Мотоциклетист загина в катастрофа на "Хемус"

Инцидентът е станал тази нощ в района на Аксаково
23 юни 2019 15:18, Красимир Ангелов
51
Мотоциклетист загина в катастрофа на "Хемус"
Снимка: Булфото, архив

26-годишен мотоциклетист е загинал при катастрофа на магистрала "Хемус" в района на община Аксаково, съобщават от ОДМВР-Варна.

Инцидентът е станал тази нощ, около 00:30 часа.

Установено е, че 26-годишният водач на мотоциклет "Хонда", при движение с несъобразена скорост, губи контрол над превозното средство и се блъска в лек автомобил "Пежо", движещ се пред него. Вследствие на инцидента мъжът е загинал на място.

По случая е образувано досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


51
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
1
 
0
 
! Отговори
333 преди 4 години
Тоя мотор толкова не вдига. И като нов не е вдигал толкова.
41
1
 
0
 
! Отговори
333 преди 4 години
До АнонименИ кое му е състезателното на тоя CBR? Все едно да кажеш, че спортни коли нямат място на пътищата. Хюндай Купе например, понеже се води "спортен"
40
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
200 км/ч ! Безумие! Вдигат шум из цяла Варна такива ***. Не се съобразяват, че бременни жени и деца чакат на светофара. Карат само на една гума, застрашават живота на невинни хора, на пешеходци и други съвестни шофьори.
39
1
 
1
 
! Отговори
Иво преди 4 години
Та да си довърша мисълта - мили мотористи, от които съм и аз част - научете се да наблюдавате другите участници, да сте сигурни че са ви видели, че вие сте ги видели и че сте достатъчно способни да ги предвидите и избегнете.Не сме на MotoGP, никой не му дреме, че можете да минете с 300 отсечката пазарджик - пловдив.За тия скорости има писта, където няма вероятност нито да паднете, нито да убиете себе си или другите.Ползвайте я тая екстра.Проблемът е комплексен, не е само до мотори или коли
38
2
 
0
 
! Отговори
Иво преди 4 години
Да ви кажа ли нещо - колкото са виновни мотористите, толкова са виновни и автомобилистите! Защо ли - ами защото ако автомобилистите се научат да карат, да си гледат в огледалата, да ползват мигачи и да не стоят в лявата лента на магистралата със 100 км/час при разрешени 140 и при положение, че не изпреварват няма да има проблем.Лявата лента е само за изпреварване, не за движение там. Тогава и с 300 да се мине проблем няма да има.Отделно - никой не ви е учил да наблюдавате пътната обстановка.
37
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Поредното младо момче, дарител на органи.
36
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нека се трепят, щом искат. Само да не нараняват невинни.
35
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тези мaзохисти имат пълното право да се самоубиват, но поне да не нараняват и другите участници в движението по пътищата. Комплeксари ,които търсят поле за изява ,където някой да ги забележи...
34
1
 
12
 
! Отговори
Факт преди 4 години
По пътищата на 500 автомобила се пада 1 мотор, но при катастрофите на 20 катастрофи с автомобил се пада една катастрофа с мотор, но и няма как да иначе след като мотористите, както и в случая, шофират с поне 3 пъти по-висока скорост от разрешената за тях, в случая до 100 км/час на магистрала. Извън населено място разрешената скорост за тях е до 80 км/час, но всеки вижда и там как летят. Да се блъсне в предната кола, означава, че се е движил с поне двойно по-висока скорост от разрешената за колит
33
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"***... На 40 коли по пътищата се пада по 1 мотор ,който се опитва да се претрепе...Тъй ,че сметката ти изобщо не е вярна..."Ганке льо, мари глупааа... чети статистика преди да тролиш. Виж статистиката на статистиците(КАТ).За 2018:- смъртни случаи 611- от тях с МПС изискващо категория "А, А1 или А2" - 48За 2018(ПТП по вид):- общо 6690- от тях с МПС изискващо категория "А, А1 или А2" - 184(2.75%)Какво излиза? Горе-долу 40 към 1. Ама Ганка не мое да смята или да чете статистика...
32
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Състезателни мотоциклети, нямат място на конвенционалните пътища! За тях си има писти. Примерно в Серес (Гърция) има таква. Там отиваш и си плащаш да я ползваш. Караш си яко, а после си товариш мотоциклета на колесарката и се прибираш в БГ.Проблемът е :Пътуваш до Серес (струва пари)Плащаш за ползване на пистата (струва пари)Трябва ти колесар за транспортиране *** мотоцилета до пистата (струва пари)
31
1
 
13
 
! Отговори
Пази Моториста преди 4 години
Карал е с 280 км.ч. Или поне там е била стрелката според свидетели на катастрофата. Видели са изхвръкналият километраж.Връхлетял е челно върху семейство пътуващо с кола за щастие те са невредими.
30
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Със закон трябва да се забранят тия пистови мотори ,които само създават предпоставки за ПТП .Но пък донорите ще намалеят и затова не го правят.
29
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 28 ...***... На 40 коли по пътищата се пада по 1 мотор ,който се опитва да се претрепе...Тъй ,че сметката ти изобщо не е вярна...Вероятно и ти си от тези с гънки по мозъка, колкото и по каската..?
28
20
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На 20 катастрофи с коли се пада една с мотор. На 40 жертви с коли се пада по 1 с мотор.Но *** Балкански се спуква от злоба и я лее на всяка катастрофа с мотор. А когато катастрофата е с кола, *** мълчи гузно и се бърше отзад. Не, не ви разбирам. И за нарушенията - всички нарушават - и с мотор, и с кола, и с бус, и с атобус, и с камион. Просто такъв е манталитета тука. Щеше да е изумително, ако не се нарушаваше само с мотори или само с коли...
27
2
 
12
 
! Отговори
Михаел Шумахер преди 4 години
Когато си гений, е лесно пилотирането! Когато си обикновен човек- просто шофирай!
26
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Като стана въпрос за Аксаково, имам един колега в Аксаково склададжия и има пистак Сузуки. И го питам един ден колко е развивал най-много и той:" А, един път го напънах към Девня и стигнах 280 и се уплаших и намалих."
25
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до 25 Какви 100 километра, 120 километра, бе брат? Аз си карам със 150 и тия пистаци минават покрай мен по магистралата Тракия все едно че съм спрял. Над 200 км/ч.
24
1
 
27
 
! Отговори
бай ганю преди 4 години
млад с повечко адреналинтой повече няма да прави такасамо неговите приятели ще правят така
23
15
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Разбирачи, аз през живота си не съм виждал пистов мотор по магистрала Тракия или Хемус да кара с по- малко от 120. Значи всичките са в нарушение по закона. Да ви имам закона значи.