Трафикът на "Кулата" и "Маказа" остава силно интензивен

Задръствания и на АМ "Тракия" заради транзитно преминаващи
Обновена: 30 юни 2019 19:19 | 30 юни 2019 19:19, Веселина Йорданова
33
Трафикът на "Кулата" и "Маказа" остава силно интензивен
Снимка: БТА

Силно интензивен е трафикът на вход и изход на ГКПП "Кулата" и "Маказа", съобщиха от ГД "Гранична полиция".

Препоръчва се преминаване през другите пунктове на гръцката граница.

Още по темата
На българо-сръбската граница трафикът е интензивен на ГКПП "Калотина" на вход за леки автомобили.

На българо-македонската граница трафикът е нормален на всички гранични пунктове. На ГКПП "Капитан Андреево" трафикът е интензивен за товарни автомобили на изход, на ГКПП "Лесово" за товарни автомобили на вход.

На ГКПП "Дунав мост-Видин" трафикът е интензивен на изход за товарни автомобили. На ГКПП "Дунав мост Русе", "Кардам" и "Дуранкулак" трафикът е интензивен на вход за леки автомобили.

Силно интензивен е трафикът по автомагистрала "Тракия", след изхода от столицата, в района на 8-12-и километър. Причина за затруднението е значителното увеличение на транзитно преминаващите през страната ни автомобили, съобщи пресцентърът на МВР.

В посочения участък трафикът е двупосочно в едното платно. Движението е реверсивно - в посока Пловдив автомобилите се движат в една лента, а в посока София - в две, за да се облекчи автомобилният поток в неделя от връщащи се към столицата пътници.

Интензивният поток в посока Пловдив е от автомобили, навлезли основно от ГКПП "Калотина", на път по автомагистрала "Тракия" към Турция.

Шофьорите могат да ползват стария път за Пловдив в отсечката от Нови хан до Вакарел, където отново да се върнат на магистралата.

Алтернативна възможност е и подбалканският път. Патрули на Пътна полиция - ОДМВР - София регулират и подпомагат движението в затруднения участък.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
0
 
1
 
! Отговори
Един там преди 4 години
Само фалити на БГ хотелиерите които мамят и прогонват туристите може да спасят БГ черноморието. Мошениците които се занимават с този бизнес по морето трябва да изчезнат, само с празни плажове и празни заведения тези хора ще си тръгнат и откажат. Пълен рестарт след това и години пак ще ни трябват да си оправим репутацията на добро място за туризъм.
24
1
 
2
 
! Отговори
Хахахааааа. преди 4 години
Много бедни българи у Гърция, бе.....!С колите си все у кофите ли ровят?!!!
23
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
като тръгваш в най-популярното време така става. днес пътувах софия-варна, тръгнах от софия към 10 вечерта. нямаше никакъв трафик, супер спокойно и приятно пътуване. за гърция се тръгва към 4-5 през ноща, ако не ти се виси с часове на границата. ако си гъзар си тръгваш в 10 и си чакаш 3 часа, ама си пич, седиш си на климатика и не ти пука.
22
0
 
7
 
! Отговори
Гостенин преди 4 години
ѝѝима нещо гнило във цялата работа и във обясненията на:- чуждите коли на излизане събота бяха под 5% - на 20 български 1 чужда;- на място няма такова масово присъствие на българи както минали години. Има ни, но не толкова много. Ще видим септември какво ще е положението;- Ако обработваха по 2 коли на минута на 4 гишета, то трябваше да мърдаме по 20 метра всяка минута. Е, 25м ги правехме за поне 3 мин на 2 премествания през минута-две; Къде е гнилото?
21
0
 
6
 
! Отговори
Гостенин преди 4 години
До 12Най-обичам някой друг да ми прави сметка на парите и да кадва как да ги харча!Скрий се някъде, остатък от миналото. Нали си много ларж - трътни по улицата и раздавай петолевки. Отворко.
20
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В Събота преминахме за 4 часа границата на Кулата. От българска страна никой не проверяваше, забавянето идваше от гърците.
19
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
бедните се прибират!
18
1
 
15
 
! Отговори
На Кулата преди 4 години
Днес на Кулата 15 минути ми гледаха личната карта.При полужение, че миналия уикенд минах за 1 Мин.Не го разбирам...
17
1
 
17
 
! Отговори
до 12 преди 4 години
Доста си далеч от истината, именно затова и няма да помиришеш нито добра запплата, нито нищо. Карам автомобил за над 100 000лв. и съм програмист по професия. Заплатата ми е петцифрена и плащам до стотинка всеки данък. Определено, драги ми смехурко, ме интересува колко ми струва шезлонгът и фрапето или по-скоро какво получавам, като платя тези пари. У нас не получавам нищо. В Гърция- получавам всичко, което ме интересува. Обиколил съм цял свят, давал съм пари за какво ли не, но всичко си има цена
16
7
 
6
 
! Отговори
малък Сашко преди 4 години
Който има пари ходи на море, който няма пише злобни коментари.А, умните ходят на почивка на планина.
15
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
слънчака и златните как е трафика? има ли пенсионери с пенсии? или и те вече разбраха, че по-добре да ходят в друга държава. палячовците с хотелите да му мислят. фалит за мутрите!
14
2
 
19
 
! Отговори
до 12 преди 4 години
Мутренските изпълнения по черноморието дразнат бедни и богати. Т'ва че караш скъп автомобил не значи че парите си ги намерил на улицата. Ако бизнеса ти е честен си правиш сметка за всичко.
13
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Българското Черноморие върви към фалит !!
12
1
 
12
 
! Отговори
Ivo преди 4 години
Браво на служителите на Маказа.Опашката за БГ е от тунела и минахме за 30 минути.Добра работа
11
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ченгесарски номера - бавят трафика умишлено, да може някой да се излъже и да иде на мутро-хотелите, че скоро ще фалират
10
25
 
10
 
! Отговори
Тц тц тц преди 4 години
В 19.00 часа по БТВ питат един със скъпа поне 50 хиляди лева, та питат го за задръстването в което е попаднал за Гърция, а той се хвали, че чадъра в Гърция му бил 2 евро с фрапето!!!!! А бе да караш кола за 40-50 хилки и да си правиш сметката за чадъра и шезлонга си е чиста мизерия и докарня
9
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Справка от кръговото на Слънчака. За 12 часа премиха 3 коли със Софийска регистрация и няколко облъчени и изнервени А. Дискотеките са празни. Чалгарките се чудят да пеят ли да вият ли. Не могат да изплатят новите кубици.
8
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Очаквам до часове лично Борисов да иде като един исполин и да раздвижи опашката. Ако ли не, веднага да отиват от аварийния департмент и да еаздават храни и напитки. Смешна държвва и смешни управници! *** ченгесарски!
7
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ко става с слънчвев бряг и златни пясъци,,,?Как е трафика??
6
23
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Урааа, селянитее отиват на мореее! ! ! Шезлонга и чадъра 3 евро фрапето и той.....