Трафик: Километрични опашки има на пунктовете към Гърция

Близо 6-километрова колона се е образувала на "Кулата"
22 юни 2019 13:30, Анисия Иванова
105
Трафик: Километрични опашки има на пунктовете към Гърция
Снимка: Булфото

Огромни колони от автомобили се образуваха на ГКПП „Кулата” тази сутрин. Опашката в часовете преди обяд достигна около 6 километра, а всички пътуващи се налагаше да чакат с часове в горещото време, за да преминат границата.

Всички гишета работят на пълни обороти, но трафикът е изключително засилен и затова се образуват и колони, твърдят граничните власти.

Задръствания има и по източната граница с Гърция. През целия ден на пункта "Маказа” периодично се образуват опашки от чакащи автомобили, съобщава Нова тв.

На моменти те достигат до 2 километра. В посока Гърция работят 3 гишета, а към България – едно, като при обръщане на трафика ще се смени и броят на трасетата. Според българските граничари причината е малкият брой полицаи от гръцка страна.

На българо-румънската граница на ГКПП "Дунав мост-Русе" трафикът също е интензивен на вход за леки и товарни автомобили, както и на ГКПП „Дунав мост-Видин“ на изход товарни автомобили, съобщиха от Главна дирекция „Гранична полиция“.

Информацията за трафика на българските гранични контролно-пропускателни пунктове е към 12.00 часа.

На българо-сръбската, българо-македонската, българо-турската граница трафикът е нормален на всички гранични контролно-пропускателни пунктове.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


105
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
7
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Събота и неделя, както и по време на всеки отпуск, Всички бягат с двеста от уредените бизнесмени и хотелиери, даже броят им е толкова голям, че тиквата е спуснал депеша, мърльовците по границите да се мотат, а да стават опашки и да се причинява неудобство на хората, току виж някой се откаже и остави някой левец подаяния на бизнесмяните хотелиери. Гкпп Маказа го сравняват с границата между Руанда и Уганда. Но така е при комуниста генерал Борисов, видими резултати.
16
3
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На Маказа бавят българските полицаи. Гърците почти не проверяват. Трябва да подобрят работата защото все повече хора почиват е Гърция! И ние сега сме на Фанари. И естествено където има българи има и селски изпълнения, но поне не са толкова много като в БГ. Няма и мутри .. по принцип в Гърция се държат пренебрежително с мутрагените. Само е бг им се кефят манекенките, тук никой не ги забръсва
15
16
 
10
 
! Отговори
Бедни българи, бе... преди 4 години
В Русия вече не си изхвърлят отпадъците, а правят шведски маси за русофилчетата от Европа и България.Нашите са с предимство там.Не разбирам що ходят у Гърция!!!!
14
4
 
64
 
! Отговори
Ники преди 4 години
Вчера пристигнахме в гръцко - на 3 ръкав Атон.Много е гадно. Хубав и чист плаж. Топла и прозрачна вода. Няма големи хотели в морето. Има място за паркиране. И странното е че плажните хавлии на плажуващите не се застъпват. Едно спокойствие. Много е гадно. И
13
16
 
18
 
! Отговори
Хахахааааа. преди 4 години
Бедни българи, бе.....!Отиват с колите и джиповете си, да по ровят и в гръцките кофи за ***.У нас, вече и комунистите гладуват, щото им спират субсидиите.Само ***, ходи и рови в американските кофи, щото синчето и я храни.
12
13
 
23
 
! Отговори
БГ преди 4 години
всичко данъци се изнасят за София и там се прави всичко и накрая "софиянците" отиват да си изхарчат парите в Гърция да има за 14 пенсия и заплата
11
31
 
13
 
! Отговори
до Ралиста преди 4 години
Какви мутри бе? Ти в кой век живееш? Ако се тикаш на Слънчака или Златните е нормално да е пълно със *** и алкохолни туристи. Отиди на Шкорпиловци, Крапец, Поморие, Балчик, Каварна и т.н. Спокойно и приятно с народни цени. Реалността в случая е че не си ходил на море поне едно 10-15 години. То Гърция стана като квартал на София. Всичкото *** се изсипва там. Аз ще си пия бира за 2 лв на Крапец и ще си спа на бунгало за 30 лв.
10
17
 
9
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 4 години
Като им чистите лaйнaтa, на гърчолята и ви плащат...треа и да връщате парата. Ката у каэармата, нищо се не губи само се върти
9
12
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Живеят си живота домнулите румунещи,житкат си до Гърция с новите си коли,КАТ не ги закача дето карат като изтървани...а ние лапаме мухите дивейки се на просперитете на Винетуто!
8
20
 
19
 
! Отговори
Избирател преди 4 години
Корнелия няма ли да каже нещо, например колко сме зле българите и как не можем да отидем на почивка?
7
14
 
7
 
! Отговори
do 5 преди 4 години
Ama ne e moderno za instagrama i facebooka da si na nasheto 4ernomorie. Po dobre da sme v 4ujbinata na kamanacite.
6
4
 
18
 
! Отговори
Бг-грък преди 4 години
Умни хора!!!
5
38
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ходете на нашето море и то си е хубаво. Особето сега в началото на сезона водата е кристална.
4
4
 
68
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Братя всички на море в Гърция. Оставете нашите лешояди и мафия по БГ черноморието да фалират.Това е начина.
3
16
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Мдааааааа, сутринта са преровили кофите с *** да хапнат нещо и са отпрашили по гръцките плажове. Нали така, тролчета?
2
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сутринта в 9часа, 2,5км за 1,40 часа. Сед Солун пак имаше много задръствания по магистралата.
1
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Лято е!