Борисов инспектира "Тракия", възхити се на строителната армия

Ремонтите приключват до дни
26 юни 2019 12:50, Красимир Ангелов
136

Снимка: МС

Движението в ремонтиращите се участъци от магистрала "Тракия" ще бъде пуснато до дни, стана ясно след инспекция на премиера Бойко Борисов, който провери строително-ремонтните дейности на виадуктите на магистралата, разположени при 13-ия, 15-ия и 20-ия км.

Още по темата
В инспекцията участваха вицепремиерът Томислав Дончев, министърът на финансите Владислав Горанов и заместник-министърът на регионалното развитие и благоустройството Николай Нанков.

"На практика се правят нови мостове", заяви премиерът Борисов след като строителните екипи му разказаха за хода на дейностите, съобщават от правителствената информационна служба.

Търпение: Тапи на "Хемус" и "Тракия" заради ремонти

Заместник-министър Нанков увери министър-председателя, че ще бъдат спазени определените срокове за завършване на ремонтите на трите съоръжения. Движението по виадукта при 20-ия км ще се възстанови на 30 юни, по съоръжението при 13-ия км – на 1 юли, а по това при 15-ия км – на 2 юли.

"Каква строителна армия", възхити се премиерът Борисов при инспекцията, а работниците заявиха, че такива ремонти по виадуктите не са правени.

Планирани за ремонт са връхните конструкции на левите плътна на съоръженията. В зависимост от ремонтната програма на АПИ, те ще бъдат извършени през есента или идната пролет.

За виадуктите на 13-и и 15-и км са разработени и съгласувани с Института за пътища и мостове проекти за  ремонт на долното строене на съоръженията. Предстои възлагането им за изпълнение от АПИ през юли 2019 г.

На виадукта на 20-и км се извършва ремонт на долно строене на дясно плътно. За лявото плътно е разработен и съгласуван проект и предстои възлагането му. По този начин ремонта на съоръженията няма да бъде прекъсван, а ще се извършва последователно през цялата година.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


136
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
91
27
 
9
 
! Отговори
САМО ГЕРБ преди 4 години
***, стига си се нареждал като оплаквачка, ами се вземи в ръце, бачкай здраво и действай и стига си лаял! Каквото и да ти направят на готово все си недоволен, а пък не си доволен и дамо плюеш и семки да люпиш пред телевизоря или на пейката пред панелката с пенсионерките. Говеду си ти бай *** големо говеду и по-добро правителство от Герб на бат Бойко няма да намериш! Човека магистрали прай, хора от цял свят посреща, бизнес върти и пак изборите спечели! Обича го народа и тва си е! Само Герб!!
90
1
 
25
 
! Отговори
Въ прос че преди 4 години
- А перки на акули - кога?
89
1
 
22
 
! Отговори
А-а-алелуя преди 4 години
Блусменът Б.Б. Кинг ряпа да яде пред нашия мен Б.Б. Кинг!
88
0
 
13
 
! Отговори
Българка преди 4 години
До реалист 82Съгласен ли си "симпатично" да отпадне и да остане само "простоват"??
87
15
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
1980 пинкоо е имало 3 москвича. Къде сравнявашш тогавашно натоварване със сега?Другото тогавашните пътища, ако сега ти го направят, ще ревнеш на умряло. Няма нищо общо със сегашните технологии.
86
2
 
21
 
! Отговори
hahaha преди 4 години
Арх. инж. д-р на строителните науки Бойко Методиев Борисов тръгна пак да инспектира...топва пръстче в асфалта, облизва го и констатира "Брей! Браво, момчета! Това се казва добра работа! Не като тройната коалиция и Станишев!". Добре, че случихме на такъв премиер, който от всичко разбира..е, само дето никаква работа не върши ама карай, важното е да разбира
85
1
 
25
 
! Отговори
До Анонимен 89 преди 4 години
Нали на море отиват? Магистралата е направена да свикват и с вълните и с цените.
84
0
 
30
 
! Отговори
Честен преди 4 години
БЕЗСПОРЕН е факта, че НАЙ-ГОЛЕМИТЕ рушвети са в строителния бранш.Е, трябва да си съвсем / ама съвсем голям будала / де не ги инспектираш ...... често!УФФФФФФФФФФФФффффффффффффффффффффффф ..........., извинете ....отклоних се малко, исках да кажа, че и Борисов доволен и строителите доволни.
83
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Инспектор Борисов пак тръгна на екскурзии из страната. Като няма работа...
82
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"На практика се правят нови мостове." Ох, Боже... Всички лъжат, ама тоя е паталогичен случай!
81
2
 
33
 
! Отговори
Fan преди 4 години
Вчера пътувах по тази магистрала, да, в сравенение с 1980 година е удължена, но дали ще доживея да пътуваш от София до Бургас по първокласен път?В момента участъка около Стара Загора трябва да се движиш с макс 90км, понеже пътя уж нов, но на вълни и друса... на други места - кръпка до кръпка и така до края на света.
80
4
 
26
 
! Отговори
реалист преди 4 години
До БългаркаСимпатично простоват, като гласоподавателите си.......:)
79
4
 
31
 
! Отговори
!!! преди 4 години
Паля.чото няма ли да отиде някъде по Европата на турне,та да е далеч от народа?
78
3
 
26
 
! Отговори
jojo преди 4 години
баси селската държава
77
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 74 Но те и не се стараят ,защото после има още едни пари за крадене!
76
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
да сравним качеството в Гърция, Холондиа, Унгариа или дори и Белорус....никъде новите магистрали не са толкоз некачествени ,, не ми се говори ама у нас само се УСВОЯВАТ ПАРИ ,,,ГЕРБ и БСП и ДПС и всички са само крадци ,,мръсни долни крадци с големи усти--плямпачи
75
2
 
19
 
! Отговори
Българка преди 4 години
До реалист 59Чак пък да е симпатичен.... Чичак с шкембе
74
2
 
30
 
! Отговори
ШМАТКА преди 4 години
Един малоу..мник хвърля шарени пилета на простия народ и той му се възхищава! Държава пълна с ***..оти!
73
19
 
7
 
! Отговори
Мечо Пух преди 4 години
Скъпи товарищи,ако искате да направите комунизъм:сутрин, обед, вечер - онанизъм!(из завета на Ленин)
72
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Немогат да строят качествено пътища и това е.