За летовниците: Къде се чака на граничните пунктове...

Избягвайте "Кулата", "Маказа" и "Калотина"
30 юни 2019 12:00, Петя Славова
15
За летовниците: Къде се чака на граничните пунктове...
Снимка: архив, Булфото

Интензивен е трафикат на границите с Румъния, Сърбия и Турция. Очаква се да е такъв и на границата с Гърция, съобщиха от "Гранична полиция" за "Фокус".

Още по темата

На българо-сръбската граница шофьорите на леки автомобили трябва да се въоръжат с търпение при преминаване на  ГКПП "Калотина". На българо-македонската трафикът е нормален на всички гранични контролно-пропускателни пунктове.

На българо-гръцката граница трафикът същое нормален за всички гранични контролно-пропускателни пунктове. През деня се очаква, обаче да се засили движението при ГКПП "Кулата" и ГКПП "Маказа". Препоръчва се да се използва граничния пункт при Илинден, Златоград, Ивайловград и ГКПП "Капитан Петко Войвода".

На българо-турската граница трафикът е интензивен на ГКПП "Капитан Андреево" за товарни автомобили на изход.
На българо-румънската граница на ГКПП "Дунав мост-Видин" трафикът е интензивен на изход за товарни автомобили. На ГКПП "Дунав мост-Русе" трафикът е интензивен на вход за леки автомобили.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А кой ви кара насила да ходите в чужбина, някой бие ли ви през главата да висите по тези КПП-та?
14
0
 
1
 
! Отговори
do 13 преди 4 години
"незнайно защо иска талоните" ами сигурно да ти вкара рег. номер на колата след това да види дали ти си собственика за да може да ти иска нз защо и пълномощно за автомобила ако не си ти и те така.
13
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На Кулата се чака и в двете посоки - и в посока Гърция, и в посока България. Минимум по 2 часа. Бг администрацията на Кулата незнайно защо иска талоните на превозното средство и незнайно какви справки правят по 2-3 минути. Нашите са видимо отракани и ако решат пропускливостта могат да я повишат в пъти. Хората гласно коментират, че опашките са изкуствено създадени. А журналята спят - тази ситуация на Кулата е още от миналата седмица.
12
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Трафикат???
11
3
 
14
 
! Отговори
БГ мазохист преди 4 години
Най обичам да вися с часове по опашки в КАТ, в данъчното, в паспортното..а сега вече и на границатаИ най обичам като накрая ми дойде реда кривата лелка да ми се скара що спя а не съм си направил копия на еди кои си документи.. а и нарушавам рахата само с оригиналитеИ ме праща в бараката отсреща(собственост на случаен човек нямащ нищо общо с началника)да преснимам за 30 ст/копиеТолкова ли ни струва реда в държавата. 30 ст?
10
4
 
18
 
! Отговори
Браво комунета преди 4 години
Началниците на Винету и истински собственици на *държавата* - черените барони на ДС решиха вместо да се опитат да подобрят условията по нашите курорти .. да откажат простолюдието да ходи при маляките чрез блокада на границата. отчаяни са да спасят трагичния сезон на назначените мутрохотелиери които им перат откраднатите от НАС париБраво! Гениално решение! типично за комунистическата светла мисъл.. по добре е да имаш 2 неработещи неща отколкото 1 работещо
9
4
 
7
 
! Отговори
123 преди 4 години
Като не ви се чака по граничните пунктове заради задръстванията,пътувайте към нивите и полята,бе! Там пътищата са свободни...
8
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
По добре чакане отколкото *** всеки ден на ***. Референдум за преименуването от Черно на Кафяво море.
7
1
 
20
 
! Отговори
Мен преди 4 години
Ако трябва ще спя на КПП то обаче вече на клоакоморието не стъпвам, що пари са отишли за лекарства за разтройство, ако ги сметна сигурно почивката на *** море ще ми излезе двойна на Гърция
6
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тапите не са причинени от Бг туристи. Това са румънски и други чуждестранни туристи, които не четат Бг медии. Защо отправяте предупреждения и от 3 дена пълните сайтовете с изкривено инфо, че всички, запътили се към Гърция, са българи?!
5
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Мутроморието е най хубаво. Отиваш и се къпеш в собствените си ла.***
4
1
 
28
 
! Отговори
Неразбрал преди 4 години
Абе нещо от една две седмици чета по всички онлайн български новинарски уебсайтове, че било лошо да се излиза от България, най-вече към Гърция или друго място за моренце. Какви били глобите им по пътищата, какви били курортите им... Усещам много добре платена реклама. Уважаемите зрители, обаче, НЕ спят. Хората си знаят къде е по-добре!
3
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Рано тази сутрин 6-ти пиндостански флот изпрати разрушителя "Карни" в Черно море. За пети път. Разрушителите на 6-ти пиндостански флот не чакат на граничните пунктове.
2
3
 
16
 
! Отговори
СолунскаМитница преди 4 години
Вместо да чакат по КПП - тата, туристите могат да се преориентират към къщите за гости и митничарските вили, имат басейни и жакузита.
1
5
 
23
 
! Отговори
ххх преди 4 години
Шефа на граничното току що се изцепи че се бавели щото родителите не носели КОПИЕ а декларацията за децата....и фуражките всеки път трябвало да се разкарват да ксерокопират листа... АЛОООУ! ТОВА САМО ПОКАЗВА КАКВИ *** УПРАВЛЯВАТ ИНСТИТУЦИИТЕ В Българияедин принтер струва 50лв