.
35
16
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Както и по-долу някой написа при ГЕРБ се наблюдава една група хора от около половин милион души които наистина им е широко около врата и разполагат с доста пари, карат нови коли, живеят в нови жилища и всичко е на 6, но останалите 5.5 милиона живеят много по-лошо отпреди и много хора са принудени да крадат, а жените да вършат най-древната професия. Затова на Запад е пълно с български кoмпaньoнки.
34
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бедните българи на път за море в Гърция..
33
0
 
12
 
! Отговори
Роб на влаЗта преди 4 години
Не бе....збъркали са статията.Километрични опашки има към входъ на Варна и Бургаз....Ха..Ха...
32
6
 
13
 
! Отговори
До 37 преди 4 години
1. Това е признак на свобода. 2. Дреме ми за капитала, ускам д си правя кеф.3. Повече тутисти значи повече богати хора.
31
9
 
6
 
! Отговори
до36 преди 4 години
прoфане, деда беше наш Крим, ама си е руски и си го ползват най рационално....яд те е май, ***.
30
12
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ето Баце седи гледа и цъка с език, богат е българина ходи си на Гърция.....дааа ама нееее ,тези към Гърция са едва едни 350/400х българи а другите 5,5 милиона къде ходят, на работа и до магазина. еее и до близкия язовир....едни 16% имат хубави доходи другото оцелява, дрехи на килограм и кучешка радост самами с лебец обилно, хайде и биричка бонус.Идилия ганьовска.
29
15
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ето ,как се изнася български капитал в чужбина. После България била бедна държава. Такава ще е много време...
28
5
 
16
 
! Отговори
Бай иван преди 4 години
Аз пък ходя в Крим. Няма живо пиле на плажа.
27
4
 
7
 
! Отговори
Свещен Гущер преди 4 години
Вий нищо не разбирате.Норвегия е истината....
26
14
 
14
 
! Отговори
аз преди 4 години
*** със заплата 1000лв почива на БГ черноморие.*** 2 със заплата 1500лв почива в ТурцияГаня 3 със заплата 2000лв почива в ГърцияОстаналите имат пари да си позволят и нормални почивки, а не евтина мизерийка по комшолъка...
25
0
 
45
 
! Отговори
Един там преди 4 години
Повечето хора които имат даже и минимална възможност да отидат на море се оглеждат или за Турция или Гърция. На хората им е писнало да се ядосват с евтините номера на Бай *** -хотелиера или ресторантьора.. На хората им трябват позитивни и забавни моменти по време на почивката им, не им трябва да гледат *** мутри, още по *** морски батки, евтини и ниско морални жени и т. н
24
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тук (гръцко) почти всяка къща е с дворче, а не все едно си в Люлин5. Вежливистта също прави много добро впечатление. Абе знаят как да ти вземат паричките.
23
4
 
40
 
! Отговори
Пчеличката Мая преди 4 години
Не мога да разбера, защо не ходите на нащо море, та то си е супер, направо е бетон :)))
22
6
 
12
 
! Отговори
ot eU преди 4 години
аз избягах от червения рай.
21
7
 
22
 
! Отговори
Почивкар преди 4 години
...доматки и марулки от Сандански и веселба на ....Кавала....е вярно тънкач , ама ...тихо ....само ние си знаем..,
20
4
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Аз в България вече ходя само на плаж че по къмпингите. На курортите не съм ходил от 4-5г. и не ми липсва изобщо. В Гърция е малко по-скъпо но човек наистина си почива, няма напрежение, хората са спокойни и усмихнати, водата е прекрасна. След последната ми почивка в Китен се прибрах с проблеми в стомаха заради мръсната вода. Даваш едни пари да гледаш мутренски изпълнения, да се къпеш в гадната вода. Не мерси! Това не е почивка. Харесвам нашето море, но вече го съсипаха.
19
4
 
22
 
! Отговори
Тодар Неделев преди 4 години
Обичам майка Гърция..Взимам скоро Гръцки Паспорт , и ставам моряк в Кавала .
18
23
 
14
 
! Отговори
Лазар преди 4 години
При правителството на Борисов хората имат пари и свободно време и пътуват в чужбина на почивка, на разходка...Тези проблеми по границите са наследство от Тройната коалиция а жегата е отмъщението на Нинова за загубата на изборите.