Нова жертва на пътя! Мъж загина край Монтана

При катастрофата са се ударили лек и товарен автомобил
23 юни 2019 22:10, Красимир Ангелов
13
Нова жертва на пътя! Мъж загина край Монтана
Снимка: Булфото, архив

Нова тежка катастрофа отне човешки живот. Мъж загина при катастрофа между лек и товарен автомобил в района на монтанското с. Долна Вереница, съобщава "Фокус".

В лекия автомобил са пътували мъж, възрастна жена и три малки деца. Мъжът, който е управлявал автомобила, е починал.

На място все още има полиция и пътят е затворен. Работата по случая продължава.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"мъж, възрастна жена и три малки деца"Тоя цитат по някаква причина ме кара да си спомня вечния град Рим.
7
1
 
5
 
! Отговори
яв преди 4 години
е докога такива половинчати новини...какво точно е станало...кой е виновен.наистина се прекалява с тези новини, като чели ние веднага трябва да се чувстваме виновни...докато има хиляди тирове карана от всякаква гад, караща по стари счупени пътища..или нови некачествени но по-тясни, защото трябва да се открадне отнякъде...и без магистрлали ще е така...и после ония мозъци, ще кажат малки са глобите, висока скорост...и 'секви други простотии ихората са пак виновни...по магистралите челно не се удря
6
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Айде стига ни уведомявайте за всяка катастрофа, оня банкянския само това чака - да подгреете матряла и да са изтапани селяка и да каже - не може повече така, искам мерки против това! И мерките са - още по-големи глоби! Идеално ще му дойдат по-големи глоби - трее пари за 40 годишните бараки ф16 да събираме! А при положение че днес беше 35 градуса, какво друго да очакваме освен повишаване на катастрофите! Мисля че е напълно закономерно! Стига сте ревали като вдовица за муй!
5
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да повечето чуждестранни шофьори на тирове карат по безумен начин особено ненормално е когато вторият каращ със 110 км/ч гадният си параход реши да изпреварва другият глупав каруцар който движи със 100/кмч.По бързо трябва да правят камиони с автопилот тогава просто компютърът ще забрани управлението на неизживелият се пилот от формула 1 каращ 40-60тонен влак на гуми.И да променят законите малко какви са тия безобразия убива хора и те го пускат да си ходи вкъщи в чужбина.После го търсят 20 год.
4
2
 
6
 
! Отговори
Наблюдател преди 4 години
Смляха се да се трепят! Бог да го прости!
3
2
 
7
 
! Отговори
Знаете, че е истина преди 4 години
Бугарите регресираха в интелектуално отношение - такива технологии вече са им сложни за експолатиранте, по-добре коне, магарета, каручки ....
2
1
 
16
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 4 години
Ши*aн път, и пълен с паметници. Истинско гробище, от което настръхвам когато минавам
1
4
 
13
 
! Отговори
Патриот преди 4 години
На бай Ганъо май ще трябва да му се забрани да ползва моторни превозни средства!Тотално изтрщял народ ,което закономерна последица от "демокрацията"