Борисов инспектира "Тракия", възхити се на строителната армия

Ремонтите приключват до дни
26 юни 2019 12:50, Красимир Ангелов
136

Снимка: МС

Движението в ремонтиращите се участъци от магистрала "Тракия" ще бъде пуснато до дни, стана ясно след инспекция на премиера Бойко Борисов, който провери строително-ремонтните дейности на виадуктите на магистралата, разположени при 13-ия, 15-ия и 20-ия км.

Още по темата
В инспекцията участваха вицепремиерът Томислав Дончев, министърът на финансите Владислав Горанов и заместник-министърът на регионалното развитие и благоустройството Николай Нанков.

"На практика се правят нови мостове", заяви премиерът Борисов след като строителните екипи му разказаха за хода на дейностите, съобщават от правителствената информационна служба.

Търпение: Тапи на "Хемус" и "Тракия" заради ремонти

Заместник-министър Нанков увери министър-председателя, че ще бъдат спазени определените срокове за завършване на ремонтите на трите съоръжения. Движението по виадукта при 20-ия км ще се възстанови на 30 юни, по съоръжението при 13-ия км – на 1 юли, а по това при 15-ия км – на 2 юли.

"Каква строителна армия", възхити се премиерът Борисов при инспекцията, а работниците заявиха, че такива ремонти по виадуктите не са правени.

Планирани за ремонт са връхните конструкции на левите плътна на съоръженията. В зависимост от ремонтната програма на АПИ, те ще бъдат извършени през есента или идната пролет.

За виадуктите на 13-и и 15-и км са разработени и съгласувани с Института за пътища и мостове проекти за  ремонт на долното строене на съоръженията. Предстои възлагането им за изпълнение от АПИ през юли 2019 г.

На виадукта на 20-и км се извършва ремонт на долно строене на дясно плътно. За лявото плътно е разработен и съгласуван проект и предстои възлагането му. По този начин ремонта на съоръженията няма да бъде прекъсван, а ще се извършва последователно през цялата година.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


136
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
111
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А на ремонтната възхити ли се...пожарникар........
110
0
 
6
 
! Отговори
Русия преди 4 години
Римонтчита
109
0
 
5
 
! Отговори
избирател преди 4 години
Армия?!Тия негативи?Двамата специално трябва да сте ги избирали за позите на ''НАРОДЕН'' ПРЕМИЕР........
108
0
 
13
 
! Отговори
Здравчева преди 4 години
Кьоваше ще каже, за какво иде реч на Борисов не вярвам, дори като ми каже добро утро
107
1
 
10
 
! Отговори
Някой преди 4 години
Смех
106
1
 
11
 
! Отговори
Burzum преди 4 години
То хубаво ама тави с агнешко имаше ли у жипа?
105
2
 
14
 
! Отговори
Мунчо преди 4 години
Машалла Асфалт Паша Буюк Тиква,прави сокаци по които да се движат читаци с ТИР- ове,да правят поразии,народа пари да няма за хляб и да ти се умножат злодейските дни
104
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До дядо Попслучайно да знаеш кой строи участъка от Чирпан до Ст загора? Ами ако те интересува влез и се запознай и в гуглето го пише. СтАнИ шев му викат.Участъкът е с дължина от 38,7 km. Първият подучастък от Лот 1 между пътен възел Оризово и Чирпан е в експлоатация от 1 юли 2006 г. Той обхваща трасето от 171-ви до края на 186-ти km. Вторият подучастък между Чирпан и Стара Загора от края на 186-ти km до 208-ми km действа от 5 октомври 2007 г
103
4
 
25
 
! Отговори
seira преди 4 години
"ДРУГАРЮ" БОРИСОВ,МОЛЕТЕ СЕ, ДА НЕ ДОЙДЕ ВРЕМЕ, ДА СЕ ПРАВЯТ ТЕХНИЧЕСКА И ТЕХНОЛОГИЧНА ЕКСПЕРТИЗИ, КАКТО И ФИНАНСОВИ РЕВИЗИИ НА "СТРОИТЕЛНИТЕ" ВИ ТВОРЕНИЯ, ЧЕ ВИЕ И ЦЕЛИЯТ ВИ "ЕКИП", НАПРАВО СТЕ ЗА ЗАТВОРА!!!
102
0
 
13
 
! Отговори
Шофиорът преди 4 години
А от Чирпан до Стара Загора кога???
101
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Както при предишните обиколки .... след Собственика на ГЕРБ смърт и градушки .
100
3
 
21
 
! Отговори
Плътното преди 4 години
То бива неграмотност, ама това вече...
99
15
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ко ревеш за Чирпан? Помня преди Борисов Стара Загора - Пловодв... През това загубено село Чирпан.. Ниви.. Криви пътища... Дупки..Кво да идва да гледа там... Сякаш не заем, какво беше. 2 часа неможе да отидеш до пловдивв. Като не те кефи карай си по стария път или колкото да си чуеш гласа.
98
4
 
20
 
! Отговори
Бойкоминатора преди 4 години
Папата му каза за мостове между хората, той бутна старите и направи нови на Тракия. Хвала!
97
8
 
22
 
! Отговори
дядо Поп преди 4 години
*** що не доде да ;инспектира; Чирпан--Ст. Загора да си види говната дето е сътворил.............................
96
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Още догодина ще има ремонт на ремонтирания участък. Та за каква армия става въпрос?
95
0
 
13
 
! Отговори
доказано преди 4 години
МАРАТОНКА ОТ КЛАСА !!
94
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ТОЛКОВА НАГЪЛ...ПИСНА МИ ОТ ТЕБ БЕ!
93
2
 
19
 
! Отговори
анонимен преди 4 години
АЙДЕ ЗА 2019 ПРИКЛЮЧИ РЕМОНТА А ДОГОДИНА ЩЕ ЗАПОЧНЕ ОТНОВО. МИЛИОНИТЕ ТРЯБВА ДА СЕ УСВОЯТ. НЕ МОЖЕ ДА СТОЯТ ТАМ В БАНКИТЕ А СТРОИТЕЛНИЯ ПРЕДПРИЕМАЧ ДА СЕ ПРОСТИ С ПОКУПКА НА НОВА ЛИМУЗИНА ОТ КЛАСА.
92
0
 
17
 
! Отговори
Отново... преди 4 години
...използвам леко момента да фметна, че участъкът от Пловдив до Хасково с друго освен с бъги и доста добри спортни и добре натегнати амортисьори не трябва да се минава, защото рискувате тотално да си унищожите окачването на автомобила!